• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegettem Szandi hirdetését gondoltam ,hogy meglátogatogatom.Most csak egy órát szerettem volna eltölteni vele tudatában voltam,hogy ebben a portfólióban kevesebb lehetőség van.Délelőtt hívtam "telefonos hölgy"tájékoztatott a lehetőségekről illetve a címet,kapucsengő számát megkaptam.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem a Kolosy térig onnan egy percre van egy viszonylag jó állapotú ház ötödik emeletén,lift csak a negyedikig jár.
  • Helyszín:

    Több szobából álló lakás fürdőszoba sarokkádas,mindenből megfelelő a választék.
  • Lány külseje:

    Szandi viszonylag magas hosszú derékig érő fekete hajú lány.A képein nem látszik de a karján elég nagy tetkó,formás keblek hosszú combok.Fehér melltartó tanga kombóban illetve szintén fehér csipkés combfikszben fogadott.Cipőlevétel után a szobába invitált,közöltem vele,hogy ő idén az első lány akit meglátogatok.Szandi erre azt válaszolta,hogy igyekezni fog,hogy jól érezzem magam a randi alatt.
  • Erotikus masszázs:

    Tisztálkodás után a masszázs padra invitált,halk relaxációs zene. Krémmel kezdett hozzá hátamat finoman majd erőteljes mozdulatokkal masszírozni.Ezután a karomat hátrahajtotta úgy gyúrta át többször ez a mozdulat sor számomra újdonság volt. A másik karommal is ugyanígy behajlítva masszírozta,látszott rajta,hogy tanulta.Egy pici erotikával fűszerezett karmasszázs jön,Szandi satuba fogja combjaival a kinyújtott karomat illetve a kézfejem kerül a combjai közé kisújjam találkozik a puncival tangán keresztül.Amikor föl -le gyúrja a karomat a kisújjam mozog a punciján ugyanez a mozdulat sor a másik karom masszírozásánál is.Végezetül egy lábmasszázs a fenekemtől a talpamig többször végig gyúrt nagyon kellemes volt.Masszázs alatt kevesebbet beszélgettünk mint általában más helyen,jobban a masszázsra koncentráltunk
  • Levezetés:

    Szandi a baloldalamra jött a kezével próbálja feléleszteni a férfiasságomat rövid idő múlva sikerrel jár fölé hajol ekkor az ajka is szerephez jut.Először finoman lágyan beveszi időnként mélyebbre is majd ismét a makkomon szörfözik.A kezével is besegít hogy keményebb legyek egy darabig így játszadozik majd egy kicsit gyorsabban szop vákuumot képez a szájával időnként kiveszi a kezével is dolgozik.E közben a kezem finom tinilányos popsijára téved harisnyás combja belsejét,popsihajlatát simogatom egy idő után érzem,hogy végéhez közeledik Szandi munkálkodása amit egyre szaporább sóhajtásaim jeleznek.Továbbra is rendületlenül ingerli az egyszeműt ami már nem bírja tovább a megpróbáltatást a szájába spicceli az örökítő anyagot . Kicsit váratlanul érte őt,pont abban a pillanatban vette ki szájából egy kicsi az arcára is került.Szandi nevetve mondja nem így akarta de így sikerült egy picit derültünk a történteken.Megtörli magát majd engem is megtisztogat,iszom a randi elején odakészített vízből ezutàn Szandi megnézni,hogy tiszta e a levegő.Ismét megcézom a fürdőszobát,majd öltözés búcsúzás Szandi kikísér puszival köszönünk el.Nagyjából ennyi történt az egy órában.
  • Elszámolás:

    Megérte,évek óta változatlan a közelben lévő szalonokhoz hasonlóan kedvező csokor Távozásom előtt az üvegaszalra tettem.
  • Összkép:

    Valami hasonlóra számítottam amikor elhatároztam hogy meglátogatom .Masszázsa számomra ismeretlen elemekkel fűszerezve nagyon profi volt mint ahogy Szandi erotikája is ami hozzájárult a randi sikeréhez.
Happy Massage