• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mivel kivolt írva a számomra is megfelelő időpont az oldalán. Amit mint minden alkalommal VTR-en is megerősítem és vissza is igazolja az időpontot, amit választottam. Nem volt a helyszínen így megbeszéltük, hogy találkozunk a ház előtt és így is történt szinte egyszerre értünk oda.
  • Megközelítés:

    Most gyalog mentem otthonról, azaz nem egészen, mert busszal és villamossal. 😀 BKV nem a ház előtt áll meg, de 2-3 perc sétára van a hely ahol rendel. Jó közlekedés van a környéken. Most így a parkolással nem foglalkoztam nem is figyeltem. Gyalogosan is nagyon könnyű megtalálni a házat és azon belül a lakást is. Ami VTR-en kapott címmel azonos helyet jelent.
  • Helyszín:

    Lakás semmit nem változott amióta nem jártam Zsuzskánál, mindenhol rend és tisztaság volt. A tusfürdő választék bővült egy pár fajtával, de én akkor is maradtam a bevált kedvencnél. A tiszta törölköző is oda volt készítve a szobába fotel szélére mint mindig. A szobába se változott semmi minden ugyan ott volt ahol legutóbb, nagy lehetőség nincs is az alakításra, átrendezésre. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    Külsejéről mit is mondhatnék pont olyan mint a képeken egy vékony törékeny, mosolygós egy életre való Milf lány.. Csábos mosolya mindig örömmel tölt el engem is. Fekete lyukacsos nec ruhába öltözött a frissítő zuhany után, amiben minden látszott aminek látszania kell. Nekem bejön a megjelenése is. Nincs olyan, ami nem tetszett úgy ahogy van tökéletes volt ismét. Formás szép ikrekkel megáldott Milf lány, de ez is látszik a képein. Szóval minden látszik a képein, amiknek látszania kell, nincs takargatni valója.
  • Action:

    Mint írtam a házhoz együtt érkeztünk, majd mentünk fel a lakásba. Ott egy szájra csókot kaptam kezdetnek vagy csak ízelítőül. Levetkőztem a szobába fotelra cuccoltam le. Majd magamhoz vettem az odakészített türcsit. A fürdőben aztán észrevettem a tusfürdő választék bővülését, de ő is mondta hogy, vett egy pár ujjat. Most már szinte faltól falig van tusfürdő nam számoltam meg, de biztos van vagy tizenöt - húsz között. Tusolás és szájvíz használat után cseréltünk. Most ő ment el tusolni és beöltözni abba a fekete nec ruhába. Amikor megláttam nagyon jól állt rajta, izgató látvány volt. Legszivesebben neki estem és szétszedtem volna, de nem erről szól a történet. Mindennek meg kell adni a módját. A szobába visszatérve a matracra ültünk váltottunk egy csókot indításnak és kölcsönösen simogattuk egymást én a combját és a popsiját míg ő a barátom környékét. Lassan vigyázz állásba került és ezt látva előjátékként a finom lágy franciával kezdődött ez a felejthetetlennek ígérkező egy óra. Egy kis idő múlva lekerült róla az a nec ruha így most már jobban odafértem különböző dolgokhoz. Felcsaltam egy csók reményében, amit meg is kaptam igazi érzéki barátnős csók volt. Következett egy kis ikreivel való mókázás közéjük szorult barátom alig kapott levegőt szegény. Dél felé kalandozott újra, de nem jutott túl messzire csak a keménykedő barátomig. Egy kis kézi és szájrátéttel tartotta tűzbe úgy, hogy még a golyszlikat is bevonta a játékába. Úgy gondoltam eljött az én időm és fordultunk egyet, most én kerültem felülre. Csókkal folytatódott ez a remek szeánsz, ikreivel is törődtem egy keveset, de a végállomás a punci volt, ami már kellőképp nedvesedésnek indult. Ami nyelvészkedésem hatására csak fokozódott. Apró rezdülésekből és a hangokból ítélve tetszet neki, de most már úgy éreztem eljött az én időm. Kértem a bohócruhát, amit ügyesen fel is helyezett. Missziben kezdtük és az elengedhetetlen csók, ami nagyon finom és igazi nehezen lehet abbahagyni. Fordulás következett kérésemre mindkettőnk kedvenc pózát vettük fel a kutyust ő pucsított én pedig behatoltam hátulról a nedvességtől tocsogó puncijába. Adtunk az élvezeteknek így is. Aminek meg is lett az eredménye kis idő múlva eldurrant a patron és kiengedtem aminek ilyenkor jönnie kell. A végén kapott a hátára egy nagy csókot megköszönés képpen ezt a felejthetetlen élményt nyújtó randit. Előbújt a rejtekhelyről barátom a bohócruha eltávolítását rám bízva a tisztálkodáshoz a kellékeket biztosította száraz és nedves törlő formájában. Egy kicsit még beszélgettünk aztán szép lassan elkezdtem öltözni szerény búcsú kellett vennem ettől a csodálatos milf hölgytől. Egy igazi érzéki szájra csókkal engedett utamra. Csókollak 🌹 💋
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt nasit előre az ő teljesen megérdemelt rózsaszálait utólag tettem a neki vitt nasijai közé téve. Pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Köszönök mindent én remekül éreztem magam, de ezt tudtam előre hisz nem az első alkalommal jártam Zsuzskánál. Nem tudom lehet e még ezt fokozni, de szent meggyőződésem, hogy igen lehet. Szóval lesz még folytatás évindítónak tökéletesen megfelelt. Köszönöm szépen ezt a felejthetetlen bő egy órát. 😀 Csókollak 🌹 💋 😘
Happy Massage