• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Edina már régóta rajta volt a "meglátogatandó hölgyek" listámon, de ez az új nyitóképe teljesen kiba...ta nálam a biztosítékot....jó értelemben. :D
    Egyből telefont is ragadtam, amint megláttam a fotót, szerencsére sikerült rögtön elérnem. Nagyon kedves volt a telefonba, a felmerülő kérdéseimre választ kaptam, így javasoltam neki egy másnapi 11 órás kezdést, amit el is fogadott. Annyit kért, hogy a randi napján 9 óra körül jelezzem sms-ben a látogatási szándékomat, és küldi is a címet.
    Ezt meg is tettem a randi napon, meg is kaptam a címet, még vicces sms-ezések is folytak :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel érkeztem, az 1-es villamos honvéd kórház megállójától még körülbelül 10 perc sétára van a lakás.
    Autóval a környező utcákban lehet parkolni, amiért fizetni kell pár száz forintot.
    Mivel én hamarabb értem oda, ezért még mentem 1-2 kört, majd csörögtem neki, ahol kért még pár percet, azt mondta, majd hív ha elkészült.
    Türelmesen vártam, kicsit meg is ijedtem, mert már közel 15 perc telt el, már fontolgattam a hívást, amikor is megcsörrent a telefonom és indulhattam is.
  • Helyszín:

    A lakás amiben Edina fogad gyönyörű, mint ahogy a kis tulajdonosa is!
    Letisztult, világos, nincsen "túlrendezve" pont annyi berendezés van benne amennyi kell.
    A fürdőben kád van, sajnos nekem a zuhany gégecsöve picit rövid volt, mivel magas vagyok, de ez nem érdekelt, alig vártam, hogy végezzek és már Edinával lehessek.
    A szobában egy nagy franciaágy van az action-re és némi bútor.
  • Lány külseje:

    Nos, mint írtam az új képe az kicsinált...teljesen. Ugyanabban a szexi ruciban fogadott amiben a képen is van egy szolid magassarkúval. Sajnos az a vörös cipellő nem volt hozzá, mert az nem az övé.
    De így is bomba volt! Egyenes fekete haj, pornós arc (nekem). Az a test meg...hát elájulok tőle. Szilikon cicik, baszott jó poppolóka.. Elmondása szerint nem mert meztelen lenni előttem, mert szar formában van az edzések hiánya miatt. (Pár kilót fogyott)
    Bárcsak én lennék olyan szar formában mint ő. Szóval ez a ruhácska végig rajta maradt, de nem zavart semmit, mert punci,popsi résznél nyitott volt, a cicikről meg lehúztam. Meg amúgy is rohadt szexis volt benne.
  • Action:

    Az ajtónyitás után a pofám leszakadt a látványtól. Bemutatkoztunk egymásnak, megjegyezte hogy milyen fiatalka vagyok. Én meg mondtam neki hogy a ló..art, csak k.rva jól tartom magam :D
    Cipőt gyors levettem, pár percet beszélgettünk, itallal kínált én közben vetkőzni kezdtem és vettem egy gyors zuhanyt.
    Mikor a szobába értem nem szarozott, letepert én kényelembe helyeztem magamat az ágyon és egyből szopni kezdett. Nem vette be teljesen, ami pont nem is érdekelt. Pornós nyögések, hangeffektek, nekem rohadtul tetszett.
    Olyan fejet vágott közben, hogy a szája le volt konyulva, miközben a farkam szopta a szemével meg félig hunyorgott. Nem tudom ezt jobban kifejezni, elég komoly látvány volt, de k.rva nagy volt! Bejött!
    Ezt kb 5-10 percig művelte, majd megkérdezte tőlem, hogy nem akarom-e megdugni? Mondom dehogynem, adott egy gumit, amit felpattintottam kérdezte milyen pózzal kezdjünk, a lovaglót választottam.
    Beleült és ütemesen mozogni kezdett, itt is pornós hangok, nyögések. Közben ciciket markolásztam, majd felguggolt és úgy csattogott rajtam.
    Pózváltás, missziben hatoltam belé, ő felhúzta a lábait így is nyomtuk egy darabig, de hátulról mindenképpen szerettem volna megdugni, ezért átfordultunk kutyusba és már ment is a buli.
    Először csak lassabban, de bíztatott, hogy adhatom neki keményen, én meg mint egy jó kis katona rohadtul megpakoltam. Elég durva tempót diktáltam, láttam, hogy ezt ő is nagyon élvezi, egyre hangosabb is lett. Mikor éreztem, hogy közeleg a vég jeleztem neki, hogy a szájába szeretnék elmenni, amit készségesen teljesített is, jó kis adagot lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd kiszaladt a fürdőbe én is rendbe tettem magam.
    Eléggé leizzadtunk a nagy menetben, kicsit ablakot is kellett nyitni olyan melegünk volt.
    Beszélgetni kezdtünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk, egyik téma váltotta a másikat, tök jól elvoltunk.
    Rákérdeztem a 2. menetre, amiben benne volt, így ismét kényelembe helyeztem magamat, ő pedig elkezdett felszopni. Ugyanúgy mint az első felvonásban, elég hamar hadrendbe állított, viszont hagytam még hagy ügyködjön a kicsi szájacskájával, mert rohadt jól esett.
    Egyből hátulról kezdtem, még nagyobb elánnal mint az első körben, pedig már az sem volt kicsi, de hát itt már alapból jobban bírom. Csattogtunk mint az állat, nem is hitte el, hogy a francba bírom, én se nagyon értettem, csak kúrtam mintha nem lenne holnap. Hol a fenekébe kapaszkodtam, hol a derekába és nyomtam és nyomtam. Eléggé elfáradtunk mind a ketten még az ágyat is eltoltam kicsit, szóval azt is meg kellett igazítani :D
    Újabb póz következett, lefeküdt az ágyra én oldalra fordítottam és hatoltam belé. Majd fokoztuk a tempót én közben nyakát, ciciket markolgattam. Ez így ment egy darabig, de nem tudtam elmenni, ezért kértem, hogy a szájával fejezze be. Kaptam még egy jó kis szopást, de sajnos csak nem akart összejönni a 2. lövés, meg már az időnk is lejárt, így vettem egy gyors zuhanyt.
    Öltözés közben még beszélgettünk, nagyon ari volt. Majd ölelés, puszik és búcsú.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mértéke a jelenlegi budapesti átlag felett van egy ötössel. (Két legnagyobb címlet)
    A végén tettem le az étkezőpultra, szóba sem került. Pedig először voltam nála. TP abszolút nem volt, még pár perccel tovább is voltam.
  • Összkép:

    Rohadt jól éreztem magamat Edinával. Az egyik legigényesebb Nő, akivel eddig voltam.
    Nagyon érdekes lány. Beszélgetés közben olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lennék, végig csak rám figyelt, arra amit mondok, mosolygott. Még az elején említettem neki, hogy születésnapom volt néhány napja és vele leptem meg magamat.
    Tökre megörült, odajött átölelt és felköszöntött. Ezek ilyen apró dolgok, de azért nagyon jól esnek az embernek.
    Viszont ahogy elkezdődött a szex, ott teljesen átadta magát és olyan volt mintha a világ legmenőbb pornósztárjával szexelnék és én is pornósztárnak éreztem magam.
    Ez nem egy szimpla dugás volt, hanem egy kőkemény b.szás, mondta is párszor, hogy nagyon megadtam neki.
    Biztos hogy visszatérek hozzá!
Happy Massage