• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    2020-ban leszoktam a beszikre reagàlàsról, ès lehet most sokan nem szeretnek majd ezèrt vagy a beszi írójàt, de ...

    Kedves Petrocelli 🥰

    Szàmomra ez a mondhatni tökèletes randi volt, ès igen, remèlem mèg leszünk jobbak is😉! Rèszemről a megtiszteltetès ha törzsvendègem leszel!
    Ahogy írtam is, mondhatnàm hogy a tökèletes Úriember nàlad kezdődik, de nem! Te egy olyan szintet kèpviselsz/kèpviseltèl a randinkon amivel nagyon, nagyon ritkàn talàlkozok! A kèmia is tökèletesen működöt, ritka ès teljes volt az összhang, minden meg volt aminek lennie kell, remèlem ez a tovàbbiakban is így marad vagy csak fokozzuk majd😉

    Bàrmikor szívesen làtlak🥰💋

    Imàdtalak😍😋

  • Egyeztetés:

    Impulzushívás volt… Ritkán járok Pesten, december 30-án akadt dolgom, nosza le is rendeztem egy randit, de az meghiúsult. Reggel pörgettem a hirdetéseket, és ott figyelt Joy hirdetése, amit már hosszú ideje figyeltem… Valószínűtlenül Pazar lábak, szőke haj, fel is hívtam. A telefonban kedvesen csacsogó hang, intelligens nő, aki képes egész mondatokban, helyes szórenddel kommunikálni, de az időpont sajnos nem jó, van foglalás, vár megerősítést, de hívjam vissza 15 perc múlva. Az már nekem nem jó sajnos, tárgyalásra mentem, de Joy diszkréten visszacsörgött kb. 4 perc múlva (annyira diszkréten, hogy nem is halottam, csak a nem fogadott hívást láttam). Visszahívtam, mondta, hogy szabad a 15.00, elmondta, hogy mivel tudom lekötni egy óra időtartamra, én pedig már csak a címet kértem. Szóval ha egyszer eléred Joy-t, nem lesz hiba, csak időpontot kell találni…
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, Árpád híd pesti hídfőjétől délre eső része. Tömegközlekedéssel nem lehet kihívás, autóval sem nagyon, legfeljebb ha messze laksz… A cím megtalálása sem bonyolult, Metrótól szerintem öt perc séta. A parkolás fizetős lenne, most ugyebár nem az. Én december 30-án könnyen találtam helyet, de lehet, hogy munkaidőben ez nagyobb kihívás. A környező utcák mindegyikében lehet parkolni, szóval csak türelem kérdése, de érdemes lehet emiatt korábban érkezni.
  • Helyszín:

    Új társasház lakása. Kapu előtt kapott világos iránymutatás (kaputelefon, emelet, ajtó) alapján a bejutás zökkenőmentes. A lakás patent, patyolat tisztaság van, mindenhol enni lehetne a padlóról, a fürdő példásan tiszta, a bevetési helyiség szintén. Láttam egy masszázságyat is, tehát ilyen irányú elfoglaltságra is van lehetőség. Minden nagyon tiszta, rendezett, az egész környezetről árad az igényesség. Ez nekem fontos, és itt emiatt komfortosan érzem magam… Kaptam tiszta törülközőt, és mivel tudom, hogy sokaknak ez fontos: van kb. 8-10 féle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Nos igen, Joy… A képekről látszik, hogy egy elegáns, igényes hölgyről beszélünk, pazar, hosszú lábakkal, szép formás fenékkel, hosszú szőke hajjal. És tényleg: az ajtó mögött egy elegáns hölgy várt, rövid fekete ruhája vezette a szemeket a rendkívül formás lábakhoz és popsihoz. Nekem gyengém a szép láb és szép fenék, akinek ilyen fétise van, itt bizony jó helyen jár. Valószínűleg Joy is tisztában van ezzel, a képei jelentős részben a lábait és a fenekét hangsúlyozzák. Nem mintha a többivel baj lenne: Joy csípője, dereka szépen ívelt, háta, nyaka kecses, keblei nem túl nagyok, de formásak, tenyérbe illők.

    Az arc mindig lutri, a kitakarás az esetek jelentős részben a diszkréció miatt fontos, de sokszor előfordul, hogy az ember mást vár. Joy viszont valóban szép, gyönyörű a szája, orra, szemei, szimmetrikus kerekded arca mindenkinek elnyeri a tetszését, ebben egészen biztos vagyok. Hosszú szőke haja ki volt bontva, nagyon jól áll neki a szőke szín, és a stílus is.

    Magassarkúban és fekete miniruhában várt, pont annyira volt szexi, amennyire kellett. Nekem nagyom tetszett Joy, vitathatatlanul az egyik legvonzóbb nő, akivel valaha dolgom volt.
  • Action:

    A megbeszélt idő előtt kb. tíz perccel kaptam egy SMS-t, hogy ha korábban érkezek, nyugodtan csörgessem meg, ne lent várjam. Korábban érkeztem, így fel is hívtam, majd egyértelmű iránymutatás után feljutottam a lakásba. Miután megérkeztem, kaptam két puszit, leültünk a nappaliban az asztal mellé, beszélgettünk. Az egész annyira adta magát, spontánul, kimondottan jól esett, hogy nem rögtön az „itt a törülköző, menj fürödni” forgatókönyvvel kezdtünk. 5-10 perc beszélgetés után kellően ellazultunk mindketten, és sikerült is egymásra hangolódni elég jól. Utána persze kértem a törülözőt, elmentem zuhanyozni, Joy a fürdő előtt várt, a fekete miniruhától megszabadulva, fekete fehérneműben (olyan furcsa ezt leírni).

