• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Az egyeztetést ő kezdeményezte. Tudta hogy menni szeretnék hozzá és hó vége felé tudom meglátogatni csak. Rám írt hogy arra felé a 29. és a 30. van már csak. A 29-et választottam, kedd 12:30-as kezdéssel. Be is VTR-eztük. Természetesen egy óra időtartamot beszéltünk meg.
 • Megközelítés:

  Örs vezér teréig 3-as villamos. Utána a gyaloglást választottam. Korábban érkeztem, azt a kis időt kivártam, 12:29-kor indítottam egy megcsörgető hívást, majd nyomtam a kódot. Azonnal bebocsátást nyertem.
 • Helyszín:

  A lakás állapota továbbra is tip-top. Rend és tisztaság uralkodik a szobákban. Otthonossá Tia személyi tárgyai teszik, amelyet az egyik kis szekrényen tart. Ez az akció-szobában van. Itt még egy nagy ágy is van, rajta két szép párna. Az ágyon friss fehér lepedő. Az ablakhoz közel a falnál egy fotel, oda tettem le a ruháimat. A 12:30 miatt tökéletes nappali fényt kaptam.
  A fürdőszoba egy álló zuhanykabint tartalmaz, ott van benn egy csomó tusfürdő. A csapnál meg a szájvíz, afölött spray-k. Sprayből is nagyon sok van. Kispohár helyett egy nagyobbat hozott Tia. Törülközőből kifogástalan nagyot kaptam. Kilépő található a fürdőszobában.
 • Lány külseje:

  Na jól nézzétek meg a 4. képet!!! Tia pont ilyen, ehhez a képhez hasonlít a legjobban, és mivel számomra az egyezés 100%-os, valódi képpel hirdet-re állítottam. Ezt a cipellőt viseli a talijainkon, és ebben a pózban (is) szexeltünk. Ugyanilyen formás fenék köszönt vissza mint ami a képen is látható, bőre finom, huszonéves. Simán letagadhatna vagy öt évet. Egy combfix teszi még izgatóbbá formás lábait, fekete színű melyet előttem vesz fel. Egy piros átlátszó felső ruha van rajta, hálóing talán, fogadóruha és aktion ruha is. A feneke kilátszik belőle, nincs rajta bugyi és nem visel melltartót sem, így a mellei átlátszanak. A punci meg egyértelműen látszik, szép frissen borotvált szuper punci. Eszméletlenül formás teste van, szolárium hatása érződik, de csak egy picit, semmit se tol túl. Ennek megfelelően mellei természetes nagyok, a szája is természetes és tetoválásai sincsennek. A körmei is szép ízlésesek és nem túl nagyok, egész kicsik. Nyugodtan nevezhetjük Tiát természeti kincsnek.
 • Action:

