• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, másodszorra sikerült, bár könnyen lehet nem vele beszéltem, mert az időpont egyeztetésnél tanácskozott valakivel a hölgy, de csak sikerült megegyezni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, az ismert uszoda környéke, a parkolásra érdemes időt hagyni és a kínálkozó helyet elfoglalni még ha messzebb is van, mert egy kicsit problémás lehet azon a környéken helyet találni. Tömegközlekedéssel is megközelíthető több villamos és busz is jár arra a Fehérvári úton.
  • Helyszín:

    Újabb építésű tömbház, egy emeleti lakása, ahová lifttel is fel lehet menni. A lakásból csak az előszobát, fürdőt és a ténykedésünk szobáját láttam, semmi kivetnivaló nincs bennük. A fürdőszoba kádas zuhanyfüggönnyel, a szoba franciaággyal és szobainassal, másra nem emlékszem.
  • Lány külseje:

    Csatlakozva az előttem szolókhoz a hölgy képei hiába jók, a valóság még szebb! Vékony, sehol egy felesleg, lapos has, szép popsi és cicik, hibátlan bőr, szép arc, haj, és mindenhol arányos izmos kemény test. Szinte hihetetlen, hogy nem sportol. Szép necharisnyás "fehérnemű" szettben fogadott.
  • Action:

    Felértem az adott emeletre, tudtam egy olvasott besziből, hogy a liftből kétszer jobbra. Kopogtam az ajtón, majd kinyílt. Egy gyönyörű lenge öltözetű csaj állt az ajtó mögött, tudtam jó helyen vagyok! Levettem a cipőm, majd bevezetett a szobába, ott tovább vetkőztem, rendeztem a virágszálakat, majd a kapott türcsivel elmentem fürdeni.
    Mikor visszaértem elkezdtem ölelgetni simogatni, puszikat váltottunk. Azt tudtam, hogy nem híve a nyelves csókoknak ezért ezt nem is erőltettem, de ettől függetlenül egész jól lehet vele csókolózni.
    Gyorsan rátértem a melltartó eltávolítására, megcsodáltam a kibuggyanó ciciket, számmal is ellenőriztem a minőségüket. Majd Dominika elkezdett foglalkozni a hímtagommal, leült az ágyra míg én álltam előtte. Nagyon jó volt, de inkább váltottam, felmentünk az ágyra és végig pusziltam a testét végén meg elkezdtem foglalkozni a nunijával, puszilgattam nyalogattam egy kicsit, majd elkezdtem a kezemmel izgatni, ujjazni. Utána újból nyalogattam egy kicsit, majd 69-et kértem. Ez is nagyon jól esett, túl jól is, ezért váltást kezdeményeztem, valahogy felkerült rám egy gumi és partnerem beleült. Csodás volt, de már nagyon a határon voltam és missziben akartam elmenni ezért átmentünk abba a pózba és gyorsan végem is lett. Kimentem egy kis tisztálkodásra, majd, amikor visszamentem megkérdeztem tőle, szereti e, ha megmasszírozzák, erre ő azt válaszolta, hogy ő is szereti csinálni. Szóval végül abban egyeztünk meg, hogy ő kezdi, majd én folytatom. Rám ült és jól átmasszírozta a hátam nyakam, majd én gyúrtam át a hátát és a fenekét, az a popsi zseniális!
    Kis idő múlva megkérdezte, szeretnék e még egy menetet, persze szerettem volna! Gyorsan hanyatfeküdtem és hagytam, hogy foglalkozzon velem, majd, amikor kérdezte, hogy húzzunk -e gumit, mondtam inkább csináljuk végig így. Így is lett, az utódok a végén össze vissza spricceltek.
    Újabb tisztálkodás, öltözés, majd ölelésekkel és puszikkal kisért búcsú. Még az ajtóban megjegyezte, hogy szívesen venné, ha visszatérnék és kaptam egy búcsúcsokit.
  • Elszámolás:

    A tali elején adtam a kezébe. Átlag alatt, annyi amennyi a telefonban elhangzott.
  • Összkép:

    Dominika full profi, próbál a vendég kedvében járni, kiszolgálni őt, és közben látszik rajta, hogy ez nem esik nehezére, sőt még élvezi is, hogy nagy hatással van a férfiakra.
Happy Massage