• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zsantill reagálása

    Édes Lala!
    Az illem és a protokoll azt diktálja, hogy reagáljak, főleg, hogy ennyi időt szántál az írásra,)
    Igazi Úriember vagy!
    Köszönöm szépen ezt a fantasztikus, frenetikus beszámolót illetve értékelést!
    Azért is köszönet jár, hogy hosszú kihagyás után engem választottál!
    Igaz, ketten kellettünk hozzá, ahoz, hogy élni kezdjen egy gondolat, egy történet, egy írás, egy érzés, egy impulzus.
    Azt gondolom a többit személyesen folytatjuk, remélem minél elöbb.
    Csók ahova szeretnéd! Zsani

  • Egyeztetés:

    Zsantill adatlapjával, igaz néhány hónappal a megjelenése után, itt az oldalon találkoztam.
    A privát életem úgy alakult, hogy hosszabb kihagyás után újra visszatértem a "kályhához" és szembe jött velem a róla szóló infó áradat. Rögvest elmentettem a kedvenceim közé, amivel ki is köveztem a hozzá vezető utam. Első körben privát üzenetek formájában igyekeztem kapcsolatba kerülni vele, melyekre viszonylag hamar, igazán kedves válaszok érkeztek tőle. Amikor magamban már lehetőséget láttam a személyes találkára is, kihasználtam a "Most elérhető..." villogó feliratot és felhívtam.
    Néhány csengést követően hallhattam kellemes hangját és könnyed, néha nevetgélős, fesztelen beszélgetés keretében beleegyezett a fejemben már megszületett időpont lepecsételésébe. Vele beszélhettem, maga kezeli a telefont, így érdemes figyelemmel kísérni az erre utaló feliratot.
    Biztosítandó a szándékomról, küldtem az oldalon keresztül időpont megerősítést, majd még néhány üzenetváltás formájában telt el a néhány nap, ameddig elérkezett az én időm. Kérésének megfelelően,mivel eléggé előre tervezős vagyok, elküldtem egy megerősítő sms-t is, mely során megkaptam a pontos címet, így elhárult minden akadály előlünk.
  • Megközelítés:

    Fentebb említettem,hogy pontos címmel a digitális noteszemben indulhattam el az állatkerti felüljáró, a Reitter Ferenc utca és a Virágpiac által határolt területre. Bevallom, mivel nekem ez a város másik felén van, ezért annyira a BKV tekintetében nem vagyok információkkal felvértezve, de a környékből ítélve számtalan lehetőség kínálkozik a tömegközlekedést használók számára.
    Autóval könnyedén sikerült odatalálnom, a navigáció is jól szolgálja a megérkezést. Sok üresen tátongó parkolóhely közül választhattam, jelen esetben, meg azt hiszem egyébként is, ingyenes.
    Könnyű a házat megtalálni, szinte a kapu előtt sikerült is leparkolnom, ezért eleddig pazar tapasztalatom van a kérdést illetően.
    Korábban érkeztem, ezt a kis időt, bár türelmetlenül, a kocsiban töltöttem el. (Külön kérés nélkül nem szoktam hamarabb jelentkezni, szerintem ez hozzá tartozik a megbeszéltek köréhez.)
    A megbeszélt időpontunk előtt egy perccel telefonáltam, várnom nem kellett, kaptam a bejutási kódot és azt, hová kell igyekeznem.
  • Helyszín:

    Újabb építésű társasházba kellet mennem, ahol tiszta, rendezett környezet fogadott. Lift van a házban, de mivel nem kellett nagyon magasra másznom, ezért a lépcsőházat használtam a feljutáshoz. A lakás, a ház állapotának megfelelő új lakás, konyhával, nappalival, mellékhelyiségekkel és két szobával kialakítva. A benyomásom az volt, hogy otthonos, hangulatos, patyolat tiszta mindenütt, kupi feeling mentes környezetbe toppantam és ez a megállapításom nem is változott.

