• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia. Kedves Szexxmanó! Köszönöm szépen a felejthetetlen beszámoló címet. Nagyon kedves vagy. Örülök hogy ismét randiztunk. Kellemes egy óra volt veled. Remélem hogy hamarosan találkozunk újra. Puszi Amanda.

  • Egyeztetés:

    Tegnap jeleztem felé telefonon, hogy szeretnék menni hozzá ma reggel. Amire megerősítést is kaptam és VTR-en is megerősítettem látogatási szándékomat, amit rövid időn belül elfogadott.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, mert a kényelem nagyúr. A ház ellőtt sikerült parkolnom, ami a jelenlegi helyzetre való tekintettel díjmentes így nem kellett az aprómtól megválni. Ismerve a helyet így könnyű volt oda találnom. Már GPS nélkül is megy. BKV-tól egy kevés séta, max 5 perc kényelmesen, ami belefér szerintem.
  • Helyszín:

    A lakással mint legutóbb most is minden rendben volt úgy higiéniailag mint rend szempontjából egyaránt. A fürdőben nincs sok tusfürdő, nekem pont megfelelt, mert köztük volt a kedvencem is. Tiszta türcsi is már elő volt készítve az ágy sarkára téve. Az ágy pedig egy roppant kényelmes franciaágy. tökéletes rejtekhely az ilyen vagy ehhez hasonló légyottokra.
  • Lány külseje:

    Képei fedik a valóságot, bár arc nélkül hirdet ez ne tévesszen meg senkit egy kedves mosolygós szép arcú lány fog ajtót nyitni. Otthoni ruhában fogadott, mert nem volt különösebb kérésem így ez természetes számomra nem rontotta az összképet, mert tudtam mi van a ruha alatt.😙 Formás alak és ikrek, rendkívül szűk baba punci feszes popsi. ez van a ruha alatt. 😙
  • Action:

    Mivel régebben jártam nála így volt mit megbe4szélnünk.Meleg teával fogadott, ami rendkívül jó gesztus volt a részéről, mert emlékezett rá, hogy én télen teázni szoktam. Beszélgetés közben levetkőztem belekortyoltam a teába, majd irány a fürdőszoba a másik kedvenc tusfürdőmet találtam, egy gyors zuhany után és szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába ő már az ágyon várta érkezésemet csak egy picike bugyi volt rajta. Szinte rávetettem magamat. Nagyon finom csókolózásba kezdtünk isteni a csókja imádom a csókját. Nehezen lehet betelni vele odateszi magát rendesen teljesen. Miután meg volt a bemelegítő csókocska jöhetett a teste egyéb részeinek felfedezése is először az ikreit vettem górcső alá érezhetően jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindultam déli tájakta is pocakján keresztül vitt az utam míg elérkeztem a finom roppant szűk kelyhéhez barátom búvóhelyéhez. Na ott megpihentem, de közben azért nyelvészkedtem is tetszhetett neki ezt a hangokból lekövetkeztetettem bár elévezni nem tudom biztosan sikerült e neki pedig rajta voltam az ügyön még az ujjamat is bevettem a műveletbe szóval mindent elkövettem az ügy érdekében beletörődtem pedig szeretek adni és kapni is. Szólt hogy most már ő is szeretne foglalkozni barátommal megkérdeztem biztos akarja Amanda pedig kapásból rávágta ki ne hagyná persze, hogy akarja. Muszáj voltam engedni a csábításának és átadni neki a terepet. Mielőtt átadtam volna a terepet ismét csókolózásba bonyolódtunk ki nem hagytam volna. Hátamra feküdtem és ő pedig tudja, hogy szeretném ha kölcsönösen folytatnánk felém jött és most mát együtt nyaltuk faltuk egymást. El is voltunk így, de mivel nem szerettem volna így bevégezni kérnem kellett a bohócruhát, amit szinte észrevétlenül rávarázsolt barátomra és megbeszéltek szerint kutyus pózt választottuk egy kis síkosító, mert szűk a puncija és már bent is voltam punci melegében. Na ott volt mozgás ő is mozgott én is adtam az ütemet még rá is nyomta popsiját, hogy mélyebbre tudjak menni de itt már közeledett a vég próbáltam lassítani a tempón, de sajnos nem jött össze jött az ilyenkor aminek jönnie kell szégyenszemre hamar kivégzett pedig jó lett volna még a punci melegében lenni, de nem jött össze, előbújt a rejtekhelyéről barátom eltávolította a bohócruhát gondosan megtörölgette. Beszélgettünk az az folytattuk, amit érkezésemkor elkezdtünk közben simogattuk egymást, de barátom mély álomba került nem akaródzott neki felállni. Így egy tartalmas beszélgetéssel záródott ez a felejthetetlen randi miközben megittam a maradék teámat is. Búcsú puszikkal engedett utamra. Csókollak
  • Elszámolás:

    A szokásos forgatókönyv volt érkezésemkor puszikat kapva a neki szánt kis csekély ajándékot átadva az ő külön díját pedig távozásom előtt tettem a ajándékai közé téve pesti átlag alatt egy picivel, mivel már ismerjük egymást így megbízik bennem, mert a bizalom sokat számít és fontos szempont.
  • Összkép:

    Mit is mondhatnék ezek után. Én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, de főleg magamnak, és azoknak akik szeretik a szűk puncit. Köszönöm szépen rugalmasságodat is a randi időpontjával kapcsolatban. Csókollak.
Happy Massage