• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap egyeztettünk, mondta hogy aznap még hívjam fel reggel. Ezt szerencsére meg is tettem, mert másnapra ki is ment a fejéből a randi. Szerencsére így is sikerült összehozni.
  • Megközelítés:

    Metró után pár perc séta, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, diszkrét, ahogy a fürdő és a szoba is. Függöny választja el a nappalit a lényeges részektől. A fürdőben több tusfürdőből lehet választani, majd a szájvízhez van kitéve eldobható pohár. Az ágy előtt van egy vékony tükör, de nem sokat lehetett benne látni az elhelyezkedése miatt.
  • Lány külseje:

    Vékony alkat, széles, szép mosoly, kedves arc. Ki van írva a magassága, de valahogy így is kicsit magasabbra számítottam, viszont nekem nem okozott problémát. Viszonylag sok tetoválása van, ami sokakat zavarhat. Sajnos a sok szolizás kezd látszani a bőrén.
  • Action:

    Megérkezés után a szobába vezetett, ahova ledobhattam a ruháim. Gyors lezuhanyoztam, majd követett vissza a szobába. Kérdeztem a puszi engedett-e, mire jött egy határozott nemleges válasz. Kényelembe helyeztem magam, ő mellém ült majd egyből a lényegre tért és rákezdett a franciára. Lassan kezdett, először csak körbepuszilgatással állította fel a lecet, majd rákezdett a golyókkal játszani. Lassan nyalogatta a vesszőt, majd végül rábukott, és ütemesen cumizott, miközben a szép arcát felém fordította. Közben szerettem volna, kézzel kényeztetni, hogy neki is jó legyen, de leállított, hogy kézzel nem lehet. Ez kár volt, és fura is mert direkt rövidre vágom a körmeim. Kb 5 percig hagytam dolgozni, aztán kértem a gumit. Itt meg kell jegyezzem, hogy a guminak valami borzasztó gyümölcsös illata volt, amit még órákkal később is éreztem az orromban. Lehet ez valami passzív covid teszt volt, hogy van-e szaglásom, mindenestre gondoltam úgyis hamar eldugóst fogunk játszani, mindegy. Rám rakta, majd a gondolatomat kitalálva, egy különös pózban kezdett lovagolni: átlósan a farkam fölé guggolt és úgy ereszkedett fel-alá. Tetszett a mutatvány, nembeszélve az érzésről: úgy mozgott mintha sínen húzták volna, és elég mélyre is tudta így tenni. MIsszióban folytattuk, majd perecben. Eddigre már eltelt kb fél óra, és már szerettem volna befejezni, úgyhogy megkértem váltsunk kutyába. Ekkor rákezdtem keményen kúrni, a kis feszes popsiját bámulva gondoltam hamar elmegyek. Sajnos éreztem, hogy valami nem tetszik neki, így rákérdeztem, gond van-e. Mondta hogy ő lassabban szereti. Így hát lelassítottam, és fölésimulva, átkarolva végül sikeres volt a küldetés.
  • Elszámolás:

    Fizetés a végén volt, pesti átlag fölött.
  • Összkép:

    Összességében egy jó kúrás volt, enyhe barátnős feelinggel, de a sok nemleges válasz és a valószínű reggeli időpontegyeztetési baki miatti hangulata miatt nem volt olyan jó, mint amilyen amúgy lehetett volna.
Happy Massage