    Ott folytattuk az évődést, ahol abbahagytuk zuhany előtt, tényleg volt egy spontán randi feelingje, elfeledtette velem, hogy mi is a helyzet valójában. Nekem a csók fontos, és úgy láttam, Joy-nak is, legalábbis nem fukarkodott vele: igazi nyelves csókok voltak, egyszer játékos-évődős, egyszer lassú-érzéki, egyszer erőteljes-erotikus. Így keveredtünk az ágyra, ahol egyszerre akartunk belevágni egymás kényeztetésébe, de én voltam a határozottabb, a hátára fektettem Joyt, és szépen haladva elértem a lábait, azokat a csodaszép, hosszú, formás lábakat. Majd a nyelvemmel kezdtem előbb lassú, majd egyre gyorsuló kényeztetésbe. Figyeltem a reakcióit, és egy idő után meg is jött az orgazmusa. Fenntartásaim vannak az első randis orgazmusokat illetően, szóval nem tudom, hogy ez most valós volt-e vagy volt benne kis megjátszás a hiúságomnak, de akkor és ott ez fel sem merült, elhittem minden nyögést és sikolyt, szóval nem volt benne semmi túljátszás.

    Utána csókok, majd én kerültem a hátamra, és kaptam egy nagyon klassz franciát. Joy nem siette el, alapos volt, foglalkozott a környékkel is, de a kezét nem nagyon használta. Szóval igazi tanári, csillagos ötös francia volt. Ezt én ki szoktam élvezni a végéig, itt viszont egyszer csak úgy éreztem, váltani akarok: finoman felhúztam magamhoz Joyt, aki két csók közben megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Igent mondtam, majd kérésemre kutyus pózban kezdtünk. El lehet képzelni, hogy a fenti előzmények után meddig bírtam azt a pazar feneket bámulva. Szerintem percen belül voltam, ami nem túl nagy dicsőség, de ez van…

    Utána hosszas pihegés, beszélgetés. Én sokszor nem szeretem ezeket a szex utáni perceket, itt viszont semmi rossz érzés nem volt, úgy bújt hozzám, mint a barátnőm, eleinte csókok, majd beszélgetés. Jó vele beszélgetni, kellően értelmes, humoros hölgy Joy. Egy idő után újra csókok, majd közölte, hogy ő akkor most megvizsgálja, hogy mi újság odalent. Szóltam, hogy én egylövetű vagyok, de őt ilyen kifogások nem érdekelték, szóval a kezeivel addig ügyködött (a szája a számmal volt elfoglalva), mígnem újból keménnyé varázsolt. Ekkor 69-be keveredtünk, amit ő adott fel hamarabb, egy élvezése után lefordult rólam, de folytatta a franciát. Láttam az órán, hogy le fog járni az időnk, rákérdeztem a hosszabbításra, igen válasz után folytattuk ügyködésünket.

    Újból gumit kértem, először rámpattant, és lovagolni kezdett, amit nem sokáig bírtam volna. Így előbb misszionáriusba, majd kutyusba fordultunk, de nem bírtam sokáig, elkezdtem puhulni. Joy ezt némi mosollyal nyugtázta, lefektetett, közben csókok, majd újabb francia. Itt bebizonyította, hogy nem feladós típus, újból elélveztem, nem figyeltem, hova, de érzésem szerint a szájában. Őszinte leszek, én ilyenkor mindig fehér ködbe kerülök, és soha nem tudom, hogy hol is ér a vég, éppen ezért nem is nagyon szokott érdekelni…

    Utána ismét letörölgetett, némi bújás, csókok, és jeleztem, hogy ideje lenne távozni. Zuhany, némi beszélgetés, évődések, csókok, majd távozás azzal, hogy visszatérek hamarosan.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a pesti átlag felett, de ez nem baj, bőven arányos a kapott szolgáltatással, sőt. A végén helyeztem el az ajándékot az asztalon, meg sem nézte.
  • Összkép:

    Az összkép nagyon pozitív. Régóta nézem Joy képeit, gyengém az értelmes, érett nő szép lábakon, Joy képei és hozzászólásai alapján pedig elég egyértelmű volt, hogy ő ilyen. Az év utolsó előtti napján Pesten volt dolgom, ami ritka (Budán lakok, dolgozok, ritkán megyek Pestre), így le is beszéltem egy randit az istennőmmel, aki nem régen költözött át Budáról. De sajnos le kellett mondania a randit, erről egy reggeli SMS-ben értesített. Az első gondolatom rögtön az volt, hogy akkor hívom Joy-t, olyan régóta nézem már a képeit… Amint a fentiekből nyilvánvaló, ez kimondottan jó döntésnek bizonyult.

    Joy nem csupán vonzó, de kimondottan értelmes is, és ami ilyenkor fontos, nagyon kellemes partner, vidám, pozitív személyiség, akivel könnyű a feloldódás, és nagyon jó az együttlét. Én nagyon jól éreztem magam, az első perctől az utolsóig, nagyon feltöltött a vele töltött idő. Már csak azt sajnálom, hogy nem hívtam korábban, de sebaj, ezentúl majd gyakrabban járok Pestre.

    Hogy milyen volt a randi? Lehetne jobb, egyértelműen, mert ez bizony lehetne jobb, mert van még kettőnk kapcsolatában több is. Törzsvendég leszek, ha ő is úgy akarja…
Happy Massage