• Hanna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Évek óta az év első hetében mindig elmegyek egy olyan lányhoz, akinél még nem voltam. Idén is így tettem azzal a különbséggel, hogy idén nagyon gondolkodtam, hogy változtatok az eddigi szokásomon és először ahhoz a hölgyhöz megyek, akinél előző évben utoljára voltam. Maradtam az eredeti szokásomnál. Utolsó látogatásom alakalmával két hölgyet hívtam fel akkor Hannával nem tudtam beszélni így kiindulva a másik hölgy által nyújtott átlagon felüli élményből úgy gondoltam, hogy hátha akkor aznap teli találatom volt a kinézett hölgyek vonatkozásában hívtam fel a másik hölgyet, azaz Hannát.
    Elsőre felvette és megbeszéltünk minden részletet és egy másnapi találkozót. Nagyon közvetlen volt így már bizalommal hívtam másnap. Minden ment flottul az általam javasol korai időpont is jó volt neki. A megbeszélt időpontban pontban beléptem a lakásába.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a ház egészen közelben láttam buszmegállót is. Én szokásomnak megfelelően autóval mentem. Negyedik kerület könnyen és jól megközelíthető helye. Gül Baba annak a virágnak volt az atyja, amiről az utca kapta a nevét. Tíz emeletes panelházak egyikébe kell megkeresni. Az épületek között rengeteg parkoló van és szép számmal voltak szabad helyek is. A parkolás ingyenes és nem láttam parkolóórát így gondolom, hogy nem, csak azért mert parkolási moratórium van.
  • Helyszín:

    Tíz emeletes panelház. Még nem felújított, de nem is lelakott jól karban tartott átlagos. A lakás szabvány panel. Tisztaság és a célnak megfelelően berendezett. Ahol a találka zajlik az egy kisebb szoba tatamival. Fürdő átesett egy szépészeti felújításon így már barátságosabb, mint a szabvány picurka panelházak szabvány fürdője. Fürdőben rendelkezésre állnak a szükséges tisztálkodási felszerelések. Egy dologra érdemes odafigyelni, hogy a fürdőkád egykaros csaptelepe nem igazán lett tökéletesen elhelyezve így bizonyos nyitási szögnél beakad a fürdőkád oldalába ezért bizonyos nyitási funkciók némileg korlátosak, de erőteljesebb megnyitásnál (felhajtásnál) a vízhőmérséklet beállítása mégis lehetséges.
  • Lány külseje:

    Kétfajta női alkatot kedvelek a homokóra, és amikor a nő csípője erősebb, mint a válla (kissé rombusz formájú). Hanna ez utóbbi alkatba tartozik. Ennél az alkatnál kifejezetten előnyös megjelenés szempontjából, ha a mellek az átlagosnál nem nagyobban, hanem inkább kisebbek. Hanna pont ilyen így egy nagyon szép erotikus kisugárzású alkata van. Mindene formás arányos, vonzó nő. Arca képekről jól látható és a valóságban is ugyan az a helyes fiatalos arc fog szembenézni velünk, amikor meglátogatjuk. Egész megjelenése jóval fiatalosabb, mint az adtalapon feltüntetett kor. Látható részben egyes képeken is, de élőben hangsúlyosabban, hogy az átlagtól jóval több festéksejtes anyajeggyel rendelkezik.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor kedvesen beinvitált a szobába ahol leszünk. Közvetlenül érkezésem után érdeklődött, hogy miként esett rá a választásom. Elmeséltem, hogy akinek beszámolóját olvastam és volt benne valami, ami felkeltette az érdeklődésemet azokat megjegyzem és random módon, amikor eszembe jut, megnézem az adatlapjukat. Ha az adatlap is érdekes számomra akkor felhívom. Most mindkét dolog megvolt az utolsó két beszámolója és az adatlapja is felkeltette érdeklődésemet. Különösen megfogott az egyik piros ruhás képe, ami teljesen elvarázsolt.
    Igazából ez utóbbi kép és még néhány, ami miatt ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy meglátogassam Hannát.
    Miközben ezeket mondtam szépen fokozatosan levetkőztem, míg Hanna egy fekete mini köntösben volt. Jópofa volt, hogy miközben vetkőztem a törülközőt szétnyitva maga elé tartotta mintegy szeméremfalat. Ismerem ezt a módszert, mert azokban a gyógyfürdőkben ahol a kezelések egy része meztelenül folyik, ott ugyanezt a módszert alkalmazzák az ápolónők a kezelés elején és végén (persze közben teljes valónkban látnak). Jópofa volt, mert ezzel a kis diszkrécióval mégis érzékeltette Hanna, hogy itt elsődleges preferencia nála a masszázs és csak ezt követi az erotika. Miután megszabadultam ruháimtól gyorsan elszaladtam a fürdőbe és bár fürödve érkeztem a kötelező tisztálkodási protokollon átesetem.
    De van még egy ok. Az utóbbi időben egyre inkább keresem a korban hozzám közelebb álló hölgyek társaságát. Imádom a fiatalokat is, mert ideiglenesen megfiatalítanak, de a korban már érettebb hölgyek intellektuálisan is élményt nyújtanak egy-egy randin nemcsak testi kielégülést. Tehát az ő kora is nyomós ok volt nálam, amit jeleztem is felé. Mosolygott Hanna és meg is jegyezte, hogy sokan csodálkoznak is az ő éveinek számán, mert tíz évvel fiatalabbnak nézik.
    Közben szép kényelmesen leheveredtem a tatamira, de nem, ahogyan szoktam, hogy rögtön hasra, hanem félig oldalt felkönyökölve, könyökölve hátamra. Ugyanebben a pózban helyezkedett el szembe velem Hanna. Ekkor már rajta sem volt ruha. A kor téma megemlítése közben belemelegedtünk a beszélgetésbe, mert a véletlen folytán számtalan olyan pontot találtunk, ami bizonyos ok folytán szegről-végről mindkettőn életében jelen volt. Igazából úgy nézhettünk ki mint két valós szerető akik meztelenül beszélgetnek egymással miközben simogatják a másikat néhány testre adott puszival azután, hogy előtte már egy hatalmasat szeretkeztek. Nagyon elbeszéltük az időt, mikor Hanna egyszer csak szólt, hogy ugyan forduljak már meg, mert nem ez a jövetelem célja. Igaz nagyon szívesen beszélget velem.
    Fordulás után kaptam egy hátmasszázst. Mozdulataiban érezhető volt a tanult elemek egysége. Gyakorlott mozdulattal haladt egyik részről a másikra. Keze mellett az alkarját is használta, ami kifejezetten a tanult elemek egyike lehetett. Mivel az idő jócskán előre haladt a masszázs mellett, már egy idő után mozdulataiba belekeverte az érintés csodáját is. Rendkívül érzékenyen tud érinteni, játszani a bőrön. Ez a kettősség fokozatosan masszázsról átment az érintés játékába, mígnem szólt, hogy forduljak vissza.
  • Levezetés:

    Miután újra hátamon voltam igaz ekkor már teljes felülettel, meleg olajat hozott. Nemesebbik részemre csepegtette, amit lágyan alaposan elkent péniszemen és golyóimon. Majd újra meg újra egy párszor amíg genitáliám és környéke nem tocsogat a kellemes meleg kókuszolajban. A meleg olaj és a kéz érintése is már kéjes érzetet váltott ki, de ezt Hanna fokozta nyelvének érintésével. Hol csak végignyalta vesszőmet, hol a makkomat érintette, hol csak makkomat nyalta körbe. Közben úgy helyezkedet, mint a kezdetekkor így rálátásom volt puncijára amit én is könnyen elértem kezemmel. A nyelv játéka mellett fokozatosan tért át a kézzel való izgatásra, miközben már én is simogattam kisajkát és hüvelybemenetelét. Nekem nem kellett olajat használnom, mert meglepően síkos volt Hanna. A felvett póz nagyszerű látványt nyújtott, mert egyszerre láthattam, amit játszik farkammal és láthattam punciját és azon tevékenykedő kezemet. Egyre fokozta a tempót Hanna, de még mindig inkább közepes sebesség mellett izgatott eközben én csiklóját izgattam ujjammal. Csiklóval való foglalatosságom alatt megjött Hanna hangja is elsőször nagyon lágy nyögések, majd fokozódó, majd egy egészen erős hanghatás és csípőmozgás kíséretében megfeszülő test és az aktivitásának megszűnése. Ujjamat eközben hüvelyébe toltam és abba hagytam a csikló izgatását. Csodálatosan strukturált hüvelye van, kár, hogy nála nincs aktus. Kicsit izgattam belülről, miközben megfeszült, de nem éreztem az orgazmus jellegzetes lüktetését ezért az én végkifejletemig végig kicsit ujjaztam.
    Ezután fokozatosan gyorsította kézmozdulatait Hanna egészen addig, míg el nem ért az ejakulációm.
    Itt már átléptük az időt ezért siettem mosakodni. Még megkértem Hannát, hogy a hátamat mossa le, amelyet készséggel teljesített. Nem tűnik nagydolognak, de az odafigyelés jele, hogy kaptam egy új száraz törülközőt. Fürdés után öltözködés pár szóváltás és pár puszi kíséretében búcsút intettem az ide év első meglátogatott szolgáltató hölgyétől.
  • Elszámolás:

    Nagy meglepetés nem éri az embert, mert szerepel az adatlapján. Előre letettem érkezésemkor egy kis szekrényre szokásomnak megfelelően, ami mindvégig ott maradt.
  • Összkép:

    Hanna egy nagyon klassz jövőképpel rendelkező szolgáltató. Megérte meglátogatni nagyon is. Élveztem minden percét az együtt töltött időnek. Abszolút barátnős érzésem volt. Vendégre koncentrál, és nem nézi az órát, amit mutat a bőven átlépett limit idő. Nagyszerű volt az erotika vele annak ellenér, hogy szinte a legkevesebb időt erre fordítottuk együttlétünk alatt. De ez utóbbi tény és a kapott élmény is mutatja, hogy sokkal több is tud lenni egy találkozó, mint egy szimpla kielégítésre fokuszáló masszázs találkozó.
Happy Massage