• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétköznap reggel bent a belvárosban jártam, és mivel hamarabb végeztem a fodrásznál mint ahogy azt én eredetileg terveztem, gondoltam körbenézek a térkép funkción keresztül, hogy ki van a közelben és esetleg így reggel elcsíphető egy kis gyors, munka előtti szexizős mókára. Szerencsémre Evelin már viszonylag kora reggel elérhető volt, így könnyen felvettem vele a kapcsolatot telefonon, megbeszéltük a részleteket, felsoroltam kívánságaimat és így sikeresen bekéredzkedtem hozzá egy rövidke szeretgetésre.
  • Megközelítés:

    Ez itt a City Centre, az Oktogon és az Opera között, az Andrássyról nyíló belvárosi broadway utca. Én gyalog illetve BKV-val mentem, könnyű ügy hisz járnak ott buszok, villamos az Oktogonnal, kismetró végig az Andrássyn, sőt a troli is jár pont az ház utcájában.
  • Helyszín:

    Egy régebbi polgári társásházban található a helyszín. Bejutni könnyű volt, Evelin beengedett, majd telefonon elnavigált mint egy GPS a lakás bejárati ajtajáig, hisz az épületen belül könnyen el lehet tévedni: sok a lépcsőház meg a zeg-zúgos negyed-, és félemelet...lényeg a lényeg, hogy Evelin segítségével oda találtam. Szerintem maga a lakás teljesen rendben van: tiszta, rendezett, kulturált körülmények fogadtak. Fürdőszoba tiszta, van több féle szappan, sampon, tűsfürdő. A kilépő száraz volt, és kaptam tiszta törcsit, duplán: egyszer az elején 1et, majd egy másikat a végén. Ez plusz pont részemről, hogy 2szer is tiszta, száraz törcsit kaptam. A masszázs szoba rendben volt: szék a ruháknak, TVből zene szól, illatos gyertyák és mécseset az éjjeli szekrényen, illetve egy nagy francia ágyon zajlik az action, és vannak szép nagy tükrök mind2 oldalon, lehet bátran kukucskálni, szemeket legeltetni.
  • Lány külseje:

    Nagyon adom Evelint mint nő, nagyon-nagyon dögös egy nő. Nem egy mai 18-as friss tini pipi, de nem is egy olyan klasszikus old-school MILF. Bomba alakja van, izmos has, formás lábak, tetőtől talpig nagyon fitt. Bőre selymes és puha, szépen barnított. Top 10es feszes fenék. Na meg a cicik, nagyon ott vannak. A cicik szilikonosak, de komolyan mondom, ezek nagyon rendben vannak, szóval ez szép munka volt doki!
  • Erotikus masszázs:

    30 perces "gyors" programra mentem, Evelin egy fekete 2 részes fehérneműben várt, míg én toltam egy rapid zuhanyt, ő elkészítette a masszázs szobát: gyertyák, illatos mécsesek, relax háttérzene. Fürdés után hasra "parancsolt", ledobta a cici-fixet, bugyi maradt végig fent, 30 perces progiban ez a szabály. Beolajozott és kaptam egy bemelegítő hát és láb masszázst, alapos és kellemes erősségű, jó technikájú masszázs mozdulatokkal. Rövid időn belül, Evelin már a csodás melleit olajozta és indult is a vágykeltő csúzskálás a hátamon. A szilikoncsodák kellemes csúszkálása a hátamon megtette a hatását és már nem egyre nehezebben bírtam a hason fekvést.
  • Levezetés:

    Evelin hamar megkegyelmezett és engedte, hogy megforduljak. Mellém ült, úgy jó közel, hogy egyik kezemmel elérjem a ciciket, a másikkal meg a bugyin keresztül simogattam a puncit, néha-néha finoman félrehúzva a textiliét, hogy hozzáférjek a csupasz, nedves puncihoz. Csurgatott némi olajat a meredező farkamra és golyóimra, majd finoman egyik kézzel elkezdte fel-le verni, másikkal a golyóimat kényeztette. Egyre jobban éreztem, hogy közeledik a vég, így megkértem Evelint, hogy egy kis franciával végezzen ki: szerencsémre nem volt ellenére, hátra húzta a bőrt a makkomon és be is kapta a farkamat. Férfiasan bevallom, hogy (másod)perceken belül jeleznem is kellett Evelinnek, hogy nincs visszaút, én itt és most jövök - NFVSZ nincs a fél órában - így Evelin kézzel kivégzett. Hagyott lenyugodni, majd kedvesen tisztára törölgetett. Sőt, zuhanyzás közben még a hátamról is lemosta az olajat, micsoda top service!
  • Elszámolás:

    A program végén raktam le a telefonban megbeszélt összeget a kis éjjeli szekrényre, extrákról nem tudok, semmi csalás, semmi ámítás. Ár-érték-arányban nekem a 30 perces programom fullosan megérte.
  • Összkép:

    Hát mit is mondjak, talán egyszerűen annyit, hogy én nagyon-nagyon boldogan távoztam aznap reggel Evelintől, kellemes erotikus kis kalandban volt részem, hálás vagyok azért, hogy így spontán módon tudtam menni hozzá kora reggel és kis kényeztetésre. Remek volt minden, én vissza fogok térni, az tuti, de akkor már egy komolyabb fullosabb 1-1,5 órás programra!
Happy Massage