• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon láttam a "most elérhető" kategóriában. Gondoltam teszek egy próbát és felhívom. Szerencsémre fel is vette és 1 óra múlvára kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedésben nem vagyok otthon, úgyhogy arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Autóval mentem, a GPS pontosan a ház elé vezet, ahol bőségesen áll rendelkezésre parkolóhely, méghozzá ingyenesen.
  • Helyszín:

    Régi panelban van a lakás, a ház kívül-belül igényesen fel van újítva. Méretét tekintve elég kicsi lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában zuhanyzó van, higiéniai szempontból kifogástalan, tiszta és illatos törölközők, csomó tusfürdő, dezodor, illetve fogmosó készlet segíti a tisztálkodást. A baszobában egy franciaágy van, ami sajna kicsit recsegős, de a halk lágy zene segít az ellazulásban.
  • Lány külseje:

    Képei teljes mértékben tükrözik a valóságot, ugyanolyan szép arca van, szép kerek mellei és formás popsija.
  • Action:

    Bemutatkozás után megmutatta a fürdőt és a kellékeket. Tisztálkodás után a baszobába visszaérve már csak egy bugyi, melltartó kombó volt rajta, ekkor átadtam az ajándékot, majd el is kezdődött a program.
    Kértem, hogy először is szabaduljon meg a melltartótól. Ezt készségesen meg is tette, és nekilátott a franciának.
    Kérésemre szépen lassan, finoman szopott, közben kéjesen a szemembe nézett, így erősítve a hatást. Könnyedén elérte a kívánt keménységet, többször is meg kellett állítanom őt, mert már csak egy hajszál híja volt olykor, hogy a szájába lőjek. Ezért mondtam is neki, hogy húzzunk gumit és üljön bele. Besíkosítózta a farkam, illetve magát is és szépen beleült. Elég vadul elkezdett lovagolni és tverkelni a farkamon, ami látványnak pazar volt, azonban én inkább a finomabb stílust választottam. Így közben tudtam szopogatni a méretes, formás és illatos cickóit, ami annyira felizgatott, hogy el is lőttem az első töltényem.
    Rendbe tette a farkam és hagyott relaxálni. Egy szót sem szólt, csak ha valamit kérdeztem. Ez különösen tetszett, hogy nem tart szóval, miközben relaxálni szeretne az ember... kb negyed óra elteltével mondta hogy, ha ismét szeretnék majd franciát is, akkor újra alvázmosás szükségeltetik. Miután ez megtörtént, újra ismét a szájában voltam. A látvány rásegítésével megint hamar sikerült neki felszopnija jó keményre, ezért kértem, hogy helyezzen fel gumit. Újra meglovagolt, utána pedig kutyapózban dugtam őt, de a guminak köszönhetően éreztem, hogy sajna nem fogok tudni elmenni. Ezért kértem őt, hogy folytassa azt az isteni szopását. Jó sokáig eltartott, de végül sikerült egy tartalmasat a szájába élveznem. Rövid idő elteltével fel is öltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Csak a csókot vettem igénybe az extrák közül, ami nekem nagyon is tetszett.
  • Összkép:

    Összességében jó benyomásokkal és élményekkel távoztam, tetszett minden. Nagyon készséges, mindent úgy csinál, ahogy azt a vendég óhajtja. Nekem megérte.
Happy Massage