    A kis fürdő tökéletesen alkalmas a rendeltetésszerű használatra, ehhez kád, zuhanyfüggöny, száraz kilépő és számtalan mennyiségű tusfürdő kínál komfort élményt.
    A mosdóra helyezve kétféle szájvízzel is találkoztam, melyet üveg pohárból vételezhettem magamhoz. A protokollhoz hozzátartozik, hogy a törölköző friss, illatos és jó nagy méretű volt, mely hattyú formára hajtogatva várta az ágy elejében küldetésének beteljesítését.

    A fürdő melletti szoba Zsantill szentélye.
    Ízlésesen berendezett, hangulatos és meghitt kuckó, melyen mindenhol ott van a női kéz lenyomata. Mindennek megvan a helye, a méretes és nagyon kényelmes francia ágytól kezdve,a komódon át, az öltöző puffig.
    Számtalan kiegészítő, halk zene, hangulatvilágítás teszi gazdagabbá a légkört, emellett pedig jól elhelyezett pontokon tükrök vannak, melyek segítséget nyújtottak vizuális élményeim kiegészítésére a randi során.
  • Lány külseje:

    Feljutva az emeletre, megtalálva a lakást kopogtam ugyan, de már nyitott ajtó és mögötte elbújva pedig bájos Partnerem fogadott.
    Igazán az új fotói ábrázolják az aktuális állapotot, mert az megállapítható, hogy nem tudom miből, de rengeteget fogyott. Az olvasható adatok is tükrözik a valóságot, nincs benne semmiféle csavar sem.
    Valóban karcsú, impozáns szépség, ami párosulva a lényével, lenyűgöző kombináció.

    A portfólióban is látható, flitteres ruhácskában várt rám, ezt egy pici, fehér tanga és egy fekete tűsarkú tette teljessé.
    Hosszú, szőke haja hátul copfban volt összefogva, ezzel megcsodálhattam keskeny, finom vonalú arcát. Számomra igazán szép az arca és nem szeretnék más nevében nyilatkozni, mert a sajátságos értékítélet dönti el, de az a sejtésem, kevesen csalódnának látva Őt. Hatalmas barna szemeiben könnyebb volt elvesznem, mint egy hajónak a Bermuda háromszögben és erre hosszú szempillái ékes keretet tesznek. Az ajkával és nem csupán a látvánnyal, nem tudtam betelni. A kecses nyakát, vállait, hátát, gazella lábait igazán selymes, bársonyos tapintású bőre tette mindent feledtető élménnyé. A cicik mestermunka eredményei és igaz, hogy annyira nem rajongok a szilikonért, de a lapos hasával igazán pazar érzékelést biztosított, minden szempontból.
    Karcsú bokái és apró tappancsai mosolyt csaltak az arcomra, mert megállapíthattam, hogy a láb ujjától a feje búbjáig, mindene ízlésemnek való.
    A popsija, ugyan sokat fogyott belőle, mégis formás, simogatni való dísze maradt. A punija egyenes vonalú, csupasz, illatos, kényeztetésre csábító, szépséges kagylócska, ami igazán a kedvelt formavilágom.
    Zsantill nagyon ápolt, hó tiszta, minden porcikájában kívánatos NŐ, ennél többet kívánni, azt hiszem nem is lehet.
    A külső jegyeken túl egy végtelenül kedves, figyelmes, intelligens Nőt ismerhettem meg benne, ezt a további rovatokban igyekszem megjeleníteni még.
  • Action:

