• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem egymás utáni 2 órában, a második volt sikeres. Délelőtt hívtam, délutánra kértem időpontot. Amikor megérkeztem felhívtam, elmondta a paramétereket, ami nem feltétlen hétköznapi bejutás, de azért meg lehet ugrani. :)
  • Megközelítés:

    Nem volt gond az odatalálással, Waze sem kérdezett vissza, csendes óbudai környék. Természetesen fizetős, ha a ház előtt nincs is hely, a környéken simán találni. Egy hosszabb sétával lehet megközelíteni, aki busszal v villamossal menne.
  • Helyszín:

    A környékből adódóan kis téglaház, pár emelettel. Nyugis környezet, közepesen diszkrét, több lány és több szoba. A célnak azonban tökéletesen megfelel a lakás, ha jól emlékszem három szoba volt. Nézni ki jön v ki megy, hallani a mozgást, ezt nem mindenki szereti. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, dezodorból egyaránt. Törülközőből kettő, előtte-utána száraz a fürdéshez. A szoba szépen berendezett, semmi túl sok/túl kevés, hangulatosan elegendő: a szobában egy masszázs ágy, hangulatvilágítás és lágy zene. A tükör viszont jól beállított helyen, ez fontos, mert azért azt tudod, hogy lesz mit nézni. :)
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, ill mégsem hiszen szebb. Elnyomja a retus a szép arcát., ezt mondtam is neki. Nekem nagyon tetszett, kis cuki csajszi, már a magasságából adódóan is. Szexi, csipkés fehérneműben fogadott. Az arc tehát bájosabb, mint a képeken a test bomba...azok a kis mellek és hozzá nagyon kis formás segg, amellett elég nehéz elmenni...így együtt pedig erős páros.
  • Erotikus masszázs:

    Bementünk a szobába, beszélgettünk pár percet, megkínált egy kis vízzel, aztán elindultam a fürdőbe. Tisztálkodásom végeztével kiléptem és Ő ott várt majd visszakísért, nagyon kedves jelenség. A mosolya elbűvölő és valóban úgy kérdezősködik, érdekli a vendég. Leraktam a törülközőt, nem húztam az időt, egyből hasra feküdtem, utána levette a melltartót, bugyi maradt (ez a végéig rajta maradt). Kölcsönösség egy órában nincsen, itt a masszázs és a levezetés a hangsúlyos. A masszázs tanult elemekkel tarkított, kifejezetten jó masszőz, el is mondja a tanultakat, teljesen érezhető profi kezek. Teljesen kimaradt, hogy olaj vagy krém, azt mondta neki amivel szívesebben csinálja. Jól esett ez a profi masszázs, lehetett volna erősebb, én a közepesre voksoltam. Közben beszélgettünk minden féléről, nem csak úgy alibi csendtörés végett. Nem csacsogott feleslegen, ami mindenképp előny. Közben persze nézegettem a testét, a fenekét, jó volt legeltetni a szemeimet rajta. Profin fel volt építve, a vége felé be-be nyúlt a combok közé, a herékhez is, így a forduláskor már nem volt kérdés mire vágyom igazán.
  • Levezetés:

    Ezt a pornós feelinget ki kellene venni, mint pozitív v negatív értékelés. Masszázs és lány függő kivel/hogyan szeretné az ember. Zérő pornó, maximális barátnő feeling.
    Ahogy írtam is, tehát a forduláskor már eléggé fel voltam spanolva. Vártam miként kezdi meg a kényeztetést, mert kértem volna, hogy ne végezzen ki. Nem kellett megszólalnom. Állva kezdte meg áldott tevékenységét. Olajjal, kis simogatással, fel-le mozdulatokkal, aztán jött a szája...Hm...Lassan, érzékien, pont ahogyan akkor jól esett. Kis idő múlva odakuporodott a két lábam közé az ágyon és így mentünk a menny kapuja felé. Többször megállt, lassított, puszilgatott, 1x-1x elakadt a szavam, ezt látta, így incselkedett velem és rám-rám mosolyogva tüntette el a szájára ácsingózó férfiasságom. Nem kellett irányítani, kevés kéz és sok nyelves játék... úgy csinálta. Nagyon jó érzés volt, nem tudom mennyi idő elteltével azért éreztem lassan végem, lüktettem, kicsit intenzívebben kezdet el csinálni és jött a csúcs. A szájában lett végem. Hagyott időt a lenyugvásra, nem ugrott el azonnal, sőt. Nagyon odaadó és végtelenül kedves lány. Vigyázni kell rá, nem mellesleg igazi profi a masszázsa.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt, amit telefonban egyeztettünk. Fürdés és öltözés után még egy kis beszélgetés, aztán lehelyeztem a kis asztalra, ezután kikísért, két puszi és pá.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, bomba test, szép arc és jó beszélgető partner. Amit ígér, azt teljesen betartja. Összbenyomás maximálisan pozitív!!!
Happy Massage