• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csak VTR - n keresztül egyeztettünk. Aznap reggel és szerencsémre volt szabad időpontja.
    A ház előtt hívtam a belépés miatt.
    Korábban odaértem (30 perc) nem volt gond belőle. (persze előtte kérdeztem KB 2 órával, hogy előbb odaérek mehetek e korábban)
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos. Waze segít a ház elé irányítani.
    BKVval szintén könnyű lehet azÖrs vezér tere közel, trolibusz kozelben jár.
  • Helyszín:

    Zuglói panel. Világos folyosó, tiszta.sokat nem kell sétálni a megfelelő szinthez. Sem érkezésem kor, sem távozáskor nem találkoztam senkivel.
    A hancur lakás igényes, tiszta. Fürdő baszoba szintén rendezett kulturált. Törülköző megfelelő. Sok felé fajta tusfürdő. Szájvíz nem hígított, pohár is van. Tökéletes összhangban Tiával(csillagos ötös)
  • Lány külseje:

    Tökéletes külső, vágygerjesztő megjelenés.
    Valami falat ruhácska volt rajta. Mellei természetes szépsége egyből figyelmem központjába került. Mondtam vendéglátomnak, hogy külseje semmit sem változott nyár óta. (képei a valóságnak megfelelő)
  • Action:

    Érkezés után előszobában (folyosó) lepakolás téli ruhákat cipőt. Usgyi a baszobaába. Sarokban levetköztem. Közben csevej az ikrek szilikonmentes feszességéről, sexy alakját dicsérve siettem tusolni. Turcsit a radiátorra fűztem, majd siettem a szobába.
    Hát Tia ruha nélkül várt az ágy szélénél.

    Hozzá simulva kezdetét vette a varázslatos órám Tiával.
    Csókja kellemes, érzéki, nyelves. Ha a látvány nem lenne elég, ha a csók kevés lenne, bőre érintse, teste felfedezése, keményre duzzasztotta a szerszámom.
    Leült az ágyra én meg előtte állva turtam hosszú haját miközben kezelésbe vett. Nyelvével makkom minden részét felfedezte. Kezét ritkán használja. Golyókat sem feledni simogatja nyalogatja játszik a nyelvével ott is.
    Nem bírtam sokat, kértem had kényeztessem mielőtt érkezésem célja ideje korán bevégeztetik.
    Párnára feküdt majd finoman puszilgatva vádlitól haladva, combja közt elértem a tökéletesen borotvált puncihoz. Próbáltam olyan ügyesen használni a nyelvem, valami hasonló élményt nyújtani Tiának. Érezhető volt kényeztetésem eredménye. Persze a kezem közben járt a teste minden részén amit értem. Feszes cicik, kemény popsi, mindent simogattam, markoltam.
    Felkusztam mellé a párnára. Egymás mellett fekve simogattuk egymást. Majd mikor keze a lábam közé ért, feltérdeltem a fejéhez. Ütemesen elkezdet szopni. Ott feküdt előttem én terdeltem, egyik kezemmel tartottam a fejét a másikkal a haját rendeztem. Csodálatos érzés és látvány volt. Nyelve játéka, kéz nélküli kenyeztetése. Mélyre eresztette. Megint éreztem egyhamar végem lesz ígyhát kértem Gumit.
    Én álltam ő térdelt az ágyon. Álló farkam alulról megfogta majd finoman magába igazította. Popsit simogattam, ciciket markoltam, miközben a haját copfba fogtam. Kutya pózban kezdtük és végeztük. Csodás puncija egyhamar eléri jöttöm célját.
    Amíg Tia kimenet rendbeszedni magát
    Én próbáltam feldolgozni azt a pozitív élményeket amit az eltelt percekben átéltem.
    Beszélgettünk keveset, majd mikor magamhoz tértem (ismét jutott vér a fejembe) feloltoztem és fájó szívvel de hatalmas élménnyel elhagytam Tia rejtekhelyét.
  • Elszámolás:

    Indulás előtt tettem le. Máshol mástól olvastam "az új Pesti átlag" megfogalmazást.
    Nem kérte nem eset róla szó 1mp sem.
  • Összkép:

    Lehet túl sok volt a dicséret.
    Lehet nem sikerült objektíven írnom.
    Viszont boldogsággal kielégűlve hiányérzet nélkül jöttem el és emlékeztem vissza arra a karácsony előtti utolsó kalandomra.
Happy Massage