    Első randink révén, puszival köszöntött, majd bemutatkozást követően a bakancsom maradt az előtérben, én pedig kecsesen lépdelő Partnerem követtem a kuckója felé. Formás lábaiban, ringó popsijában gyönyörködtem, bárgyú vigyorral a pofámon, ameddig beérkeztünk.
    A kabátom a fogasra kérte tenni, még segített is volna, de csak karnyújtásnyira volt tőlem az ajtó. Átadtam az ajándékaimat és ölelkezve, csókolózva, beszélgetve szívtuk magunkba az infókat egymásról. Egy-két percet így ruhában, állva eltöltöttünk, ameddig elvonulhattam a fürdőbe, ahonnan igyekeztem is vissza, hogy onnan folytassuk, ahol a kitérő miatt felfüggesztésre került az összegabalyodásunk.
    Zsantill állva a szobában várt, majd kiszalad néhány másodpercre a fürdőt ellenőrizni és fertőtleníteni. Tényleg nem tartott sokáig és már el is kérte rólam a törölközőt, melyet a radiátorra helyezett.

    Visszatérve az ágy előtt állva simogatott, fürkészett, puszilt, csókolt, miközben váltottunk pár mondatot. A mosolygós, nevetgélős ismerkedésünk egyszer csak csókcsatába fulladt, miközben igyekeztem én is testének minden táját manuálisan megismerni.
    Ellenőrzés gyanánt rámarkolt a farkamra, miközben a másik kezével a derekán lévő ,ruháját alul összefogó masnit kioldotta. Felbuzdulva ezen, én a tarkóján lévő masnit bontottam ki és hanyag eleganciával, közösen dobtuk volna a földre.
    Halk nevetés közepette láttuk, hogy a ruha felakadt és csüngött a farkamon.
    - Én most ezt a fogast megnézem közelebbről! - szólt Kedvesem és azzal a lendülettel levette rólam, a földre dobta a ruhát, letérdelt és már a szájában találtam magam.

    Lágyan puszilgatni kezdte a makkomat, végig böngészte így a farkamat is, majd visszafelé kinyújtott nyelvel nyalogatva, be is kapott. Puha ajkai körbeöleltek és félig elnyelve, lassú tempóban ismerkedtek a testrészeink egymással. Fokozatosan egyre mélyebbre engedett, miközben ki és be siklottam a szájában.
    Kézzel húzott rajtam egyet-egyet és elindult lefelé bepróbálni a zacsimat. Nyalta, beszippantotta, nyelvével pöckölgette a golyóimat, miközben kereste a tekintetem, leste hogyan esik jól nekem és egy pillanatra sem hagyta abba a nyalakodást.
    Visszatérve a felsőrészhez, kezével elengedte a farkam, ráfogott a combjaimra végignyalt és bekapott. Csak a szája, és a "fogas" játszott főszerepet. Ütemesen kezdett bólogatni, tekergette az ajkait a rúdon, simogatott, húzott addig, míg majdnem teljesen bekebelezett.
    Kijjebb engedett majd bővebb nyállal, néha cuppogva már a torkában is jártam. Lent tartott pár pillanatig, majd újra lesiklott a lécen. Lassabban és gyengédebben, azután gyorsabban és erősebben cumizva taszított a mámorba.
    Önkéntelenül simogattam a haját, az arcát, mire visszaváltott ütemesebb tempóra.Jött megint a nyál, cuppantott, tövig tolta magát rám, majd újra vissza és ismétlés, és ismétlés.
    Őrjítő látvány és érzés volt megélnem, a hangokat hallva már csak arra gondoltam én is akarom.
    Gyengéden felsegítettem Kedvesemet, a bugyit természetesen lesegítettem róla és csók közepette finoman az ágyra tessékeltem.

