• Asli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, megbeszéltük az időpontot, majd még a hívás közben VTR-ben is megbeszéltük. Aztán reggel küldtem neki egy SMS-t, ő meg vissza. Azt hiszem, ennél jobban már nem is lehet egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Marina Part, a térképen a tüske pontos helyen van. Ezek után mindenki döntse el magának, hogy mennyire könnyű odatalálni, parkolni, tömegközlekedni. A bejutás mindenesetre nagyon egyszerű volt.
  • Helyszín:

    Egy lakóparki többszobás lakás. A lakásban voltak rajtunk kívül és azt hiszem épp jött is egy másik vendég. Ennek ellenére se a másik vendéggel, se a másik hölggyel nem találkoztam (bár hallottam), vagyis jól menedzselték ezt a helyzetet.
    A fürdő nagyon tetszett, törülközőt vittem magamnak, tusfürdőt, szájvizet, poharakat nem számoltam. A baszoba nem túl nagy és egy óriási franciaágy van benne, ami mellett alig van egy félméternyi hely az ágy mögött és az ajtó felé is éppen csak annyi, hogy be lehessen jönni. Van egy szobainas a ruháknak és egy óriási tükör, kb. akkora, mint az edzőtermekben szokott lenni, alatta kis hangulatvilágítás, egyébként behúzott függöny és félhomály.
  • Lány külseje:

    Egy korábbi beszámolóban Zoe Saldanahoz hasonlították Aslit és ezt én is aláírom. A teste szerintem egészen egyszerűen hibátlan. Hosszú, egyenes barna haj, széles száj, tökéletes bőr (arcon is meg mindenhol vagy csak nagyon sötét volt, nem tudom...), szép szemek, közepes méretű, de nagyon feszes mellek, tökéletes lábak és popsi. Szerintem az egyik legszebb lány az oldalon. A hirdetése szerint 25 éves, ami bár nem ellenőrzött, de szerintem stimmel. Külön érdekesség, hogy állítása szerint egyáltalán nem edz semmit, vagyis a tökéletes test csak a genetikának köszönhető (*sárgul az irigységtől*). A punciján éreztem egy kis borostát, ezt a vasárnap reggelre tekintettel teljesen megértem illetve érdekesmód még kicsit izgatott is.
  • Action:

    Fürdés után az ágyon térdelve ismerkedtem a testével. Csók nem volt, a fertőzésveszélyt csökkentendő. Egészen hihetetlen feneke van, imádtam markolászni. Hamar lefektettem viszont és kis nyakrapuszik után a mellével kezdtem a kölcsönös francia felé haladni. Végigcsókolgattam meg -nyalogattam az ikreket, játszogattam velük egy kicsit. Aztán befészkeltem magam a két lába közé és finoman nyalakodni kezdtem. Ujjazni csak gumiban engedett volna, ettől inkább eltekintettem. Asli nem csak feküdt ott és hagyta magát, hanem fel-le mozgott a nyelvemen, hangoskodott és egy idő után a hajamba túrva húzott befelé, vagyis mindent megtett a tökéletes élményért nekem.

    Helycsere után ő kezdett franciázni. A nyakamtól indította a támadást, aztán kérés nélkül is sokat nyalogatta a bimbóimat, amit nagyon szeretek. Mindeközben végig a testével dörgölőzött hozzám, a combjával vagy később a cicijeivel masszírozta-izgatta a farkamat. Szóval a szokásos "kapjuk be gyorsan" helyett komoly előkészítés volt, amit nagyon díjaztam. Végül azért eljutott a fütyimhez, amit először nyalogatott (golyókkal együtt), aztán alaposan benyálazta és úgy kapta csak be. Többféle trükköt is bevetett, nem csak bólogatás volt, hanem nyelvkörzés, különféle mélységben és sebességben való szopás, miközben sokszor a szemembe nézve ellenőrizte, hogy jó úton jár-e. Persze erről szóval is biztosítottam. Sokáig és változatosan csinálta, aztán kértem a mélytorkot is, mert a hirdetése szerint az alapban van. Jelezte, hogy ez nem biztos, hogy sikerülni fog neki (teljesen átlagos vagy az alatti méretem van), de becsülettel próbálkozott. Szerintem egyelőre még nem annyira megy neki, de mivel nagyon pozitív a hozzáállása, pár hét és ebbe is tutira teljesen belejön. Mindenesetre a franciáját én kitűnőre értékelem.

    A francia után profin gumit húzott és incselkedve mondta, hogy "szóval tetszik a fenekem?" (mert ezt többször is mondtam), majd a fenekével felém lovagolni kezdett a farkamon. Valami egészen szenzációsan jó volt a szűk punci érzése és a gyönyörű popsi látványa. Különféle szögből és módon is csinálta, különféle sebességgel, mielőtt misszibe kéredzkedtem át. A missziben nagyon tetszett, ahogy végig a szemembe nézett, ahogy nyögött és ahogy a hátamon összekulcsolta a lábát és húzott befele (ez egy nagy gyengém). Végül hason fekve hátulról folytattuk, ahol már nem nagyon tudtam rendesen dugni, mert egészen egyszerűen annyira izgató volt a tökéletes feneke alattam meg ahogy felhúzott lábszárral húzott befelé, hogy pár perc alatt elmentem. Egészen extra élmény volt.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, bár nem kérte. A megbeszélteknek megfelelő volt az összeg, extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív érzésekkel távoztam Aslitól. Gyönyörű szép, nagyon ügyes és a vendég kedvére kíván tenni. Mit várhatnék még? Ezzel a külsővel és hozzáállással nagy jövőt jósolok neki itt az oldalon. Én tutira visszamegyek még hozzá.
Happy Massage