• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyen sikerukt egyeztetnem Demonaval. Amikor az adatlapja jelezte, hogy telefonnal van rogton a masoidik csorgetesre tudtam vele beszelni es alig par oraval kesobb mar tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Nagyon konnyu megkozeliteni a helyet. Majdnem a haz elott talalhato parkolo bosegesen es ammennyire lattam egy sarokra van buszmegallo is, igy az odajutas nem okozhat gondot.
  • Helyszín:

    A hely egy regota ismert es celnak haszalt lakas. Ennek megfeleloen tobben vannak a lakasban es ez okozhat is kis logisztikai kihivast. Esetemben ez egy par perc furdoszobai varakozast jelentett, hogy elkeruljuk egymast egy masik makktarssal. Maga a furdo celnak megfelelo, semmi extra. Tusfurdo fetisisztak kielhetik magukat mert vagy 16 fele szin es marka allt rendelkezesre.
    A szoba kicsi es celratoro. Egy nagy agy, szep nagy tukorrel a falon. A ruhainas kicsit viseltes volt, mely egy sima csavar meghuzassal konnyen orvosolhato. Ezen el is vicceltunk, hogy nmiert nem erkeztem jobban felkeszulve egy “13-as kulcsal a zsebemben”. :)
  • Lány külseje:

    Demona magassaga es karcsusaga teljesen megeggyezik a kepekkel. Arca is kedves es aranyos. Csodalatosan kecsesek a combjai es a feneke markolni valoan gombolyu. A mellek kicsit megereszkedtek, mely talan a fotokon annyira nem latszik, de ez semmit se von le az osszhatasbol.
  • Action:

    Egy kis rahangolodas vegett labmasszazzsal kezdett Demona ami inkabb simogato es relaxallo mint sem profi. Kozben folyamatosan jottek a temak. A holgy kozvetlen es abszolut ellazit a termeszetessegevel. A rovid simi utan jeleztem, hogy szivesebben fekudnek hanyatt mint hason, o rogton ertette is a celzast es “maszirozni” kezdte az ezredest. Valami olajos masszazst kaptam, ami bevallom elsore fura volt, mert nem vagyok jaratos az ilyen megoldasokban, de par perc utan az olaj letorlese mellett a szajaba is bekerult a hancurlec. Itt aztan nem kellett sok ido, mert a szuper technika hamar meghozta az elvartakat es lassitasra kellett kernem Demonat nehogy tul hamar vegem legyen.
    Gondoltam forditunk es egy kicsit en is kenyeztetem ot. Hatara fektettem es vegig simogattam gyonyoru testet mig le nem ertem a kejhekhez. Igen kivanatos es szep “ajkak” tarultak elem, melyet orom volt kenyeztetni.
    Ereztem sokaig mar nem birom turtoztetni magam igy gyors szaj technika utan ismet mereven doggy poziciot kertem. Sajat bevallassa szerint neki is ez a kedvence. Itt aztan a tukorbol visszakoszono latvany, a csodalatos markolhato csipo es kecses fenek/hat kombinacioja nem hagyott sok idot hogy elmenjek. Demona nem sietett, hagyott lenyugodni, majd segitett kicsit tisztaba tenni a kornyezetet.
    Kaptam egy kis husitot es mivel az ido mar vege fele jart rovid beszelgetes utan furdo fele vettem az iranyt.
  • Elszámolás:

    Szerintem teljesen korrekt pesti atlag az ar. A “bovebb infok” talan meg regi arakat tartalmaz, igy mikor telefonban mar arakat mondott az meglepett, de nem veszes a kulonbseg. A penzt a vegen (majdnem elfelejtve) az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Amiert mentem azt nagy reszt megkaptam. Kicsit meglepett a helyszin “zsufoltsaga” es hogy nem egy magan lakas, de ezen tullendulve egy kellemes egyutletben es lelazulasban lehetett reszem Demonaval. Ar ertek aranyban szerintem teljesen megeri, es remelem talan majd meg bepotolhatjuk amire most nem jutott ido.
Happy Massage