• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, szerencsére sikerült kétszer is számomra megfelelő időpontot találni. Ez a nap végét jelentette. A parkolás, munka, egyebek miatt. Kétszer is jártam Nadettnél, az események nagyon hasonlóak voltak, ezért némiképp egybeolvasztva örökítem meg.
  • Megközelítés:

    Parkolás egyáltalán nem sima ügy. Esőben, szutyok időben a környéken helyet találni nem egyszerű. 4-5 kör a háztömb körül a környező utcákban kellett ahhoz, mire meg tudtam állni. Villamos ellenben igen közel tesz le, arra nem lehet panasz. Metró is egy kisebb séra távra elérhető.
  • Helyszín:

    Nagyon szép lakás, minden rendezett, a fürdőben hatalmas zuhanyzó, kád méretű, ügyes megoldás. Nadi mondta is, hogy szexelni a legjobb ilyen zuhanyzóban. Beneveznék rá, ha profilt váltana. A szobában a földön, matracon helyezkedtünk el. Bár állva-térdelve is zajlott az akció néha.
  • Lány külseje:

    A képek szerintem nem valami jók. Vannak szögek amik hasonlítanak az élőben fogadó látványhoz, de gyenge eresztés mind ahhoz képest ahogy Nadett valóban kinéz. A haja egy picit hosszabb, mint a képeken, kicsit össze is lehet fogni. De csak kicsit. A teste pedig hibátlan, selymes, feszes, szolizott nagyon szép finom bőr. A popsit rajzolni sem lehetne, annyira kerek és formás. Én az ilyen popsit szeretem, ami kerek, de bele lehet markolni. A cicik nem nagyok, de nem is illene Nadetthez, mert annyira energikus és izgága, hogy valahogy jobban is passzol ez hozzá. Könnyen jönnek izgalomba a bimbik, a punci szintén. A szája nagyon-nagyon csókos és használja is. Az egész lány egy szexi kis démon, nem masszázs jut eszembe róla.
  • Erotikus masszázs:

    Erről nem tudok semmit írni. Lehet, hogy a kémia miatt vagy csak mert estére ehhez nem volt kedve, de a másfél órás szeánszok alatt egy pici nyomásnyi masszázs sem volt.
  • Levezetés:

    Zuhany után mondta, hogy ki is nyírt volna :) ha nem megyek el, mert miattam maradt bent eddig, amúgy nem volt egy ideje dolga. Megnyugtattam, ilyen előbsem fordulhat, sőt, a kocsiban szoktam várni, rászámolok inkább, hogy ne késsek.
    Állva egy pici óvatos felmérő csók után bevadultak az események. Talán láttuk egymásban, hogy szeretjük a néha vadabb de amúgy finom dolgokat ezért hosszas csókolózás következett, közben markolászás, simogatás, a határok kitapogatása.
    Nem mondanám, hogy franciázni kezdett, inkább hogy rendesen, energikusan de mégsem durvulósan leszopott. Nagyon kitartóan művelte, néha úgy tekerte a cica testét, hogy hozzáférjek a puncihoz, nyalatta magát. Amit ritkán teszek, csak értő partner felé, aki szereti is. Nadett nagyon szereti, de itt még nem élvezett el, csak élvezte. Kicsi incselkedés és cicázás után ismét franciázott, közben néha feljött csókért, majd egy kiváló és felejthetetlen popsi kényeztetésbe kezdett. Itt kezdett elszakadni a cérna nálam, de próbáltam kiélvezni amíg csak lehet. Végül a szájába élveztem. Nagyon nem volt idő szusszanni, éreztem Nadin, hogy ő nem végzett. Élvezésig nyaltam, óvatosan ujjaztam is, előtte kitapogatva a határokat, hogy érezze, biztonságban van, nem fogom az egész felkaromat hirtelen belé tenni. Miután elélvezett, jó kedvűen beszélgettünk, de nagyon itt sem lankadt a figyelem, újra hosszas csók, majd francia következett. Úgy gondoltam, hogy még “éhes”, újra örömet okozol neki. Ekkor említette, hogy ujjazás nélkül, mert azt előbb csak véletlenül engedte meg, nem tudott ellenállni és időben szólni. Úgy is lett. Újabb franciázás, cicázás, majd ismét a szájában végeztem. Zuhi, puszi, inkább csók, majd el.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le. Értelmes, okos és kivételes szexuális kultúrával és energiákkal bíró lány. Sajnálom, hogy nem tudom naponta meglátogatni és hogy nem hirdet a sötét oldalon.
  • Összkép:

    Maximális pont és maximális minden mindenre.
Happy Massage