• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Mindig rövid időn belül válaszolt, nem volt semmi probléma. Még az óévben egyeztettük le az eheti találkozót.
  • Megközelítés:

    VTR-en pontos címet kap az ember. GPS nagyon könnyen odatalál. Ahogy láttam a tömegközlekedés se rossz. Ház előtt van parkoló. Nekem szerencsém volt, mert könnyen találtam helyet.
  • Helyszín:

    Átlagos panel lakás. Otthonosan berendezve. Minden volt ami kell (tusfürdő, tiszta törölköző)
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek a valóságnak. Vékony, jó alakú hölgy nyitott ajtót. A cicik egy picit megereszkedtek, de a többi helyen feszes a bőre. Kellemes volt tapintani. A képen látható egybe ruhában fogadott.
  • Action:

    Kicsit távol áll tőlem ez a műfaj, de úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer mindent ki kell próbálni. A fauszt már egy ideje érdekelt, kíváncsi voltam rá. Akkor lássuk az lényeget.
    A lakásba belépve cipő le és irány a tetthely. Az asztalon már ott voltak a különféle eszközök, de mi semmit nem használtunk közülük. Átbeszéltük, hogy mit akarok. Vetkőzés és irány a fürdő. Kádba belépve egyből elém térdelt és várt az aranyesőt. Mondtam, hogy nem kapja be, mert akkor fel fog állni és nem jön a pisi. Jött egy kicsi és már nyújtotta ki a nyelvét és elkezdte nyelni és a testére folyatni. Mikor abba maradt egyből elkezdtem szoptatni és a fejét a farkamra húzni. Jöttek is a hangok és a nyála is elkezdett folyni. Nem bírtam sokáig és az arcára, testére élveztem. Ekkor jött a meglepetés, jött a pisilési inger és elkezdtem rá küldeni. Folyamatosan nyelte és ment mindenhová. Közben megfogtam a vállát és éreztem hogy tűzben ég (tűz forró volt a teste). Mikor kifogytam mosolyogva mondta "jó sokat ittál". Fürdés után irány a szoba. Elém térdelt és elkezdte a mélytorokozást. Nem is kellett a fejét fogni és húzni, hanem tolta saját magától is. Hihetetlen érzés és látvány volt. Mondtam, hogy menjünk az ágyra, mert a puncijába akarok lenni. Hátára feküdt és elkezdtem ujjazni, egyre több ujjam volt benne, végül az összes. Közben úgy helyezkedtem, hogy tudjun szopni. Végül becsúszott az egész öklöm. Hihetetlen érzés volt a punciba lenni és a látvány, hogy ezt az egészet élvezi. Mondta, hogy ne csak forgassam a kezem hanem huzogassam ki-be. Kicsit fordítottam rajta és elkezdtem a fenék csapdosni. Kihúztam a kezem és a popsiba bedugtam az ujjamat. Egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit is. Néha a puncit paskoltam. Gumit kértem és popsiba betettem neki. A gumi miatt kicsit puhultam, kézzel elkezdtem verni, erre ő elkezdte szopni. Ilyet még nem láttam. Egyből nyomtam a torkára. Kellő keménység elérésekor vissza a popsiba. Közben csapkodtam a fenekét. Gumi le és újra szopás jött, majd újra ököllel a punciba. Annyira dolgoztam benne, hogy már fájt a vállam és vert a víz. Hangosan élvezet, még egy kicsit szopot, de nem jött a lényeg. Kicsit beszélgettünk és elment zuhanyozni. Majd irány a város
  • Elszámolás:

    Nyilvános a csokor mérete. Ez a helyszínen se változott
  • Összkép:

    Nem az én világom, de egyszer mindent ki kell próbálni. Akik szeretik ezt a műfajt bátran ajánlom a hölgyet. Hihetetlenül élvezi és szereti ezt a szerepet.
Happy Massage