    Csókoltam a száját, nyakát, méltánytalanul kevés időt töltve a cicikkel (azért a későbbiekben ezen hiányomat bepótoltam), hamar eljutottam a gyönyör kapujához. Húztam bájos Partnerem, mert a combjainak, a vádliknak és bokáinak szenteltem először a figyelmem. Midőn megismerkedtem minden lehetséges porcikájával, nyalintottam bele a szépséges punijába. Szeretem ha sima, illatos. Nos, Zsantillé pont ilyen mind amellett, hogy látványra is csodaszép. Kellően beduzzadt, kellemesen nedvesedett, hol felpillantott rám, hol csukott szemmel, párnára hajtott fejjel engedte szabadjára a nyelvem. Simogattam amit csak elérhettem rajta, ciciktől a bokájáig bezárólag mindent. Ő közben birizgálta a fejem, néha húzott magába a hajamon keresztül instruálva, simította, nyomogatta a hasán lévő "kapcsolót". Ez így együtt, fenomenális képeket vetített az emlékezetembe.

    - Folytathatjuk kölcsönösen? - kérdezte kicsit felülve egy pillanatnyi szünetet kihasználva.
    Tápászkodtam is fel az ágyra és csókváltást követően Zsani* a fejem mellé térdelt, ugyanakkor már is a szájában találtam a farkam.
    Kettőt, hármat bólintott felvezetés gyanánt és a jobb lábát a fejem fölött áttéve, nyílt ki előttem ismét a világ. Élveztem, hogy ily' szépséges popsi uralkodik a számon,viszont Kedvesem már nem finomkodott.
    Tempósan, változatosan szopizott. Nyüstölte a felső részem, utána mélyen a torkára vett, azután megint elölről kezdte . Tolta a farkam magába, vagy magát farkamra, miközben nyalakodtam rendületlenül.
    Hirtelen felszegte a fejét, kihomorította a hátát, felült a számra teljesen, utána lehuppant rólam. Feltérdelt a fejem mellé és szavak nélkül követelte ki magának, hogy néhány csók a popsijára, a derekára most jól esne neki.
    Teljesítettem eme kérését, és néhány pillanat múlva keresztbe feküdt az ágyon, valamint rajtam és a farkamat megmarkolva szopott tovább. A kezével csak támasztotta a rudam, de láttam rajta, itt már nem lesz irgalom. Ütemes bólogatása közepette kis gödröcske jelent meg az arcán, szívta, szorította, ahogy csak bírta. Elengedett, beszippantott, hol félig, hol teljesen lehettem benne. Húztam egyet kettőt a még szájában lévő farkamon, majd kivéve belőle átvette az irányítást. A végső csapást rám mérve, kicsattintotta belőlem a fehér sereget a lőtérként debütáló hasam közepére.
    Puszilgatott, nyugtatott, hozzám bújva simogatott. Megvárta amíg visszaereszkedem a valóságba. Letisztogatott és ölelkezve engedélyezett még néhány másodperc regenerálódást.

    - Szeretnéd, hogy megmasszírozzalak? - hallottam kedves kérdését.
    - Igen. - halkan ugyan, de ennyi kiesett belőlem válaszként.
    - Csak akkor, ha szeretnéd! Én szeretek masszírozni. - elcsukló válaszomra eképpen várta a megerősítést.
    Hebegtem, habogtam, cikáztak a gondolataim. De jó lenne egyszer, vagy most Őt ilyenképpen kényeztetnem. Ezt a gondolatom kiütötte az előző órában átélt élménycsomag.
    - Na, ez a faszi kuka! - gondolhatta magában, mikor is támaszt nyújtva kérte, forduljak hasra.
    Elhelyezkedett rajtam, magához húzta a kis masszázs kosarát és már pumpálta is az olajat a flakonból.
    A tarkómtól a bokámig végig masszírozott, de valami olyan profi módon, hogy csak vigyorogtam mint a tejbe tök. Módszeresen, minden izomzatot, hol gyengébben, hol erősebben is, ahogyan épp megkívánta az adott terület végig dolgozott. Tenyérrel, ujjakkal, alkarral, mindennel gyömöszölt. A csigolyák mentén is megdolgozott és ez így egyben igazán frissítően hatott rám. Mosolyogva hátranyúlva igyekeztem a manuális kommunikációt kiegészíteni magammal is, mert egyébként kellemes verbális eszmecserét folytattunk masszázs közben.
    Zsani* kezdett kacérkodni velem és elnyújtott, lassú mozdulatokkal, lentről felfelé haladva a fenekemtől a tarkómig, szinte az egész felső testrészével kényeztet már. A tükörből láthattam, ahogy siklik a hátamon, a popsiját kitolva, homorítva nyújtózkodik ő is. Eszeveszett a látvány, a bimbói karcolják a hátam...,nem csodálkoztam, hogy lyukat fúrtam majdnem az ágyon.

