• SZANDI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg egy kolléganőjéhez készültem, aki nem ért rá. Ismerve a helyszín és a helyszínen dolgozó hölgyek adottságait, kivételes esetként hagytam magam rábeszélni Szandira. Amit persze nem bántam meg. Kifejezetten időpontokat egyeztető kolléganő veszi fel a telefont, vele sikerült megbeszélni ami fontos.
  • Megközelítés:

    Autóval nehézkes a parkolás bármely időszakban. Régebben sűrűbben látogattam ezt az ún. KENT házat. Aki ismeri tudja, aki nem, annak elég, hogy a térkép jól jelöli. Már nem KENT ház, de újra jó élmények várnak a helyszínen. Parkolás nehéz, de nem lehetetlen. BKK-t nem tudom, nem ismerem.
  • Helyszín:

    Lifttel a negyedikre majd onnan még lépcsővel tovább. A helyszín tágas és nagy és szép és modern. Szalon jellegű. De tiszta és ritkán hallani mást, látni pedig végképp nem. Sajnos :)
  • Lány külseje:

    A képek retusáltak, de nem sikerült szerencsére túlságosan elrontani azt ami ehhez képest valóságban fogad. Élőben kedves, szép, szép arcú, egy dkg felesleg nélkül, nem túl nagy cickó, szép popsi, hosszú lábak. Minden szép és rendben van. Szandi hízni szeretne. Állítólag nem megy neki. Lehet jelentkezni segítségre. Jelentkeztem is, a vége szájba ment, erről később.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs tovább tartott, mint szerettem volna. Egy órát maradtam. Nem túl erős, de nem is maszatolós, éppen jó. Szeret csacsogni én meg lazultam volna csendben, de megtaláltuk az arany középutat. Már amikor azt hittem, hogy csak masszázs lesz, erotika nélkül, láttam, hogy még szűk 20 percünk van. A masszázs krémes, akkurátus, mindenre kiterjedő. Derék, hát, karok, lábak, minden kap a krémből. Masszír után fordulás.
  • Levezetés:

    Végre kényeztetés következett. Kézzel vezette fel, de a szája is szerepet kapott. Nem siettetett, én éreztem csak azt, hogy talán tovább is el tudnám viselni, mint amennyire az időnk engedi. Kéz és nyelv, száj vegyesen, de a kéz nem túlzó. Minden ügyes, szépen felépített. Szeretem francia közben fogni a lányok melleit, most is így tettem. Néha szemkontaktus, akkor picit nevetett, majd folytatta. Türelmesen, de ügyesen teltek a percek amiket rám szánt a franciával, majd a végén a szájába élveztem. Nevetgélve zsepiért nyúlt, majd kis beszélgetés után törölközőt kaptam. Újat, tisztát.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le, igazán jutányos az egy órás randiért.
    Most nem készültem kiegészítéssel, pedig ezen a helyen szoktam.
  • Összkép:

    Minden rendben volt, kedves, mosolygós, nevetgélős csinos vékony lány Szandi. Furcsállom a kevés beszámolót. Én nem eresztem bő lére, de legalább megírom. Bátran ajánlható bárki számára.
Happy Massage