• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző találkozásunk alkalmával beszéltük meg, hogy mikor lesz a következő alkalom. A terveimhez képest csúszott az időpont az elfoglaltságaim miatt, de Ramival nagyon könnyű egyeztetni megfelelő alkalmat. Az egymásnak esés napján a megbeszélt időpont előtt 2-3 órával korábban küldtem neki egy megerősítő üzenetet.
  • Megközelítés:

    Csukott szemmel is eltalálnék hozzá, de annak nem örülne senki, így maradt a jól bevált szemüvegben való nézelődés. Autóval érkeztem a ház elé és az ingyenes parkolás ellenére könnyedén találtam megfelelő helyet a verdám letámasztásához. Tömegközlekedéssel is egyszerűen megoldható az eljutás Rami birodalmához. Buszmegálló gyakorlatilag a kapuval szemben.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésűnek nevezhető épület felsőbb emeletén található. Az ingatlan nagyon igényes és otthonos, igazi leánylak. Erotikus kalandozásaink során csak a konyharész és az étkező maradt ki a játékból, de csak a következő alkalomig. Legénylakásnak azonnal elfogadnám, tökéletes helyszín egy szenvedélyes együttléthez.
  • Lány külseje:

    Korábban láttam már civilben és tervben volt, hogy privát ruhás fogadtatást kérek tőle, így viszont le is tudtuk. Bejön az öltözködési stílusa (is), kényeztette a szemem a látvány. Tusolása után csak egy combfix került fel rá, de másra nem is lett volna ideje. A képek régiek, ennek ellenére hűen tükrözik a valóságot. Imádom a testét és a személyiségét, úgy ahogy van.
  • Action:

    Pár perccel a lefixált időpont előtt elindultam a lépcsőház felé, amit éppen takarítottak. Tovább mentem, nehogy hülye kérdések zuhataga záporozzon rám, majd a garázsbejárót elhagyva elővettem a mobilom, hogy jelezzem az érkezésem. Egy pillanat sem múlt el, amikor megállt mellettem egy gépjármű, amiből egy női hang kiszólt. Tudtam jól, hogy a sötét jó hatással van a külsőmre, de azt álmomban sem reméltem, hogy percek alatt felszednek. A maszk miatt párásodott a szemüvegem, így nem láttam jól a társaságomra vágyó hölgyeményt, de ennek ellenére beültem mellé. Az autóban viszont fényt kaptam és feleszméltem, hogy Rami szedett fel. Gondolom a diszkréció miatt tervezte így, nehogy a takarító fejében fura gondolatok támadjanak. A kocsi lerakása után együtt mentünk fel a lakásba, közben egy-két maszkos puszit váltottunk, de a szememmel már faltam a lányt.

    A lakásba érve magunkra zártuk a bejárati ajtót, majd egymásnak estünk. Vehemens csókok közben dobáltuk le magunkról a ruhákat, utána a fürdőszobába mentem lehűteni magam. Tusolásom után Rami foglalta el a fürdőt és amíg a zuhany alatt állt, addig én bekészültem a szükséges dolgokkal a hálószobába. A nappaliban találkozott újra a tekintetünk, és ha már ott voltunk egymásnak is estünk. Vehemens csókjától nehezen kaptam levegőt, de mindig bejön ahogy letámad. Húztam volna magammal a szobába, de nem engedett a vad vágyaimnak és miután lerántotta rólam a nedves törülközőmet, leült előttem a szőnyegre, majd egy pillanat múlva már a szájában láttam és éreztem hímvesszőmet.

    Élvezettel falta kéjrudam. Végig a szemembe nézett, én pedig egyre jobban keményedtem, ahogy ajkai ölelésébe vette. Néha ráköpött egy kis nyálat és a nyelvével simogatta dorongomat. Sokáig nem is bírtam ellenállni a vad előjátéknak, s végül sikerült eljutnunk a kanapéig, amin helyet foglaltam. Egy kis franciás kényeztetés után Rami is kényelembe helyezte magát rajtam. A bejutással nem volt probléma. Simán becsusszantam a nedves, pajzán gondolatok kapuján. Az elején finoman lovagolt az ölemben elhelyezkedve, majd megragadtam a derekánál fogva és vad vágtába kezdett. Rami mindig hangot ad a véleményének, ami a szexben sincs másképpen. Ahogy vonaglott rajtam gyönyörködtem a testében és élvezettel néztem és hallgattam, ahogy jól érzi magát a péniszemen. Sokáig nem is kellett várnom az első orgazmusára.

