• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés tavaly november óta zajlik illetve próbáltam elérni de legtöbbször sikertelenül. Aztán mégis sikerült de nem volt sajnos időpontja ami jó lett volna nekem,így januárra sikerült megbeszélni egy találkozót.
  • Megközelítés:

    3 kerületi panel ház. Parkoló án szeri tem mindíg van hely.
  • Helyszín:

    A lakás otthonosan van berendezve.
    A fürdő tiszta, tusfürdő ő volt elég.
  • Lány külseje:

    Pont mint a képeken, a bőre puha feneke jó tapintású. Szemüveg én fogadott ami később le került.
  • Action:

    Megérkezésem után kis beszélgetés, csokor rendezés majd zuhanyzás következett. Mikor visszatértem a képein látható tesghez álló puncinál lyukas ruhában várt, már térdelve. Megmondom őszintén hogy tetszett a dolog hogy szavak nélkül így indított.
    Egy lovagló pálcát fogtam a kezembe az eszközökkel szépen megterített asztalról és lassan oda sétáltam hozzá. Mikor már a farkam fél centire volt a szájától ő rávetette magát és azonnal tövig benyelte, mind e közben én a fenekét csapkodtam. A kényszer francia nála értelmét veszti hiszen saját magát húzza rá az ember farkára olyan szinten hogy ha még rá is próbálnék segíteni hogy mélyebbre menjen, egy mm t sem menne jobban.
    Ezt követően fel térdeltettem a kihúzható kanapéra négykézláb és egy kicsit megsimogattam a puncit és a popsit. De nem vittem túlzásba mert mondta hogy szereti ha elnáspángolják. Így hát kapott is a kis seggére meg a puncijára is, a pálcával meg a kis korbáccsal is. Majd fogtam a kisebb anál plug öt és miután a szájába adtam hogy benyálazhassa szépen betoltam a popsijába. Majd kicsit el kezdtem a puncija is kényeztetni egy majd két ujjal,a sikosítással nem kellett sokat bajlódni mert mire oda kerültem már szépen nedvesedett. Ez után oldalt fordítottam hogy. Be tudja kapni a farkam amire nem is kellett kérni sem most sem pedig később. Szépen mélytorkozott közben pakoltam a fenekét.
    Ez után felajánlott a illetve azt mondta hogy szeretné ha a szoptató álarcban jól megszopatnám. Így is lett annyi plusszal hogy kezelába hátra lett bilincselve. Szépen folyt a nyála minden felé és nem húzódozott egy pillanatig sem. Majd a kanapéra fel és gumi húzás után a farkam rá cseréltem a popójában felejtett plug öt. Csepp síkosító és már benn is voltam. Finomkodásnak nyoma sem volt mert nem is kellett, csak úgy tolta rá magát. Pár perc múlva popóból át punci a majd vissza és ezt még párszor. Itt le kellett vennem róla a bilincseket hogy jobban hozzáférjek. Aztán hanyatt döntöttem és fölé helyezkedve megdugtam a száját miközben 3 ujjam eltűnt a puncijában. Jól bírta egy szava nem volt. Avégeaz lett hogy éh a hátamon feküdtem ő mély torkozott közben én egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit, tocsogtunk a nyálban és a végén a torkában ment minden ami csak mehetett mind egy cseppig eltűnt.
    Kis pihenés majd zuhany, ahol megpróbáltuk a pisi de nem volt munícióm így az végül elmaradt, de azt mondta hogy nagyon szereti és izgatja. Na majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Ekkora csokorért abszolút megértés!
  • Összkép:

    Nem sok tapasztalatom van a téren de szerintem ez változni fog a jövőben.
Happy Massage