• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Lyndával nem annyira nehéz beszélni, de időpontot találni már sokkal nehezebb. Eléggé elfoglalt. Sajnos. Célszerű még a reggeli órákban, vagy előző nap egyeztetni. Nálam sajnos ez nem működik az időbeosztásom kiszámíthatatlansága miatt, így csak ritkán jutok el hozzá. Most is csak egy szabad időpontja volt, de szerencsére nekem az épp jó volt :-)
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megy. A metrótól kell gyalogolni párszáz métert. Parkolók is vannak, normál időkben fizetősek, de most nem. Pontos címet mond, utána beenged és mondja az emeletet és ajtót. Lift is van. GPS is simán odavisz.
  • Helyszín:

    A lakás egy jól berendezett bérházi lakás. Meleg. A fürdőben nagy sarokkád, kissé nyikorog. A fürdőben hangulatfény, kissé fura így zuhanyozni, de gondot nem okoz. Tusfürdőből is van pár. A szoba egy átlag szoba, hatalmas és kényelmes ággyal. Szék is van a ruhák számára. Közvetlenül a fürdőből közelítjük meg. Elvileg van egy másik kolléganő is, vele még sosem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Az öltözködése nekem nagyon szimpatikus. Ajtónyitáskor nem elbújik az ajtó mögött, majd mikor becsukja feltárul a lenge köpenybe burkolt teste. A köpenyen és bugyin kívül semmit nem viselt, így a mellei látványa egyből hatott a férfiasságomra. Alakja jó, kissé telt. Nagyobbacska fenék, pocak, gravitáló hatalmas mellek. A derék viszont keskeny, mint a képek. A megtalálható képek közül sok régebben készült, az alapján vékonyabbnak gondolja az ember. Persze van fent újabb kép is. Nekem mindenesetre bejön az alakja. Arca kedves.
  • Action:

    Érkezés után bevezet a szobába. Lepakoltam, kicsit beszélgettünk. Utána irány a fürdő, mivel a lenge köpeny által alig takart teste már nagyon tűzbe hozott. Zuhany közben beszélgettünk miközben ő még pakolászott. Amikor bementem a szobába, kezdetét vette a majd egy órás extrém pornós, perverz játszadozás. Levette köpenyét. Csókkal kezdtem, közben melleit markolásztam, csavargattam, Néha bekaptam és szívtam a bimbókat, majd vissza a szájára. Leültettem az ágyra, szájába adtam a farkamat és élveztem a játékot. Hol mélyen torokra nyomva, hol lágyan szopogatta lucskosra a farkam. Én hol a fejét nyomtam, hol a melleit markolásztam. Mikor már kellően merev voltam, elfektettem az ágyon, bugyiját lehúzva elkezdtem feltérképezni a számmal a testét. Hosszasan időztem a puncinál, Szívtam, nyalogattam a csiklót. Közben mellbimbóit izgattam, majd elkezdtem ujjazni. Egyre jobban belelendültünk. Ekkor síkosítót kaptam és egy perc múlva már csuklóig voltam benne. Sokáig nyaltam a csiklót, ujjaimat/kezemet felváltva járattam a punciban és a popóban (ide "csak" 4 ujj fért be). Egyszer csak átvette az irányítást a csiklóján, gyors masszírozás rajta, kérte, hogy vegyem ki a kezem és egy hatalmasat spriccelt és közben a teste is összerándult. Ez tovább izgatta a fantáziám. Vad dugással folytattuk. Szemből punciba, majd popóba, oda-vissza. Utána négykézlábra ált, fenekét nyaltam, öklöztem, majd újabb spricc lett a jutalom. A következő időszak ilyen játékokkal telt. Dugtam ahol tudtam, (punci, popó, száj, fejet ágyról lelógatva, mélyen, torokra) ő pedig spiccelt többször is. Testre, szájba, ahova csak kértem. Végül már nem tudtam tovább húzni és a szájában, mélyen elélveztem. Kellett kb 5 perc pihenő, mire mozdulni tudtunk. Utána zuhany, készülődés, közben beszélgetés, ajándékozás.
  • Elszámolás:

    Extra nagyon sok van, mindet szívesen teljesíti, amit csak mond. Popó, faust, spricc, pisi, mind belefér a bővített csomagba.
  • Összkép:

    Maximálisan kielégülve, boldogan távoztam. Ezentúl is azon fogok dolgozni, hogy összehozzam Lyndával a találkozást. Mindent megkaptam, amire vágytam, maximális minőségben. Bőven megérte.
Happy Massage