• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megláttam a hirdetését megtetszett és felhívtam. Abban az időpontban hívtam mikor rendelt éppen így fel is vette. Kicsit későbbi időpontot kaptam mint szerettem volna,de megoldottam hogy tudjak menni.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem.A környező utcákban volt hely bőven igy könnyű volt a parkolás. Kb 5 perc séta után hívtam hogy megérkeztem.Nem vette fel de egy perc után jött az üzenet a pontos adatokkal(kapucsengő,emelet,ajtószám).
  • Helyszín:

    Ajtóhoz érve nem is kell kopogni rögtön nyitotta az ajtót,bemutatkozás két puszi és beljebb invitált.Néhány mondat és eszmecsere után vetkőzés tiszta törcsit kaptam és irány a fürdő.
    Kádas fürdőszoba a célnak teljesen megfelel.Tusfürdővel nem kényeztet el de nem is ez a cél.Tiszta száraz kilépő törölközés es usgyi kifelé.
  • Lány külseje:

    Ahogy visszaértem már ruha nélkül várt.Hát meg kell hagyni gyönyörű nagy mellei vannak amiket ő nem szeret de ez minket nem érdekel. :) Tipikus van mit fogni rajta a jó értelemben,nekem tetszett a látvány is meg ahogyan a testével bánik ez action közben.Tetkó van rajta bőven,aki nem szereti az ne őt válassza! Képein nem látszik direkt egy sem de van sok.Számomra nem volt zavaró,sőtt megcsodáltam őket.Amúgy a képek teljesen őt adják vissza.
  • Action:

    Megbeszéltük hogy csak franciás játékok miatt érkeztem szexet nem akartam.Ő volt a gyorsabb kezdeményező és csókolózás után már be is kapta a velem egy korút.A kényszerfranciát is kipróbáltam többször mélytorokkal együtt. Mindig nyomhattam a fejét kényszeresen torokra,nem finnyáskodott. Aztán hanyatt feküdtem és úgy franciázott tovább,közben a környéket is kényeztette rendesen,majd a popsim sem maradt száraz.Azt is kényeztette nyelvel ahogy az adatlapján vállalja.Utána 69-be fordulva én is kényeztettem mindenhol ami érezhetően tetszett neki,majd kértem hogy az ágyon pucsitson be.Így én is kényeztettem az ő popsiát és punciát együtt mindent és igyekezetem meghozta gyümölcsét szerintem amit meg is köszönt.Ezután kértem hogy feküdjön hanyatt fejjel felém,úgy kezdtem a szájába tolni miközben a ciciket lehet markolászni.Azt mondta ezt nem nagyon szereti de megtette ami hatalmas élmény volt így.
    Ezután az ágyra ült és szemből ment megint a franciaóra persze néha kényszeresen torokra de ez nem probléma nála.Így is lett végem a szájában.Nem kapkodott így sem,rám bízta mikor húzom ki.Ezután elment öblíteni és leheveredtünk az ágyra beszélgetni.Aztán sajna letelt az idő,öltözés két puszi és indulás tovább.Nagyon jó látvány volt minden perce a randinknak,örülök hogy megismertem. Biztos hogy látjuk még egymást.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban megbeszéltünk a randi végén helyeztem el a pulton.Szó sem esett végig róla.Korrekt lány minden amit vállal azt lehet.
  • Összkép:

    Nagyon jó emlékekkel távoztam,minden pillanatát élveztem még a beszélgetést is mert volt közös témánk.Korrekt lányt ismertem meg aki csinos okos és céltudatos.
Happy Massage