    Élvezése után a kapcsolat nem szakadt meg, továbbra is kényelmesen ült rajtam és mozgatta csípőjét. Mivel megígértem neki az érkezésem előtt, hogy nagyon meg lesz udvarolva, így a popsi alá fogtam és úgy álltam fel vele, majd elindultam vele a szobába. Mindig átfut az agyamon, hogy állva szeretném szeretgetni, ahogy átkulcsol a lábaival és átölelve vadul csókol, de ez ismét elmaradt. Ahogy a szobába értünk elhelyezkedtünk az ágyon és folytatódott a sokadik emlékezetes szeretkezésünk. A lábai a nyakamba kerültek, egyik ujjammal a csiklót kényeztettem, és közben pihenés nélkül játszottuk a ki-be játékunkat. Néha csókot loptam tőle, vagy éppen ő húzott magához, és amikor láttam a szemén, hogy közeledik a végállomás felé, harapdálja a kezét, majd az alkaromat, akkor nem volt megállás, csak vad szeretkezés a csúcspont eljutásáig.

    Ramóna szép nő, de számomra az orgazmusa alatt a legszebb. Élmény hallgatni és látni, ahogy átadja magát az átélt élménynek. A szemei felakadnak és az arcára pillantva mindig azt látom rajta, hogy egy ártatlan leányzó fekszik a kezeim között, akinél sikerült teljesítenem az elvártakat. Raminak sok pihenésre nincs szüksége, ahogy nekem sincs, amikor vele vagyok. Egy kis finomkodás után az oldalára fordult és úgy szeretgettem tovább. A testhelyzet miatt a csiklóhoz nem fértem hozzá, viszont Raminak kézre esett, ezért nem is tétlenkedett. Ujjával izgatta magát, miközben a péniszem ki-be járt benne. Ahogy hangot adott az érzéseknek, láttam rajta ahogy élvezi minden pillanatát az együttlétünknek. Olyan szinten felhúzott a szeretkezésünk, hogy fáradtságnak nyoma sem volt, szerencsére az állóképességem sem makacskodott, így addig udvaroltam ebben a helyzetben, amíg Rami le nem tolt magáról.

    Pihenése közben apró csókokat leheltem a testére, majd megfogtam a kezét és a nappaliba invitáltam. Kényelembe helyeztem magam a kanapén, majd Rami elém térdelt. Hímvesszőmet megragadta a tövénél fogva, utána a szemembe nézett és ajkai közelítettek a péniszem felé. Nyelve hegyével végig nyalta a bájdorongom, nyálat csurgatott rá és finoman a szájába vette. Nyelvével simogatta a dorongomat, közben nyögdécselt. Arra kértem, hogy a kezét is használja és ahogy az ujjai is szerepet kaptak, elkezdte falni a hancúrlécem. Imádja a francia nyelvet, én pedig azt, ahogyan azt beszéli. Nehéz ellenállni a nyelvtudásának, így perceken belül remegni kezdtem, mint tányérban a kocsonya, utána a melleire élveztem. Megvárta amíg lenyugszom az ejakuláció után és csak utána ment ki a fürdőbe, mert a testére került örökítőanyag mennyisége felért egy kisebb flakon testápolóéval.

    Miután végzett a fürdőszobában én vettem birtokba a kádat. Zuhanyzásom alatt végig dumáltunk, közben galád módon a konyhapultra ülve tárta szét a lábait, majd valamit sugallva megjegyezte, hogy ott még nem kaptam el. Tisztálkodásom után mind a ketten felöltöztünk, utána lekísért az autómig, hogy el ne raboljanak. A verdában még hosszú percekig csevegtünk, végül egy csókot követően elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    A váza mellé lerakott csokor méretét sokan a városi átlagnak nevezik, de szerintem felette van. Az viszont biztos, hogy minden pillanata megérte. Szokás szerint jól láthatóan helyeztem el az asztalon, ami szóba sem került ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Amikor Ramihoz készülök mindig borítékolható egy emlékezetes randi. Ahogy gyarapodnak a találkozásaink, egyre jobban kiismerjük egymás igényeit és élvezünk minden percet, amit együtt tölthetünk. A mostani randin sem volt másképpen, viszont tervbe kellett vennünk egy hosszabb kikapcsolódást, mert Vele egy óra nagyon kevés.
Happy Massage