• Kátya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem a reggeli órákban majd egyeztettem egy órás meetinget.Elmondta a lehetőségeimet és az Nfvsz. xtrát,nyílván éltem is vele,naná.
  • Megközelítés:

    Felkerekedtem és irányt vettem az Autobahn felé,vaze kísért utamon.Kondorosi cicaparkban van a rendelő ahol kényezteti a makker sereget.Beégett retinámba a kerület laktam erre régebben.A boltnál szoktam parkolni mostanában,régebben a labanc kúton.Villamos is jár ha érdekelne.
  • Helyszín:

    Megfelelő helyszín az eféle mókázásra.Percre pontosan érkeztem,majd kapukód és irány a lift.Kapott emeleten kiszálltam és az ajtóhoz siettem.Kopogtam és nyílt az ajtó.Többen rendelnek a lakásban,de nem találkoztam senki mással.Kellemes meleg volt.Szobában inas,kis tükör,óra kényelmes ágy van.Fürdőben szájvíz,pár tusfürdő és normál méretű kádban csapattam le az út porát.
  • Lány külseje:

    Retusmentes képeinek megfelelő csinos,magas fiatal tündérlány.Helyes arca apám egykori kedvencére,tényleg egy egykori magyar pornósztárra hasonlít,nekem nagyon tetszett.Cickók feszesek és szájba illőek.Csodás kerek popsival áldotta meg a természet a hozzám hasonló pillangóvadászok legnagyobb örömére.
  • Action:

    Piros csipkebody jellegű egyberuci volt a fogadószett,fekete lyukacsos combfixel.Gyors zuhanyzásomból visszatérve hamar lepattintottam róla ezt,de természetesen a combfix maradt mivel imádom az ilyesmit.
    Lehúztam róla,ezért egy vonalba kerültem a kemény popóval.Le is taperoltam,csókolgattam,élveztem a szituációt,majd az ágyra kerültünk.Csókolóztunk picit majd jobbról közelített felém párducom és ajkai közé helyezett.Állt már broky és várta bedurranva a fransziát.Megfigyeltem a folyamatot,láttam ügyesen bánik vele ezért kifordultam jobbra és elkezdtem játszani a kis pillangóval.Vissza nézegettem,ő kéjtől csillogó szemembe látta,hogy majszolja,nyalogatja vezérem.Csodás érzés kerített hatalmába majd gondoltam egy bűvös számra.
    69 ez a szám,itt vagyok elememben igazán!
    Szuperül éreztük egymást,azonnal megtaláltuk a közös dallamot.Szépen kényeztettük egymást én alulról adtam az ütemet látvány is fantasztikus.
    Megkértem,hogy ajakkal gumizzon fel ami sikerült is neki.Következett a kutyus pozitúra,kipucsított az ágy szélére én meg vigyorogtam a csodás látványtól.
    Belenyalogattam a popsiba és beraktam neki vezérem.
    Hamar elértem a megfelelő tempót csak úgy kéjesen sikoltozott.
    Tudom jól tolom,de azt nem gondoltam hogy ennyire.
    Hangja hatására még jobban járattam benne brokyt nagyott hajtottam magamon még én is meglepődtem az iramon.
    Csúcsra járattam magam letéptem a gumit,ő rám startolt és ajkaival hárította akciója jutalmát.
    Nem ugrott le a patronról,kiszívta a fehér anyagot majd belecsorgatta a kukába...
    Megpihentem az ágyon és kaptam egy simogatós,olajos hátmasszt. Derekamon pihent le úgy abszolválta,közben beszélgettünk erről arról.
    Belefogtunk még egy hasonló mutatványba,de megszakítottam a mókát mivel láttam,hogy elment az idő.Lemostam az olajat még egy zuhany és leléptem...
  • Elszámolás:

    Előre raktam ki az átlagosnak mondható,Nfvsz.-el bővített bokrétát bár nem ő kérte.Korrektül zajlott le minden.Soraimból láthatod,hogy nagyon megérte a kiruccanás.
  • Összkép:

    Páran már megénekelték csodás élményüket vele,nem ért csalódás.Vendégcentrikus fiatal és kívánatos,párduc testű pillangó,megérte levadászni,mert repül vele az idő.Dogiba volt egy kis theater hanghatás alapján,de ez egy ilyen móka.Csodásan telt a találkozó örülhettem neki.
Happy Massage