    - Köszönöm szépen, no de most én jövök.
    Leszállt rólam, én azzal a lendülettel magam alá fordítottam és csókkal pecsételtük kimagasló teljesítményét.
    Ismét Kedvesem kényeztetésébe torkollott ez a pozíció, szerettem volna önző módon kedveskedni neki én is. Megismételtem az első felvonás eseményeit addig, ameddig fejembe ötlött, hogy szeretném megismertetni a farkam a csodás punijával. Felkeltem gumiért és ahogy visszafordultam láttam, Zsani utánam jött, már az ágy szélén ült. Felbontottam a tasakot, de pár percet várnunk kellett a gumiceremóniával, mert megint a farkammal csókolózott.
    Átvéve a tempóját, amikor gondolta közös erővel felgumizódtam, amit először a szájával próbált ki. Hátracsúszott az ágyvég felé, én pedig követve őt, adta a helyzet magát és a misszit. Kedvencem nekem is, kár is lenne változtatni, így ebben indultunk tovább az úton. Kellemesen szoros, finom punival áldotta meg a Teremtő, a bio síkosítás és megtette a hatását, nem volt szükség semmilyen külső segítségre. Dughattam hagyományosan, úgy is, hogy a derekamra kulcsolta a lábait. Így még néha tuszkolt is magába, átadva a neki jóleső ritmust. Felemelhettem az egyik lábát, majd a másikat is mellé, rakhattam őket a vállaimra. Tarthattam összezárva a lábait, így mozizhattam, ahogy ki és be csúszkál a farkam a puniban, izgalmas látványt produkálva a formás popsi kontúrjával díszítve.
    A jobb lábát kinyújtva oldalra fordítottam folyamatos pumpálás közepette. Egyik lába alattam, a másikat pedig tartottam, ezzel láthatóvá téve számára is az eseményeket. Közös "filmezésre invitált, a tükörben szemlélve az eseményeket.
    - Elég szexi ez így! - halkan közölve átadta ezzel a mozijegyem és elkezdte simogatni a csiklóját.
    - Amennyiben engem levágunk a képről, teljesen igazad van! - válaszoltam lihegve, mosolyogva természetesen dolgozva a gyönyörben.
    Fokozva a ritmust, elengedtem a lábát és már csak a csípőjébe csimpaszkodva húztam magamra. A bal térdét felhúzta a cicihez, még inkább szabaddá téve a terepet, hogy minél jobban hozzáférjek. Nem kellett már sok és nyöszörögve, összeborulva televágtam a tasakot. Hagyta, hogy lenyugodhassak, nem kellett leugranom róla. A szétkapcsolódást és tisztálkodást követően, a gyöngyöző homlokom láttán elszürcsölgettünk egy pohár üdítőt. A randi elején nem éltem ezzel a felkínált lehetőséggel, de a végén már szükségét éreztem. Az olajat nem akartam lemosni magamról rögtön, meg Zsani illatát is magamon tartottam, ezért sebtében végzett tisztálkodás és öltözködés volt a záró akkord.
    Kötetlen beszélgetéssel töltöttük meg az öltözés idejét, majd a derekára csavart törölközőben kísért ki az ajtóig. Ölelkezés, búcsú csók zárta a randit és egy frenetikus élménnyel gazdagodva szédelegtem le a lépcsőkön ki a valóságba.


