• Zsuzska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt 'ismerkedtünk', már telefonon jót dumáltunk! Kevéssel utána VTR-eztem.
  • Megközelítés:

    Mint írták többen, a Blahához közel. HÉV nincs, minden más járat van! Parkoláshoz idő vagy szerencse kell.
  • Helyszín:

    Korrekt lakás, minden tiszta! Boltnyi tusfürdő, a kék denimhez nem nyúltam. Szoba a tatamival masszázsra is ideális, Zsuzska anno abban kezdett.
  • Lány külseje:

    Brutál jól néz ki! Azokat a melleket mindenki megirigyelné! Amellett kommunikatív, kedves, szeretgetnivaló :p Belőlem előhozta, végig puszilgattam. Asszem megtaláltuk a hangulatot. Hagyta magát, örült neki :)
  • Action:

    Miután telefonon elvoltunk, küldtem VTR-t.
    31-én pihentem, átaludtam a fáradalmakat. Elsejére gondoltam valami progit, amire Ő megfelelőnek tűnt! Sikerült összehozni.
    Megérkeztem fölmentem. Bemutatkozás, leülés, utána duma folytat.
    Vittem édességet plusz italt. Ő is kínált. Szóval hamar vodka-narancsozás lett! Újévkor szabadjon :)
    Én a vodkát Ő a narancsot. Közben megosztunk bölcsességeket, és röhögcsélünk párhuzamosan. Kiváló a hangulat! A (bezárt) bárak fílingjét közösen átéljük.
    Kiemelem hogy otthoni ruhában fogadott! (én kérésem) Ettől még élőbbnek tűnt számomra plusz alapból nagyon közvetlen volt. Valahogy eljutok a fürdésig sok idő múlva. Utánam Ő következik, én meg nézhetem és már simogatom :p mmmm nem kell szégyellősködni ezaz! Folyamatos testkontakt után együtt törülközés, majd átvonulunk a szobába.
    Kértem némi masszázst a kritikus helyekre. És ahhhh Zsuzska nagyon ért hozzá. Rendesen nyögtem alatta, miközben megigazított itt-ott. Gyakorlott kezein rögtön érezni a rutint, mert nem a teljes térfélen kezdett. Tükörben is lehet figyelni a ténykedést. Bátran kérjetek masszázst ;)
    Szakszerűség: 5
    Egyéni igények: 5
    Aztán természetesen átfordulunk kényeztetésbe. Közben még mindig jól szórakozunk! Őszerinte harcképes vagyok, és rám tesz valami eszközt. Utasít, hogy dolgozzak vele teamworkben! Örömmel Drága.
    Többféle pózban tornázgatunk valamennyit. Az az érzésem, neki ment volna egy erősebb menet hatására. Ha jól rémlik jobban szereti a sztenderd mechanikát a nyelvezésnél. Hmmm
    Éééés itt fogok csalódást okozni mindenkinek: később lejjebb lankadtam. Kedves vendéglátóm sajnos úgy maradt, miután nem tudtam kellően átdolgozni azokat a helyeket. Inkább a magam öreguras módján elvoltam vele :) Engesztelésül persze megkóstolgattam ahol csak lehetett mmmm :p És szeksz közben is beszélgettünk valamennyit, jól éreztem magam!
    A fizikai katarzis most mondhatjuk részemről elmaradt. Viszont újévezésnek kiváló volt! Egy jóóó csajjal kedves hangulatú együttlét, ahol nincs tiltva az alkohol sem :p Ami végül több lett az optimálisnál.. De nem bánom mert szociálisabb leszek tőle. Partnernőm szintén jól érezte magát végig. Szeretgetős, egyben vidám tali volt.
    Az ölelések megmaradtak a bővített időben is, nem szenvedtem hiányt. Köszönöm Drága!
  • Elszámolás:

    A tervezett 1 óra idő több lett. Az első órában 2x kerekítettem följebb az ajándékot, amikor még mindketten ruhában dumáltunk :D
    Ilyen se történt még velem, poén volt! Zsuzska lehet nem kérte volna, én ragaszkodtam. Megérte! A lapján látható mivel készüljünk
  • Összkép:

    Igen emlékezetes évnyitó :D Valami hasonlót reméltem. Remek hangulatban telt.
    Részemről ez nem a legnagyobb beszámoló, tornából most fölmentettem magam.. Lényeg hogy Zsuzskához nyugodtan lehet menni!
    Puszi nagyon :* :*
Happy Massage