• Zsuzska

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyztettünk. Egyszerű volt. Néhány nappal előtte kértem időpontot, neki megfelelt.
  • Megközelítés:

    Vidékről mentem így előtte megnéztem a randi helyszínét. Bár GPS mutatja, de felesleges volt, annyira egyértelmü a hely. Valószínüleg a környéken nehéz parkolni, nekem szerencsém volt, azonnal találtam helyet a pár méterre lévő Téren.
  • Helyszín:

    A lakás egy hagyományos pesti körfolyosós bérházban van. Nagy belmagasságú lakás, "menny-pokol" irányban kettéválasztva fa galériával. Viszonylag új belsővel. Fürdőben minőségi tusfürdők tömkelege. Nem is értem aki nem találja a neki megfelelőt, egyébként is Ilyenkor nem mindegy? Szoba minimál stilus matraccal, és hallatszik ahogy felettünk mászkálnak. /nem mindegy?/
  • Lány külseje:

    Engem meglepett, ugyanis kitalálta hogy miben szeretném a leginkább látni. Egy fekete egybe ruha volt rajta, amit én nagyon szeretek. Mármint jobban szeretem, ha be van csomagolva az "ajándék".
  • Action:

    A lakásba érve szájra puszival fogadott, amit én el rontottam azzal ahogy elfordítottam az arcomat. A már korábban említett fekete ruhában volt, ami számomra öröm. Pár szó után bevezetett az akciótérbe, ahol egy fotelba raktam a ruhámat, bár volt szobainas is. Alapos fürdést végeztem, egész napos munka, és 2,5 órás autó ut után rám is fért. Amikor kijöttem rögtön hozzáléptem megöleltem, eközben említettem neki hogy számomra milyen fontos a csók, a simogatások, e nélkül gyakran nem is működik a farkam.
    Sokat és alaposan csókolóztunk, közben simogattam derkát fenekét a ruhán keresztül, éreztem : nincs rajta fehérnemű. Hosszasan elidőztünk egyymáson, simogattam puszilgattam, Zsuzska viszont. Többször próbált finom mozdulatokkal lecslni a matracra, de én nem engedtem neki. Lassan lehámoztam róla a ruhát , simogattam fenekét puncjiát is. Elégedetten konstatáltuk mindketten, hogy vagy a csókoknak, vagy másnak köszönhetően, de teljes fegyverzetben vagyok. Lefekvés után kissé lekonyultam, de Zsu kezelésbe vett, teljes testét használva kényeztetésemre, ami pillanatok alatt erdményre jutott, Kértem hadd nyalhassam kispináját amit ő elfogadóan nyugtázott, finoman tárta szét lábait, hagyta, hogy érintéseimre nyíljon meg teljesen. Igen finom lucskos kis pináját örömmel nyaflatoltam, de számára nem sok sikerrel kecsegtetve, Talán legközelebb ügyesebb leszek. Elsőre meglovagolt, amit nagyon is élveztem így rövid úton végem is lett. Letisztogattott, majd én is magamat, beszélgettünk elég sokat, közben nem hagyta abba a finom érintéseket, simogatásokat. időnként mreg-meg csókoltam, Ő visszacsókolt. Simogatásai közben felfedezte hogy alakul valami inditványozta hogy folytathatjuk, de én még nyugalomra intettem, félve hogy tiszavirág életű lesz ez a merevség. Zsuzska viszont finoman fokozni kezdte a simogatásait, száját is bevetve, mellbimbóimat sem kímélve ráébresztett arra hogy miért is jöttem. Feltérdeltünk újra felfedeztem Őt kezeimmel, és minden érzékemmel, most én kérdezetem meg hogy melyik póz a kedvence. A kutyusra szavazott, amire én rábólintottam Ő már fel is kínálta szépséges fenekét amit azonnal birtokba is vettem. Mármint a magától /tőlem/ nedvesedő részén. Finoman elkezdtem mozogni benne, majd közöltem hogy: Lassan csinálom ha lehet. Naná monda Ő majd előkapott egy vibrátorrt azzal kezdte közben izgatni talán a csiklóját, de ez gyakorlatilag véget is vetett az egésznek. Akkorát lőttem a gumiba hogy még most is érzem. Zsuzska ki is fejezte csalódottságát /viccesen/ miszerint nem ezt igértem, de hát ez elég izgatóra sikerült a számomra. Ezután csókok, kis összebújás azután én kezdeményeztem az indulást még idő előtt. két órát voltam Kedvesemmel.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt tettem le az asztalra a virágszálait. Ennyit még boldogan.
  • Összkép:

    Visszamegyek. Maximálisan elégedett vagyok, gátlásaimat leromboltad, nem csak feloldottad! Köszönöm szépen ezt a 2 órácskát.
Happy Massage