• Dóri(20)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Pár szóban egyeztettük a részleteket még tegnap. Megegyeztünk, hogy ma pontosítjuk a találkát. Megtettük és a mai nap meg is jelentem ahogy kell, illedelmesen.
  • Megközelítés:

    Villamos, busz a közelben. Autóval voltam. A közelben egyszerűen találtam parkolót, ami normál helyzetben is ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömbben egy szépen berendezett lakás. A fürdő is szépen felszerelve minden jóval, csemegével. Tusi, szájvíz miegymás bőven rendelkezésre áll. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Jaj, hát nagyon cuki! Tényleg találó a Szomszéd Lány titulus. Tényleg az a szomszédban lakó csendes halk szavú lány akiért elepekedsz, hogy a tiéd legyen, csak nem tudod hogy kezdj hozzá. Fiatal, kedves lány. Gyönyörű cicik, izmos test, jó popó, bájos arc. A fogszabályozó pedig még aranyosabb külsőt biztosít. Nekem bejött.
  • Action:

    Megérkezésemkor sötét színű bikiniben fogadott, amiben jól látszottak a gyönyörű ikrek. Egyből beizgultam rájuk.
    Bevezetett a szobába, ahol megkaptam a törölközőmet és irány zuhizni. Amikor visszaértem akkor kiadós simogatással és puszikkal melegítettünk be. Nagy élvezettel csodáltam fiatal testének minden porcikáját, miközben lekerült róla minden textil. Elkalandoztam mindenfelé a korpuszán. Lekerültem délre is. Kimondottan élvezte, hogy játszom a csiklójával, nyalogatom, szívogatom, közben ujjaimmal is bekerültem a résbe. Kedvesen szaporázta a lélegzetvételét és nyögdécselt, ezzel is kimutatta, hogy tetszik amit teszek vele.
    Váltottunk és Ő kezdett a kényeztetésembe. Izgató kézmozdulatokkal kényeztette a golyóimat és lingámat. Szépen hozzákezdett az NF-hez is.Eleinte csak puszilgatások a bőrös makkomra, majd aztán lehúzta a fitymám és már a szájában fickándoztam. Csodálatosan használta a száját és nyelvét. Kértem egy kis ciciszexet is csak úgy hobbiból. Álltam mint a cövek, így kértem a védelmet, és irány befelé a csodalyukba.
    Kértem, hogy lovagoljon meg. Amikor beleült a szerszámomba akkor a rózsaszínű arca kipirult és teljesen átadta magát a jónak. Fogtam a csípőjét és a ciciket és ütemesen mozogtunk, párszor jobban megemeltem a csípőmet, hogy jobban behatolhassak a Szomszéd Lányba. Váltottunk kutyusba. Rendesen megadagoltam hátulról és Ő egyértelműen tudatomra adta, hogy tetszik neki ez a póz. Váltás misszibe. Varázslatos volt ahogyan vonaglott a kéjtől a csodálatos teste alattam. A végén egy nagy rohammal vertem be a velemegykorút és durrantottam a gumiba egy jókorát. Másodpercekig ziháltunk még együtt, amíg a testünk megnyugodott és kigabalyodtunk egymásból.
    Megtisztálkodtunk, én még lecsapattam a szennyet a testemről és felöltözésem után kimentem a hideg téli időbe.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt történt a pesti átlag alatt egy szállal kevesebb csokor átadása. Mindent megkaptam amit a hirdetésében bevállalt és mindezt jó minőségben. Nagyon élveztem a vele eltöltött fél órát. Minden kedves MT-nek ajánlom.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes fél óra volt a képeken látható aranyos, fiatal, kedves Szomszéd Lánnyal. Mindent megkaptam amiért mentem.
Happy Massage