• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, két nappal a randi elött. Elsöre nem vette fel. Röviddel késöbb vissza csörgött. Megköszöntem a visszajelzést. Nagyon kedves közvetlen a hangja s megbeszéltük a találkozót 30-ra. Minden tökéletesen müködött.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, könnyü oda találni, parkolás sem gond ha nem is közvetlen a ház elött de abszolút megoldható. BKV nem tudom lehet kicsit macerásabb.
  • Helyszín:

    A megadott címen lakópark található, teljesen rendezett a környék és a lakás is. Újabb fajta lakás rendezett s ápolt benyomást keltett. Többen vannak a lakásban de a diszkréció adott s Dominika is nagyon ügyelt erre. Fürdöszoba rendezett, minden megtalálható amire szükség van. A tetthely is abszolút megfelel az igényeknek, nem túl nagy szoba de teljesen kényelmes. Az egész lakás rendezett s ápolt.
  • Lány külseje:

    Dominika már a képeken is egy elbüvölö személy de élöben ez hatszorozódik minden tekintetben. Egy eszméletlen csinos, kedves termeszetü hihetelen formás lány fogadott. Az arca nagyon helyes, s tekintete elbüvölö. Nekem nagyon bejött úgy egészében jobbat el sem lehet képzelni. Fekete szettben fogadott, nagyon dögös és erotikus hatással volt rám. Mozgása csak tetözi még azt az ingert amit vizuálisan a szem fel tud dolgozni. Nekem messzemenöleg minden tekintetben a legjobb megjelenésü nö akivel találkoztam. És pedig találkoztam nem kevéssel. Arca nagyon helyes, szexi, és kedves a mosolya. Böre feszes mindenhol és elbüvölö a mozgása. Engem azonnal megigézett.
  • Action:

    Érkezés után megmutatta a szobát, majd rendeztük a rózsaszálakat. Megmutatta a fürdöt s igyekeztem gyorsan letusolni hogy minél több idöt tölthessek Dominikával. Tusolás után az ágyon várt, s rövid ismerkedö simogatások után egy nagyon finom érzéki franciába részesített. Mivel én is nagyon szeretek kényeztetni kértem hogy lazuljon el s elém tárta csábos mozgással a lábai között rejlö csodát. Eközben végig a szemembe nézett. Ez nagyon erotikus volt mintha egy filmjelenetben lettem volna. Elég vadító a lány kisugárzása s nem sok fantázia kell hogy az ember elmerüljön a vágyak tengerébe. Így volt ez nálam is. Hosszas orális kenyeztetésbe kezdtem, finoman lassan majd az ujjam is besegített egy kicsit. Láthatóan élvezte és tetszett neki az érzés. Sajnos a csúcsra nem ért el de végig léthatóan és érzhetöen tetszett neki a ténykedésem.
    Ezután kölcsönös francia következett amit szintén mesteri modon csinál. Éreztem hogy nagyon felizgult állapotba kerülök, így kértem hogy húzzunk gumit. Hátulról hatoltam belé nagyon lassan s finoman. Teljesen tövig benne voltam, éreztem hüvelye lüktetését. Hátulról föléhajoltam s mig tövig benne voltam jobb kezemmel alulról a csiklóját masszíroztam s izgattam. Úgy éreztem ez nek is nagyon tetszik. A látvány s az érzés lenyügözö volt. Egész végig néztem ahogy lassan majd egyre gyorsabban tolom neki.....ahogy pucsít s szinte tolja rá a fenekét miközben sóhajtozik...hát mit mondjak. Nem lehet ezt sokáig bírni. Így ment egy darabig s egy hatalmas érzéssel megkönnybbültem benne.
    Nem kapkodott, hagyott lenyugodni. A tisztálkodás után kicsit beszélgettünk majd kölcslnös masszázszsal folytatódott. Elöször ö masszírozott engem maj én is viszonoztam neki. második körre nem jutott idö amit így utólag sajnálok nagyon mert kihagyhatatlan élmény vele lenni. Mondtam is neki hogy legközelebb minimum máél órára megyek.
    Az ajtóban többször ölelkeztünk, búcsúzóul lágy csókok kíséretében. Ahogy kiléptem az ajtón már egyböl hiányzott az élmény vele. A vágy s a szenvedély azóta is visszahúz hozzá.
  • Elszámolás:

    Amit vállal azt minden odaadással teljesíti. Nekem teljesen megfelet az amit az alapban kínál. A többit nem tudom mert nem kértem extrákat. A rózsaszálak a Pesti átlag alatt vannak kicsivel, bár szerintem a dupláját is elkérhetné s az is ajándék volna. De ez csak az én véleményem.
  • Összkép:

    Dominika egy baszolút erotikával és nöiességgel megáldott angyal. Sokan vehetnének róla példát, mert mindent olyan természetességel csinál. Abszolút barátnös feeling, de szerintem nagyon tud más is lenni. Tökéletesen alkalmazkodik a vendék karakteréhez. Nagyon jó fej s értelmes lány. Mindekinek ajánlani tudom akik szeretik a csinos, fitalos lányokat. Mindenképp vissza fogok menni mert nekem ö kihagyhatatlan. Ennyi.
    Sajnos csak jó besorolásra volt lehetöségem de "Istennöt" érdemelne.
Happy Massage