• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR segítségével egyeztettünk. Nagy rég nézegettem már a hirdetését, de sosem szántam rá magam. Most egy nappal előbb ráírtam, hátha...és meg is beszéltünk egy időpontot. Minden nagyon könnyen ment, egyszerű volt.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik csendesebb utcájában rejtőzik Tia, a tündér. GPS odavisz, egyértelmű minden szerencsére. Parkolóhely pedig tényleg mindig van és valóban válogatni is lehet. Aki BKV-val érkezne, annak is nagyon könnyű, szinte a szomszéd utcában rak le a troli.
  • Helyszín:

    Átlagos panelben átlagos lakás, két szobával. Minden teljesen rendben van, tisztaság és rend uralkodik mindenhol. Egyedül voltunk, így ezzel sem volt gond. Az egyik szoba a tetthely, a másik pedig a titkok kamrája lehet, mert zárva volt és sötétség uralkodott benne. A fürdőben zuhanykabin van, tele mindenféle tusfürdővel. Mosdókagylónál szájvíz kis pohárkával kikészítve. Sehol egy koszfolt, szappanmaradék vagy vízkő. Patent minden.
  • Lány külseje:

    Nagyon sokan elmondták már előttem: Tia egy tündér, egy angyal. És tényleg....egy műalkotás. Arc nélkül hirdet, de nem kell tartani tőle. Nagyon szép, aranyos, kislányos arca van. Csodaszép mellei, pont úgy állnak ahogy kell, úgy reagálnak ahogy kell. A fenekét pedig lehet hogy körzővel rajzolták, mielőtt megszületett. Sima, szolizott bőre azonnal megfogja az ember orrát, olyan finoman illatozik. Azok a hosszú, kecses lábak pedig jó hosszú utat jelölnek, ha végig szeretné csókolni az ember fia. Szinte az összes képen magassarkúban van, szerencsére egy mamuszban fogadott. Nem vagyok magas srác, és nem szeretem ha sokkal magasabb a vendéglátóm. Egy szexi egyberuha volt rajta, nem néztem meg annyira hogy mit visel, annyira elkápráztatott a hangja, az arca és a csodaszép világító szemeiben is elvesztem. Semmiben sem csalódtam.
  • Action:

    Beinvitált, bemutatkozás után betessékelt a baszobába, majd beszélgetni kezdtünk, miközben és levetkőztem. Rettentő aranyos hangja van,mondtam már? :)
    Gyors zuhany után már meztelenül várt az ágy mellett. Egy pillanatra megint lefagytam a mosolyától. De az óra ketyegett, ezért egyetlen pillanatot sem akartam elvesztegetni. Finoman csókolózni kezdtünk, felfedeztük egymás testét. Ő hamarabb váltott kicsit szenvedélyesebb tempóra, így tudtam hogy ennek már a fele se tréfa. Mondtam neki, hogy jobban szeretek adni, mint kapni. Így lefektettem a hátára és felfedező látogatásba kezdtem. Megálltam minden völgynél és dombnál, végül elértem a puha punciját. Közben kiderült hogy csikis a drága. Belenyaltam hát egy hatalmasat és elkezdtem falni. Nagyon finom volt, és a hanghatásokból ítélve nagyon szereti az Angyalunk. Szerintem el is élvezett, bár nem tudnám biztosra mondani. Feltérdeltem mellé és franciaórára invitált. Nem hagytam sokáig, mert eszméletlenül beindított. Nagyon jól beszéli a nyelvet, semmi kivetnivalót nem találtam a nyelvtani használatban sem. Kevés kézzel dolgozik, csak nagyon ritkán vesz igénybe segítséget.
    Gumit kértem és lovacskázni kezdtünk, változott hogy ki irányított a tempón. Kértem, hogy forduljon meg, hát így tett. Csodálatos látvány volt a fenekét látni ahogy mozog a velem egykorúval. Nem is bírtam sokáig, óriásit élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le rögtön rólam. Amíg elment tisztálkodni, én kényelembe helyeztem magam, ezután nagyon sokak beszélgettünk. Kiváló beszélgetőpartner. Annyira elment az idő hogy végül Ő kérdezte, hogy van még 10 percünk és próbáljunk-e valami még jobbat kihozni a dologból. Természetesen igent mondtam és beleadott anyait meg apait. Aztán hátulról hatoltam be és így is lett végem. Mintha ezt jobban élvezné, mint a pacit, de megfejtettük az okát ennek is.
    Utána gyorsan lezuhanyoztam és könnyes csókot vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Extra nincs, minden amit vállal az fenomenális. A légvégén tettem le a szekrényre, egyszer sem jött szóba, ami kifejezetten tetszett hiszen első találkánk volt. Az új pesti átlagnak mondanám.
  • Összkép:

    Tia tényleg egy tündér. Egy angyal, aki leszállt közénk hogy mindenkit boldoggá tegyen aki megfordul nála. Nem véletlenül örvend ekkora népszerűségnek. A hozzáállása pedig kifogástalan. Csodálatos órát töltöttem vele, mindenkinek ajánlom aki még nem látogatta meg. A többiek meg úgyis tudják. :)
Happy Massage