• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon uzenetben konzultaltunk, utana vtr n jelentkeztem be, eleg koraibidopontja volt szavad ezert azt valasztottam, par percre ra vissza is jelzett hogy ok.
  • Megközelítés:

    Bkv t valasztottam most is, a corvin setanynal talalhato a lakas (ez egy ujhabb hely szamomra). Kicsit boklasztam, de vegul meg lett a bejarat.
  • Helyszín:

    Ujepitesu lakas, lift, kanyar es mar ott is vagy. Szep tagas lakas, tobb szoba van, nappali paravannal elvalasztva, szemem sarkabol lattam ott masik holgyet is amire rakerdeztem hogy tobben vannak e, engem nem zavar, nem is lehetett oket eszlelni. Furdoben kad, tiszta, sok tusfurdo, szajviz, hangulatvilagitas led szallaggal. Szobaban felhomaly, nagy stabil franciaany (nem nyikorog) ruhaknak egy szek.
  • Lány külseje:

    Pici, vidam lanyka, nagyon aranyos, mosolygos. Egy bugyiban fogadott hat nincs is jobb latvany. Kis informativ es beszedes, teljesen jo. Tenyerbe illo, markolni valo, cicik es popsik. Szep fekete hosszu haj.
  • Action:

    Kihamoztam magam a teli szkafanderbol aztan furdo. Megdicserte a tetkoim, tetszett neki az egyiken jot nevettunk (Nem mondom meg mi volt az mert konnyen beazonosithato lennek :D ). Visszaerve mar az agyon vart es mar kezdodott a csok csata. Nagyon jol csokol latszik hogy szereti, ez csak fo motivalo nalam. Erzeki csokok somogatasok ahogy erem, o is hamar kezet helyezte a szerszamra mar tele is lett elettel. Hamar vizszintben talaltuk magunk es mar vendegvarom csuszott is lejjebb egy kis franciara. Nagyon kellemesen, jol csinalja, feltem is hogy vegem lesz kertem a gumedlit. Fel is helyezte es mar ult is ram. Nagyon tud vagtatni, csokolkozben, fekete haja beteriti az arcom, imadas.
    Vadulas, szuszogas, Eszti nem farad, fogom ahol erem, szoritom aztan vegul megadtam magam. Itt volt egy kis rovid panik mert eltunt a gumi, meglett es semmi nem ment felre. Elofordul na.
    Kis szusszanat osszebujva, csokot csalva beszelgettunk mindenrol: draga 2021 milyen jo lesz cagy nem, kinek mi a terve, utazasokrol, pest nekunk jobb mint videk, nagyon jol el lehet vele beszelgetni, aranyos. Aztan kertem hogy probalkozzunk a masodik menetel mar csinaltuk is, nem volt lacafaca. Igazi baratnos felling volt nem is kellett sok gumi fel es megint o volt felul. Vagta vagta, aztan folem gugult hogy meg az elozonel is jobban fokozzuk a tempot. Aztan kertem legyen kutyus. Gyoes csere nagyon jo latcany csak tolja magat oda az emberhez nagyon jol az egesz kompozicio. Kicsit lejebb csuszva mar gason fekve markoltuk az agyszelet kozben hatra hajolt csokoloztunk csak ugy aradt a szenvedely. Nem akartam osszenyomni a kicsi testet meg el is faradtam gyors fordulas es mar megint o volt felul amit nem nagyon bantam, ki is vegzett. Hat itt csak ugy szuszogtunk egymast olelve, kifacsarva. Kis diskurzus aztan elszaladtam furdeni. Szkafander fol nagy nehezen,itt mar felvette o is uj puha kontoset amit megvizsgaltam kozelebro csokot csalva. Konnyes bucsu nagy csok is irany a vadon.
  • Elszámolás:

    Uzenetben megbeszeltnel nem valtozott, elejen rakerdeztem a biztonsag kedveert. Alapban ekeg sok minden van, azt se tudom van e extra, o az extra ugy ahogy van. Az agy melletti kis asztalra raktam, ott is maradt vegig. Pesti atlag alatt picivel.
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magamat, remelem o is aki vizitalason gondolkodik ne habozzon. Odaado, jofej, szenvedelyes holgyet ismertem meg szemelyeben csupa jot kivanok neki.
Happy Massage