• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előbb telefonon hívtam, aztán a leegyeztetett időpontot VTR-en is lefixáltuk. Már ekkor is kedves volt, megbeszéltük mi fér bele az alapba, és mi volna extra. Könnyen elérhető volt, elsőre felvette, és a telefont követő 2 órán belül már nála voltam.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület egy jól szituált negyede volt az úticél. Ha azt mondom Marina Part, akkor biztosan sokaknak ismerős és jól csengő ezekben a körökben. Én metróval mentem, a Duna Plázától 10 perc kényelmes sétára volt, a modern lakópark egyik lépcsőházában. A cím pontos, nem nagyon lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Egy tágasabb, kényelmesen berendezett, szép modern lakás. Kuckónkban egy nagy franciaágy, hatalmas tükörrel vele szemben, ami akkora volt, hogy majdnem az egész falat befedte. Előre csorgott a nyálam, amikor megláttam... A fürdőszoba szintén tágas, jó széles tükör a mosdó fölött, tisztaság, fürdőkád, tusfürdők, minden teljesen oké. Ottlétem alatt rajtunk kívül is volt még mozgás a lakásban, de ez nem volt zavaró.
  • Lány külseje:

    Demóna már ajtónyitáskor lenyűgözött, szép, magas, hosszú combjaival, karcsú alakjával. Abszolút megfelel a képeken látottaknak. Arca is kellemes meglepetést nyújt, mivel kitakarja, így csak ott konstatálhattam, hogy milyen csinos és fiatalos. Haja gyönyörű, hosszú. Visszatérve a magasságára, ezt még egy magassarkúval is "megfejelte", ami már tényleg egy manöken hatását keltette, elképesztően dögös nő! Mellei természetesek és szuperek, mert így is jól megtermettek, nagyon szerettem fogdosni, majszolni őket.
    Máskülönben korát tekintve nekem kifejezetten fiatalabbnak tűnik annál, mint amit ez a MILF kifejezés sugalmazni szokott, és őszintén megvallva, ha csak ismeretlenül elmenne mellettem az utcán, azt gondolnám, hogy valami fősulis sportolócsaj. Egy szó mint 100, bombanővel van dolgunk!
  • Action:

    Fürdő után a szobába lépve előbb röviden letisztáztuk mi legyen a program, aztán megvált ő is ruháitól és az ágyra hemperedtünk, ahol finoman kezelésbe vett az ágyékom tájékán. Előbb csak kézzel, de érezhetően szakszerű mozdulatokkal állította harckészülségbe a velem egykorút, és ösztökélte fütyiből vértől duzzadó, vaskos bránerré. Ehhez sok idő nem kellett, viszont azt láttam egyből, hogy ezen a téren is profihoz van szerencsém, mert írtó jól csinálta. Szerintem a lingam masszázsnak egyik válfaját alkalmazta, amihez mondjuk én nem értek, de az a lényeg, hogy ő igen. Ilyen előkészítés közepette rövidesen ráhajolt és szájával is rácuppant. Kezével most már amolyan fejőmozdulatokkal rásegítve, szép egyenletes tempóban cumizott egy jóideig. Mivel az ágyon felülve helyezkedtem el, közben lehetőségem volt a háta fölött áttekintve a tükörben bámulni, ahogy fenékkel bepucsít és az édes kis nunija kibuggyan a combjai közül. Felemelő látvány volt, és ebben az egész szituációban pillanatra el is kalandoztam, hogy az élet alapvetően mennyire szép, nomeg, hogy milyen jó találmányok ezek a tükrök... :)
    A franciát nem vittük végig, viszont jól esett, amikor ő is jelét adta mosolyogva, hogy tetszik neki ez a tevékenység. Bizony nagyon odaadóan csinálta. Elővettük a védőfelszerelést, "felöltöztetett", majd lovaglóban folytattuk, ami sajnos csak nagyon rövid ideig tartott, mert valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a merevedésem nem volt tökéletes. Valószínűleg a frissen húzott gumi lankasztott le egy kicsit, de ezen nem tétováztunk sokat, hanem gyorsan felszopott megint keményre így gumiban, és utána inkább hátulról kezdtem ostromolni. Így már sikerült rendesen farokvégre kapni. Én az ágy széléhez álltam, ő pedig az ágyon térdelve felém pucsított, így döngettem a derekánál fogva. Oldalról megint láttuk magunkat a tükörben, itt egy pici pornós feeling is beütött, mert annyira szép volt a teste, és a nagy cicijei ahogy rázkódtak, lengedeztek. Előre is markoltam rájuk néha, ráhajoltam csodás testére, majd egyik lábammal egy idő után felléptem az ágyra, így még erősebben tudtam fedezni őt. Egész sokáig toltam így neki, kiélveztem minden percét, tőle olykor kis halk nyögdécseléseket hallottam. Reméltem, hogy neki is jól esik. Akkor már eldöntöttem, hogy ebben a pozícióban elviszem a durranásig, ami így is lett.
    Ezután pihenésre volt szükség, ezért én lehasaltam, míg ő megmasszírozta a hátamat. Ekkor tudtunk egy kicsit beszélgetni is, nagyon jófej lány, mesélt magáról ő is, én is. Ez a rész is hangulatos volt, mert nagyon közvetlen, mintha már évek óta ismernénk egymást. Ami pedig a masszázst illeti, megint egyértelmű volt, hogy ért hozzá. Sajnos viszont az idő annyira előre haladt, hogy ezután már nem jutott idő másra, pedig én még szívesen kipróbáltam volna újabb pozitúrákat vele, vagy akár a franciázáshoz visszatérni... Ő is sajnálkozott, de annyit még felajánlott, hogy fürödjünk le együtt, amit nagyon jó ötletnek tartottam, ígyhát elvonultunk közösen a kádba, ahol búcsúzóul legalább még egyszer megtapogathattam a bájait.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot a végén tettem le az asztalra, ha lett volna NFVSZ, akkor az extra, egyébként meg a pesti alapáron szolgáltat. Legalábbis nekem a többieknél is ennyit kellett adnom általában...
  • Összkép:

    Túl azon, hogy dugtunk egy nagyon jót, én leginkább a kellemes hangulatot emelném ki, amit Demóna a kedvességével és közvetlenségével teremtett. Nagyon tetszett, hogy odafigyel rám, a vendégre. Fent nem is írtam, de például rögtön az ajtóban rákérdezett zavar-e a magassarkú - jómagam ugyanis nem vagyok egy langaléta -, amit nem kértem, hogy vegye le, de megtette volna. Itallal is kínált még az elején úgy, hogy még pezsgőt is bontott volna, ha kérek, de tekintettel a Szilveszter közeledtére, hogy miattam ne használja el udvariasságból inkább a kólát választottam. Ahogy szexben is folyamatosan kérdezte mit szeretnék, és mindent együttműködően, odaadóan megtett, aztán a már említett együttérzés az idő lejárta miatt és a közös fürdés felkínálása kárpótlásul. Mind kicsi apróság, de nagyon sokat számít ilyenkor. Élvezetes volt a rövid, de annál tartalmasabb beszélgetés, ismerkedés, az őszinte hozzáállása a dolgokhoz, miközben egy modell alkatú jófej, laza csaj, úgyhogy nagyon jól éreztem magam vele.
    Mindent összevéve minimum FELEJTHETETLENRE értékelném a látogatást, ha nem még jobbra, mert a szó szoros értelmében így marad meg bennem, csak ezt a rangom még nem teszi lehetővé. Nem szokásom ígérgetni, de jó eséllyel visszatérek még hozzá!
Happy Massage