• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a környéken volt dolgom, gondoltam teszek egy próbát. Meglepetésemre, szinte azonnal felemelte a telefont és másfél órával később már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Bkv most abszolút előnyben. Nem keveset kellett köröznöm mire találtam helyet, ráadásul visszaérve láttam, hogy persze sikerült tilosban leparkolnom így is :)
  • Helyszín:

    Sokadik emeleti lakás, így inkább lifteztem, ami érdekesen működik, mert nem a kívánt emeletre visz fel, amelyről Enikő már előre tájékoztat, így nem ér meglepetés. Mivel egy emelettel feljebb visz fel, így nem okoz gondot kicsit visszafele sétálni. Lakásban abszolút tisztaság van, kellemes félhomállyal párosulva. Fürdő is patyolat tiszta. Ágy kényelmes, amelyet előttem húz fel tiszta lepedővel.
  • Lány külseje:

    Magas sarkú cipőben és egy szexi fehérneműben fogadott. Jól karban tartott feszes, dögös teste van.
  • Action:

    Liftes kaland után majdnem egy másik ajtón léptem be, ami nyitva volt, de szerencsére még időben eszméltem, hogy az nem a megadott lakás. Lett volna azt hiszem meglepetés, ha mégis oda megyek.
    Az ajtó mögött Enikő bújt meg a már említett szerelésben, aki rögtön két puszival fogadott és invitált beljebb. Kaptam vizet, meg törülközőt és kis beszélgetés után elmentem lemosni magamról az út porát.
    Akinek fétise a tusfürdő annak mondom, hogy az illatmentestől az illatosig megtalál mindent. Fürdőből visszatérve már az ágyon várt. Itt is beszélgetéssel hangolódtunk, majd egyszer csak rácuppant a nemesebb tagomra. Be kell valljam, meglepetés volt mennyire jól csinálta. Főleg mert az adatlapján én eddig nem láttam, lehet azóta már kint van, de úgy beszippantotta a teljes méretemet, hogy csak pislogtam. Muszáj volt cserét kérnem, mert ezt nem bírtam volna sokáig. Gondoltam belekóstolok én is a kelyhébe, hátha kicsit lenyugszom. Kellemes illatos, szűk punci fogadott, amelyet nagyon jó volt kicsit kényeztetni. Ujjaimat használva igyekeztem némi örömöt szerezni neki, de azt hiszem ez nem sikerült sajnos. Sikerült lenyugodnom rendesen, így újra hadrendbe kellett "sajnos" állítania. Nyilván nem nagy titok, de sikerült rövid időn belül. Felszerelt amivel fel kellett és klasszikus missziben élvezhettem tovább illatos puncija szorítását. Pengeélen táncoltam szinte végig, de még sikerült egy kis időt nyernem. Még hátulról is behatoltam, de ott éreztem, hogy mindjárt végem így kértem a popsiba való bebocsátásom, amit gond nélkül teljesített. Kb 2 finom húzás után már meneteltünk is teljes gőzzel a cél felé. Sajnos nem bírtam már sokáig így a latexban ért a vég. Érdekes volt, mintha a popsit jobban élvezte volna mint a másikat.
    Tisztálkodás megtörtént, majd beszélgettünk az ágyon fekve. Általában szeretem kitölteni az órám két aktussal is, de most éreztem hogy ez nem fog menni. Mivel nincs az arcomba tolva az óra így rémülten pattantam ki, mikor megnéztük, hogy letelt az időnk. Még gyorsan letusoltam, aztán puszik kíséretében eltávoztam, de már lift használata nélkül inkább.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt összeget egy polcra helyeztem, távozásomig ott is maradt. Szerintem elég korrekt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Ugyan épp fejfájással küszködött, de ennek szinte nyomát sem lehetett észlelni. Ha időm engedi és arra járok, meg fogom még látogatni.
Happy Massage