• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk, konstruktív volt. Kis üzenetváltással megtaláltuk a megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, többféle villamos sétatávolságban található. Autóval érkezők a Lurdy Ház parkolójában vagy kis szerencsével a ház közelében támaszthatják le a gépsárkânyt. Pontos címet ad, nem kell keresgélni.
  • Helyszín:

    Viszonylag új házcsoport, ezáltal a ház és a lakás is újszerű állapotban van. Fürdő kádas zuhanyfüggönnyel, egy-két tusfürdővel és szájvízzel ellátva. Az akció a nappaliban zajlik egy jó méretű ágyon. A ruhák a szekrényre kerülhetnek.
  • Lány külseje:

    A képek a tetoválásai kivételével mindent megmutatnak. A rubensi idomok kedvelői szeretik inkább, a nádszál kisasszonyok kedvelői kerüljék, nem az ő zsánerük. Én már jártam nála, nem ért meglepetés.
  • Action:

    Az érkezéskor hívom, megadja a kapukódot és az a emelet - ajtó kombinációt. A lakásba belépés után kedves mosollyal fogad és bekísér. Megbeszéljük a részleteket majd együtt elmegyünk fürdeni. Ez nem opció, ezt bónuszként kapom, ezért külön köszönet. Visszatérve a szobába belekezdek a kényeztetésébe. Ennek felettébb örül, aminek több ízben hangot is ad. Szerintem tevékenységem okán sikerült elélveznie. Cserébe én is remek franciát kaptam. Először az ágy mellett állva, sokszor mélytorkos elemeket is használva, majd az ágyon is. Cickók között is megjárattam a farkam, újfent a szájába kerülve. Aztán oldalt feküdt úgy toltam neki a szájába, de bírja. Azt már ekkor láttam, hogy ma csak egy menetre leszek képes. Megpróbálkoztam a szexxel is hátulról támadva, de bármennyire jó volt azt éreztem, így nem lesz orgazmus. Ezért a hátamra feküdtem és kéz - száj kombinációval végülis nagy nehezen kivégzett. Sokáig tartott, végig csúcsközelben voltam, de aztán csak sikerült, ami a kitartását dícséri. Kevés időm maradt, ezért egy masszázst kértem még. Ez nagyon jól esett és kellően zárta a randit. Aztán zuhi, fizetés és távozás. Az utcára már felfrissülve léptem.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, szerintem korrekt. Extràt nem kértem, az alap nekem elég volt most. A végén adtam oda, távozás előtt.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott kategória.
Happy Massage