• Viviana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viviana meglátogatása jó ideje bakancslistás volt, mert mind impozáns a csupa (azóta: főleg) istennős beszámoló, mind meggyőző, hogy nem sikerült korábban több alkalommal időpontot egyeztetnem, mert tele volt a naptárja. Elérni könnyebb, de nem vállal sok vendéget, és azok az időpontok gyakran foglaltak. Most kicsit jobban előre tudtam tervezni, és szerencsém is volt, így be tudtam jelentkezni egy 90+15 perces "kezelésre" hozzá.
  • Megközelítés:

    GPS vitt oda, könnyen megtalálta(m) a házat. Ha nem is pont a bejárat előtt, de könnyű volt parkolóhelyet találni a környéken. Nem vagyok zuglói illetőségű, így nem tudom, hogy a kormányrendelet nélkül ingyenes vagy fizetős-e a parkolás, de meg lennék lepve, ha valakit ez befolyásolna a választás során. A környék gazdag tömegközlekedési alternatívákban, gondolom megálló is van a közelben.
  • Helyszín:

    Az épület átlagos (sem lepukkant, sem impozáns), tégla építésű társasház. A lakás ugyanakkor ízlésesen felújítva és berendezve. Vivi kedvesen elutasította elismerő szavaimat, mondván ő már így vette ki.
    A fürdő kicsi, de praktikus. Én a zuhanyfülkét jobban is szeretem a kádnál, a tusfürdő-választék széles, a zuhanyszerkezet modern és praktikus. A mosdó felett szájvíz és dezodor is található.
    A masszázs-szobában vastag dupla matrac (tatami?) a földön, két irányból tükrökkel körbevéve. Az asztalon mentes és szénsavas ásványvíz vár az "elpazarolt" folyadékok pótlásának lehetőségére.
  • Lány külseje:

    Amikor valakinek olyan tökéletes alakja van, mint Vivinek, akkor az arc nem számít sokat - gondoltam a látogatás előtt - felkészülve egy szőke/zöld kombinációhoz társított, átlagosan bájos kinézetre. Arra viszont nem lehetett számítani, hogy Vivi arca milyen gyönyörű. Egy darabig azon gondolkoztam, hogy nem ismerjük-e egymást valahonnan, olyan ismerősnek tűnt, de megkérdezni nem mertem, mert ez még egy C-kategóriás romantikus vígjátékban is béna lenne. Végül megállapítottam, hogy az ismerős érzés valószínűsíthető oka, hogy a kisasszony vonásai egyaránt hasonlítanak Margot Robbie-ra és Heather Grahamre, aminél jobb ajánlólevél aligha adható.
    Magassarkúban és kékesszürke koktélruhában fogadott, ami inkább elegáns volt, mint kihívóan erotikus, de rögtön rámutatott arra, hogy Vivi egy partin is a figyelem (elismerő és irigykedő pillantások) középpontjában lenne. A magassarkút hamar levette, hogy ne nézzen ki nálam magasabbnak, a ruhát pedig csak akkor, amikor én már zuhanyozni voltam. A szobában már csak egy bugyiban fogadott. Formás, alkatához ideális keblei vannak, tökéletes (értsd kicsi és kerek) bimbóudvarral, érzékeny mellbimbókkal. A bőre hibátlan, az intim rész frissen és szakszerűen borotvált: sehol egy seb, pattanás, vagy borosta.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs svéd alapokra épül, nem olajpacsmagoló simogatás, de nem is felszisszenős gyúrás. Érintése szakszerű és kellemes, bár az első felvezető kölcsönös kényeztetést követő szerotonin-felhőben talán egy forró vasaló is kellemes érzéseket váltana ki az emberből. Ugyanis a masszázsra a két kényeztetés között kerítettünk sort, és hála a VTR-es 15 perc bónusznak, egész tisztességes idő maradt erre a tevékenységre; legalábbis Vivi vádlitól nyakig tisztességesen és kapkodás nélkül végigmasszírozta hátsó részeimet. Közben folyamatosan beszélgettünk, táplálkozásról, sportról, költözésről, gyereknevelésről, vakcinákról; csupa pornhubra kívánkozó szexi témáról.
    Mikor Vivi úgy érezte, ideje a következő fejezetre ugrani, a legtöbb masszőrlánynál bevett, sejtelmes hangú "megfordulhatsz" fülembe suttogása helyett viccesen oldalba bökött, mondván "elég a fetrengésből". Persze addigra már kialakult az a rapport közöttünk, amibe ez jobban belefért, pszeudo-szexi búgás.
  • Levezetés:

