• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kellemes napon délután hívtam. Telefonon hívtam, azonnal felvette és készséggel tájékozatott. Már jó ideje szemeztem hirdetésével mindkét oldalon.
  • Megközelítés:

    Megközelítés roppant egyszerű volt. Zugló egy forgalmas csomópontjához közel. Én autóval mentem, a parkolás nyilvánvaló okokból ingyenes volt. Az utca és a ház eltéveszthetetlen. Könnyen találtam parkolót a kora délutáni időnek köszönhetően. Amint odaértem a megbeszélt időben felhívtam és pontos útbaigazítást adott merre is az arra.
  • Helyszín:

    A lakás egy hangulatos luxuslakás, nekem nagyon tetszett! Kint a nappaliban a kanapét kipróbáltam volna.... A baszoba egy kicsi de tökéletesen felszerelt helység, benne: tükör, tetthely, és talán más nem is kell. Teljesen tiszta volt a fürdő, tusfürdő-függők is kielégíthetik vágyaikat.
  • Lány külseje:

    A képeknek nemhogy megfelel, de élőben még nagyobb melbedobással mutatkozik szépsége. A csaj 10/11-es jobb nem is lehetne: gazella test hatalmas élvezni való szilikoncicik és az a száj....minden ami oda bemegy vagy onnan kijön egy csoda. Gyönyörű szexi fehérnemű volt rajta és egy atom magassarkú. Mi tetszett?? Kétségek nélkül Minden!
  • Action:

    Hát nem fogok tudni 3 oldalas novellát írni, de még csak egyperceset se. Amint beléptem már a szoba közepéből szívta a farkam a szájába, olyan kóruskísérettel amit a kortárs művészek is megirigyelnének. Egész nap tudnám szopatni annyira jól csinálja. Nem kellett sokat várnom eljött a vég. Az arcára szerettem volna kérni, de amolyan szájba mint inkább arcra lett. Sebaj. 2 körös NF-ra neveztem be 1 órában. Remekül megkaptam. Szünetben beszélgettünk az aktális helyzetről, mesélt utazásairól és közben megmasszírozott. Kellemes volt. Utána jött a visszavágó! Nem volt semmi másodjára tudjátok mi a helyzet legalábbis szerintem elég sok kollégánál hasonló, de ilyen hang és szájjáték mellett az se esett különösebben nehezemre hogy pár percen belül újra kivégezzen.Utána még gy tusi, kis beszélgetés majd el.
  • Elszámolás:

    Extrákban az arcot kértem, ami végül inkább szájra lett, de korrektül 1-et számolt fel. A nehezen kerekíthető összegből még vissza is kaptam a részem. Ár érték arányról csak annyit, hogy bármikor kiadnám az összeget egy ilyen élményért. A randi elején adtam a rózsákat a végén meg elszámoltunk.
  • Összkép:

    Szerintem mindent leeírtam nem tudom még hova fokozni a csaj atom, és mindig szívese gondolok vissza a randinka. És még biztosan visszamegyek, hiszen ezt a szopást már igányli az ezredes.
    A régi álmom sajna még nem vált valóra (arca élvezés majd 2. kör megállás nélkül úgy hogy látom az arcán a tejem és szemkontakt), de nem is vonok le pontot ezért mert az esztétika mindent kárpótolt. (Ha tudtok ilyen lányt pm me pls :) )
    Egyszóval zseniálisan érztem magam ajánom mindenkinek! Kellemes emlékekkel távoztam.
Happy Massage