    (Magyarázat: * Nem elírás, hanem a levelezésünk során egyszer engedélyét kértem arra, hogy a Zsantill mellett maradhatna esetleg ez a név is, mint becézett formája. Áldását adta rá, így bátorkodom ezt is használni.)
  • Elszámolás:

    A csokrot az elején, némi ajándék kíséretében rendeztem. Ez mindvégig a komódon maradt, ahová Kedvesem elhelyezte a randi elején.
    Az adatlapon illetve besziknél is látható a bokréta mértéke, ez 120 perces időtartamra vonatkozóan is olvasható. Bővebb infó is rendelkezésre áll, onnan is megtudható. Szerintem ez jelzi a pesti átlagot (most), nem is változott a találka végéig sem.
    Két extráról van tudomásom, de ezekkel nem élek/éltem, így is bölcsen, de kettős látással konstatálhattam a randi élményhalmazát.
    Végtelen korrektséggel szembesültem, az élmény tükrében pedig nem is kérdés, hogy brutálisan megérte.
  • Összkép:

    Igyekeztem összefoglalni, jobban tömöríteni nem tudom és nem is akarom, eme 120 perc eseményeit.
    Újrakezdés gyanánt azt hiszem, rendesen beletenyereltem a közepébe. Amikor megláttam Zsantillt, valami olyan nyugalmat árasztott magából, hogy esélyem sem volt nem nyugodtnak lennem a személyét illetően.
    Tömény randi volt, tömény élménnyel és egy másodpercnyi üresjárat nélkül értünk a végére. Nem éreztem kínos, szótlan, vagy elfecsérelt pillanatot, minden egyes másodperc meg volt töltve. Ehhez kapcsolódóan kel megemlítenem a kimagasló odaadását és kedvességét.
    Valóban elkényeztetett, vendégként bánt velem, mindent megtett, hogy jól érezzem magam. Nagyon figyelmes, folyamatosan leste mi az, amivel kedvemben járhat.
    Kaphattam egy kis szeletet a személyiségéből, ami nagyon is kedvemre való. Elvette magának azt, amit a magáénak gondolt, de mellette hagyta, hogy vezethessem, hogy mutathassak magamból én is neki. Azt gondolom, patika mérlegen nem lehetne ennyire pontosan elosztani, amennyire szavak nélkül tettünk bele mind a ketten egyforma mennyiséget ebbe a randiba.
    Végtelenül intelligens Nő, van véleménye a világról. Tartalmas és érdekes verbális résszel is gazdagodhattam a társaságában. Lenyűgöző a finomsága, benne van a hétköznapi egyszerűség, de tapintható, néhány mozdulatából kiérződik , a szó legjobb értelmében véve, egy leheletnyi arisztokratikus gesztus, kiegészítve ezzel a Nőiességét, kecsességét és a fenséges légkört, melyet teremtett.
    Számomra igazán emlékezetes találka volt, elvárás nélkül érkeztem, de ezt a szintet, elképzelni sem tudtam volna.
    A megismerkedésünkkel ajándékba kaptam egy megjátszás, nyávogás nélküli, felhőtlen, maximálisan kihasznált, két órás, full szeretkezést.
    A megérte mellett az sem kérdéses, hogy jó szívvel ajánlom minden olyan Úriembernek, akik ezt a fajta vonalat részesítik előnyben.

    Édes Zsani!
    Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget arra, hogy megismerhettelek. Frenetikus élményt kaptam tőled és csak remélni merem,hogy legalább a töredékét viszonoztam is feléd.
    Az az érzékiség, amit a portfólió alapján sejtettem rólad, a finomságod, a lágyságod, kontrasztban egy csipetnyi szenvedéllyel, magasan teljesítette a vágyaimat!
    Emlékezetes, azonban csak az első találkánk volt, mert ezt a játékot én szívesen folytatnám...:)
    Nagyon szépen köszönöm neked ezt a csodás estét!
    Millió Csók...:)
Happy Massage