    A zuhanyozást követően Vivi átölelős csókkal fogadott; vagy a VTR-en keresztül felmérte milyen együttléteket szeretek, vagy ilyen szerencsésen kompatibilisak az elképzeléseink a minőségi időről. A csókolózást meg-megszakítva megbeszéltük, hogy kétszeri kölcsönös kényeztetés lenne az alapprogram, a köztes időben némi masszázzsal, de még mindig állva simogattuk és kényeztettük egymást. Mikor végül áttettük székhelyünket a tatamira Vivi kedvesen megkérdezte, hogy ő vegye le a bugyiját, vagy én szeretném. Az utóbbit választottam, és az utolsó ruhadarabot kézzel-szájjal lesimogattam tökéletes testéről. Mindkettőn számára magától értetődő volt, hogy első körben én kényeztetem őt, melyhez a kedvenc póza a térdfelhúzós háton fekvés, így elhelyezkedtem a combjai között, és kezdetben csak a leheletemmel, majd ajakkal és nyelvvel is feltérképeztem, hogy az eddigi petting milyen állapotba hozta, illetve, hogy milyen érintéseket szeret leginkább. Vivit kényeztetni minden érzékszerv számára mennyei volt, sóhajai és nyögései felértek a látványhoz, tapintáshoz és ízekhez. Kezeivel közben hol az enyéimhez kapcsolódott, hol a lepedőt markolta, végül pedig a fejemet szorította legérzékenyebb pontjához, amikor néhány perc múlva izgatóan átsöpört rajta az orgazmus. Egy kicsit összebújva pihegtünk és csókolóztunk, majd Vivi látott hozzá a kényeztetésemnek.

    A póz szinte szimmetrikus volt a megelőzőhöz, csak ő nem feküdt a hasára a combjaim között, hanem négykézláb kényeztetett. Amit egyszerre tudtam közvetlenül csodálni - helyenként szemkontaktussal - és a fali tükrök segítségével oldalról is. És bár a látvány is felettébb szexi volt, a fő izgató hatást Vivi ajkai és ujjai nyújtották. Mivel már a masszőrhölgy kényeztetése is alaposan felkorbácsolta izgalmi szintemet, így ez a kör nem tartott sokáig, de ez semmit nem von le az értékéből. Ami pedig egészen kiemelkedő volt, az az, hogy Vivi nem csupán ügyesen használja, kombinálja kezét az ajkaival, de képes a kettő független vezérlésére (ez egy felettébb ritka és alulértékelt képesség), így az orgazmusom elérésekor úgy tudta folytatni ujjai játékát, hogy a szájával már csak gyengéden kísérte az élvezésemet, hiszen további intenzív inger a makk-tájon ilyenkor már kellemetlen lenne. Egy szó mint száz, kiemelkedő kényeztetésben volt részem.

    A masszázst követően hasonló forgatókönyvben reménykedtem, de Vivi bevallotta, hogy neki ennyi idő (~45 perc) nem elég egy újabb orgazmushoz szükséges regenerálódáshoz, így a harmadik felvonás csak rólam fog szólni. És így is lett, az első franciához kísérteties hasonlóságot mutatva kényeztetett. De nyerő csapaton/technikán minek változtatni? Újfent intenzívet élveztem Vivi ajkai közé, amiktől - ahogy korábbi makktársak is megénekelték - nem szabadul meg pánikszerűen (mint sokan), hanem türelmesen megvárva az orgazmus lecsengését továbbítja csak diszkréten egy törlőkendőbe. Utána még pihegtünk egy kicsit összeölelkezve, majd pótoltam a folyadékveszteséget, és bevettem magam a fürdőszobába (új törölközővel).
  • Elszámolás:

    Vivinél nincsnek extrák, amiket szívesen vállal, azok benne vannak az alapcsomagba - melyek árát publikusan fel is tünteti az adatlapján. Az árak a budapesti átlagnak megfelelnek - talán picit a koronavírus előtti idők szintjét idézik - de akinek tele van a naptára, az nem megy bele az árversenybe. A 315 perc, amit a VTR bejelentkezésért ad Vivi ajándékba pedig kiemeli a felhozatalból.
  • Összkép:

    Viviana teljesen a barátnő feeling végén van a skálának, a pornós benyomást nem a személyisége adja, hanem a tükörből élvezhető kétcsatornás francia. Értelmes, kedves lány, aki nem csupán azzal emelkedik ki az (amúgy elég erős) felhozatalból, hogy rendkívül szép, hanem azzal is, hogy képes és hajlandó megosztani a szexualitását a vendégeivel, valamint hogy igen magas fokon űzi a franciás fortélyokat.
    A mobiltelefon tesztek végén úgy szoktak fogalmazni, hogy "különösen ajánlott", de nyilván csak azok számára fog az enyémhez hasonló eufóriát okozni, akik ezt keresik.
Happy Massage