• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap délután beszéltük le a ma reggeli randit, amit mint minden alkalomkor VTR-en is megerősítettem. Pár perc után jött is a megerősítés, hogy elfogadta a részemről ajánlott időpontot.
  • Megközelítés:

    Most vasárnap lévén a parkolással nem volt gond, volt több hely is a közelben. BKV-val szokás szerint is könnyű a megközelítés. Több féle jármű is közlekedik a ház közelében. A házat már ismerem így a megtalálás se gond, de aki nem ismeri a környéket annak se lehet probléma megtalálni a pontos címet, ahova a GPS is pontosan odanavigál.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit sem változott amióta nem jártam Zsuzsinál. Minden rendben volt úgy higiéniailag mint rend szempontjából. A fürdőben a szokásos tusfürdő választék volt ahol az én kedvenceim is köztük voltak. Tiszta törölköző is oda volt készítve a szobába fotel szélére. A szobában pedig egy kényelmes matracon volt a szánsz érdemi része. A ruhákat pedig a fotelra vagy a mellette lévő szobainasra lehet tenni. Tökéletes búvóhely az ilyen szeánszokra.
  • Lány külseje:

    Külsejéről a képei szinte mindent elmondanak csak azt nem, hogy élőben sokkal szebb, csinosabb mint a képeken. Formás alakja és még formásabb ikrei mindent visznek. Fekete lyukacsos ruha volt rajta alatta pedig szintén fekete együttes. Nekem nagyon bejött ez az összkép, de hisz ezt tudtam az előző látogatásaim alkalmával már tapasztaltam.
  • Action:

    Pontosan érkeztem mint általában feltéve ha nem kell parkolót keresni, mert sajnos volt rá példa, hogy emiatt csúsztam meg. A lakásba érve szájra puszit kaptam olyan barátnős félét. Cipő levétele után a szobába mentünk ahol én a fotelt választottam a ruháim helyének így szobainas munka nélkül maradt. Fürdőszoba felé vettem az irányt ahol kedvenc tusfürdőmet használva tisztába tettem magamat. Együtt mentünk vissza a szobába. A szobába leültünk a matracra, beszélgettünk egy keveset, majd lekerült a lyukacsos ruházat így csak az együttes maradt rajta. Ledöltünk visszintesbe és hosszú csók csata vette kezdetét bemelegítés képpen. Felém jött és újra csók özönt kaptam nagyon finom a csókja. Lekerült az együttes felső része és elém tárultak formás ikrei, amiket azonnal kezelésbe is vettem a bimbói is jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindult felfedező körútra déli félteke felé, ahol barátom társasága várta ágaskodva. Itt is ügyes volt lágy franciát adott barátom számára, ami tetszett neki. Elindult felefelé csak azért, hogy csókot adjon, egy kicsit lejjebb csúszott azért, hogy ikreit is betudja vetni barátom szórakoztatására. Eljött az én időm is lekerült az együttes alsó része is. Így most már teljes mértékben meztelen volt. Következett helycserés támadás Zsuzsi került alulra ismét csókolózással folytattuk. Egy kicsit a kezeit a csuklójánál keresztre feszítettem finoman. Mondtam is neki, hogy most keresztre feszítettelek viccesen, amiben természetesen ő is partner volt és nem vette komolyan. Ismét csókolóztunk nem lehet betelni a csókjával. Viszont nem csak ezért mentem, így szóltam, hogy helycserés támadás következik, most én indultam déli félteke felé ahol először az ikreinél pihentem meg, majd folytatva utamat a punciig jutottam na ott él is időztem rendesen. Kéjes hangokat hallatott, de sajnos nem hiszem, hogy sikerült csúcsra juttatni, pedig rajta voltam az ügyön, de ezt már megbeszéltük egy másik alkalommal, hogy nehezen tud elélvezni. Így fel is adtam inkább kértem bohócruhát, amit meg is kaptam missziben kezdtük a punci bejárást, rendesen be volt izzadva szinte tocsogott. Nem is kellett síkosító se. Lehetett tolni rendesen. De nem szerettem volna így eldurranni kértem a mindkettőnk kedvenc pózát a kutyust már pucsított is én pedig bemutatkoztam így is a puncinak, most is lehetett tolni rendesen, de azért nem durván erre azért odafigyeltem. Meg is lett a várt eredmény eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott punci melegébe, majd előbújva a bohócruha eltávolítását rám bízva esa tisztába tevést is száraz majd nedves törlőt biztosítva hozzá. Egy kicsit még beszélgettünk aztán szép lassan felöltöztem a kapott üdítőt megittam. Búcsú szájra puszival váltunk el.
  • Elszámolás:

    Itt a szokásos koreográfia volt a neki vitt nasit előre az ő teljesen megérdemelt rózsaszálait utólag tettem a neki vitt nasijai közé téve. Ami most rendkívül kedvező darabszámú volt, ami kint is van az adatlapján.
  • Összkép:

    Mit is mondhatnék ismét sikerült felejthetetlen pásztor órát nyújtania ami Zsuzsinknak. Egyszóval kellemes érzésekkel távoztam ettól a végtelenül kedves lánytól, amit külön köszönök, minden alkalommal felejthetetlen élményt tud nyújtani részemre. Ajánlom mindenkinek akik egy kedves lánnyal szeretnének egy vagy több órát eltölteni. Köszönök mindent csókollak. 💋😘
Happy Massage