  Fürdőszobai dolgok lerendezése után a baszobába lépek, még látom ahogy Tia a lábára húzza a fekete combfixet. Nekem viszont kétszer is orrot kell fújnom, ezért úgy döntök nem hozom Tiát majd kellemetlen helyzetbe,mit gondolhat, inkább kihagyom a csókot, már úgyis sokszor csókolóztunk, kibírom. Persze semmi bajom amúgy. Még mondom neki most is olyan a bőre mintha szolizott volna, válasza hogy most volt is szoláriumban. A kezdésünk úgy indul hogy megkérdezem az ágy mellett ha én állok és ő letérdel/guggol úgy mehet-e a francia? Igent mond, guggolva lát neki és szépen bekapja a farkamat, nyelvtechnikáját megkapom. Miközben a szájában vagyok pörgeti a nyelvét. Tudom sokáig nem kellemes így guggolni ezért ezt csak amolyan bevezetőnek szántam és az ágyon már picit szokásos volt, még ha a 69-e szuper is. Szóval mindketten odamegyünk a szekrényhez, ahol Tia személyes tárgyai vannak, persze kihagyott helyet és az a terv hogy ő felül oda, szétteszi a lábát és én állva dugom.
  Ezt megelőzi egy gumihúzás. Most is egy óvszert láttam kikészítve, ezt még idehozza először ő akarja feltenni, de pont van annyi körme hogy ez kifogjon rajta. Az óvszer már általa be van állítva, átveszem és én húzom a farkamra, majd sikosítót tesz a gumira és még felveszi a 4-es kép cipőjét, felül a szekrényre és behatolok Tiába a farkammal, lábai szép lassan a vállamra kerülnek, kb egy magasságban vagyunk. Ha lemegy ez a vírusveszélyes időszak, itt ebben a pózban lesz a csókolózásunk. Most viszont csak a melleit simogatom miközben a farkam benne van és dugunk. Kicsit feljebb kérem, de rosszul döntök, lehet neki is kényelmetlen, de nekem is az mert csak lábujjhegyen érném el, úgyhogy irány az ágy. Ott először szemből vágunk neki, cipellő a lábán, ő alul én felül vagyok rajta, formás lábai a nyakamban. És Tia beújít, miközben tolom benne ki be csípőmozgással, két kezével megfogja a csípőmet és ő is a mozgásom irányának megfelelően tol-húz magába. Jó ez az összhang. Ezt utána a 4-es képen szereplőre cseréljük, az ágy szélére kérem, hogy állva dughassam. Sikosító, plusz a punciját megnyalom, majd beteszem neki. A ruháját a derekán fentebb lehet hajtani, szinte teljesen látszik a háta, gyönyörű csak egy vékony csík a ruha, abba markolok bele, néha a fenekébe. Van egy rész amikor kiveszem a farkam, leguggolok és belenyalok Tia puncijába, majd visszarakom a farkam. Utána mindketten az ágyon folytatjuk, ő oldalra fordul és felhúzza a lábait, így dugunk. Ez a póz a formás lábai miatt került beiktatásra. Ebből lesz majd teljes hasonfekvés, mármint Tia hason én pedig hátulról dugom. Eddig azt hittem lovaglás a kedvence, de mintha ezt a pózt is élvezné. Elég könnyen mozgok benne, talán nem csak a sikosító miatt.
  De nem marad így, van egy kivégző pózunk, a lovaglás. Ezt rendkívűl professzionális szinten tudja művelni, olyan mozgásokkal hogy az nagyon változatos. És az erősséget is tudja váltogatni. Kapok is tőle olyan sebes mozgást aminek még ellen tudnék állni, de mozgatja is rajtam a fenekét. Persze figyelmes, megkérdezi hogy lassítson-e, szeretnék-e még tovább élvezkedni, de nem kérek kegyelmet, kiváncsi vagyok meddig bírom, de ő nyer. :) Egy élvezés a jutalma. Na ez az orgazmus lehet akkora volt hogy a horvátok is megérezték. (Aznap ekkor volt a földrengésük)

  Pici beszélgetés, tusolás hogy a farkam megtisztuljon a spermától. Majd mivel egy gumi volt kikészítve úgy döntök ez most égi jel, legyen akkor a második kör végig szájba befejezéssel. Ahogy kezdtük ugyanazt kérem, leguggol elém, széttett lábakkal, most a farkam úgy szopja hogy oldalra veszi, látszik ahogy kidudorodik oldalt az arcán, számomra ez új Tiától. Így tologatom, jó látvány, majd kezét is beveti, néha rácsavar a farkamra, amivel felgyorsítja a feltartóztathatatlan élvezésem, megy minden Tia szájába, a farkam nem veszi ki azonnal, szépen összegyűjti a szájában az utódokat. Majd higiéniai körök következnek mindkettőnk részére, ő a száját teszi rendbe szájvizezéssel én meg letusolok. Még egy kis csevegés belefér, itt mondom Tiának ne haragudjon de a január ki fog maradni. Februárban tudok jönni legközelebb. Elköszönünk egymástól és eljövök.
 • Elszámolás:

  A sok látogatás hatására könnyen megy a történelemóránk a talink legvégén. Egy kérdést kapok Deákról, egyet Széchenyiről és olyan penge vagyok töriből hogy elsőre megválaszolom. Az ajándékot a végén adom oda, az ágyra teszem.
 • Összkép:

  Istennő Tia, ez nem vitás. Egyre inkább rájövök hogy a külseje mellett a kedves hozzáállása és a tapasztalata milyen sokat ér, ezek miatt válik Istennővé. A tapasztalat nem csak a technikát jelenti a szexben, de az egész szervezést is, nagyon könnyen és gördülékenyen megy.
Happy Massage