• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásos szalonos telefonközpont. Előnye, hogy 3. csöngetésre (majdnem) bármikor felveszik, hátránya, hogy nem hallod a lány hangját. Kb. pontos tájékoztatás, érdemes mindenre rákérdezni, ne legyen félreértés, kimaradt infó.
  • Megközelítés:

    Harmadik kerület központi része (nem a garázsos bemenős, hanem a Duna-parti), nagyjából minden létező eszközzel jól megközelíthető. Van parkoló a ház előtt, de szerintem lehetetlen szabad helyet találni a környéken. Az adott cím egyértelmű, kaputelefonos beengedés van. A ház jó állapotú, lift van (sokat sétáltam gyalog, mert csak az emeletet nem kérdeztem meg :-)), kevés lakás, szóval esélyesen nem találkozol senkivel.
  • Helyszín:

    Jó állapotú lakás, nem a legújabb, de még messze attól, hogy komolyan neki kéne állni felújítani. Több szoba van (3 biztos), de a logisztika jó, csak az előszobában láttam cipőt. (hasonló volt, mint az enyém, meg is fordult a fejemben mennyire kínos lenne egy csere). A fürdő szép világos, kád van. Az egyetlen negatívum, hogy se kabin, sem zuhanyfüggöny nincsen, szóval duplán figyelni kell, ne úsztass el mindent. A kilépő törülköző száraz volt, indulásnak két törülközőt kaptam a két zuhanyhoz, Szandi kikészített szájvizet a mosdóra, teljesen rendben minden. A baszoba egy normál méretű szoba, masszázspaddal, kanapéval, sok párnával.
  • Lány külseje:

    Valamiért ebben a szalonban (szalonokban) a "negatív retus" játszik, azaz szándékosan rontanak a lányokon. Ezt kissé érthetetlen, mert ettől még fel lehetne ismerni az utcán, viszont mégis nagyon más. A grafikus kolléga csatahajó mániás az biztos, az általam itt meglátogatott lányok mindegyike két betűvel kisebb a képen szereplőnél... Szandi egy nagyon helyes, csinos lány, gyönyörű arányos mellekkel (kis bimbók, ami a kedvencem), jó nézni. Selymes bőr, szép tetoválás, abszolút kedvesség. A képen látható kis kék ruhában fogadott, gyorsan lekerült róla a melltartóval együtt (bugyi maradt).
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésem előtt történt Szandival egy kis (nagy) malőr, ennek hatása alatt volt végig. Próbáltam vigasztalni, marasztalt kedvesen (felajánlottam, hogy akkor hagyjuk, és fújja ki magát), és valamennyire sikerült is felvidítanom a végére. Viszont emiatt az első kényeztetés (nagy bánatomra) elmaradt, és rögtön a masszázsba vágtunk bele. Krémmel masszíroz, a helyi szokásoknak megfelelő menetrenddel. Nem szétszedős, de a simogatósnál kicsit erősebb. Hát, karok, vállak, combok, vádli a sorrend. Az előző kolléga által megénekelt kéz a lábak közé nálam is volt :-). Az elején érezhetően feszült volt, aztán ahogy kicsit beszélgettünk, egészen belefeledkezett a masszázsba, látszott és érződött, hogy komolyan gondolja, és átadja magát ő is, leköti. Ha tanulna "igazi" masszázs technikákat, nagyon jó lenne benne, érződik a tehetség :-). Közben beszélgettünk, kiderült róla egészen meglepő infó is, amivel még most sem tudok mit kezdeni :-). Nyitott, de szeret csöndben elmélkedni (főleg azzal a lelkiállapottal amivel kezdtünk).
  • Levezetés:

    A 90 perces programban 2 lett volna, de az első lemaradt, maradt a végén egy. Kézire és franciára van lehetőség, én inkább a kézi híve vagyok, de ezt is ki kellett egyszer próbálni :-). Nagyon kellemes technika, kézzel simogat-csavar, ugyanazzal az ütemmel szájjal kényeztet. A padon kezdtük, majd mindkettőnk örömére áttelepedtünk a kanapéra. Itt én jobban elértem simogatni, neki pedig nem fájt a háta a kifacsart póztól :-). A vég a szájában ért, még utána kényeztetett, hagyott lenyugodni. Törlőkendővel közösen eltűntettük az utódokat.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott összeg. Nem pontosan számoltam ki, visszajárót nem kaptam (fel sem merült, de azért megkérdezhette volna...). Ár/érték arányban rendben van, de ebben a szalonban ez így normális.
  • Összkép:

    Szandi nagyon szépen hozta a szalon színvonalát, a rossz kedve és annak ellenére (vagy talán ezért), hogy érezhetően nem volt meg köztünk a kémia, nagyon korrektül lehozta a programot, egy szavam nem lehet. Ha jobb a kedve, és jobban bejön neki a vendég, lesznek itt még istennő beszámolók, abban biztos vagyok :-). Amiért elsődlegesen mentem (masszázs és kényeztetés) azt megkaptam.
Happy Massage