• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta készülök meglátogatni a hölgyet, és szerencsére rögtön ment. Hívtam, felvette, kellemesen megbeszéltük a lehetőségeket, és foglaltam időpontot.
  • Megközelítés:

    A 13. kerület egy régebbi beton dzsungelének csendes, kellemes utcájában rendel. Tömegközlekedéssel is könnyűszerrel elérhető, de sztem autóval sem okoz gondot.
  • Helyszín:

    A lakás egy parányi lakótelepi lakás, patika tisztaságú, meghitt nyugalom és csend honol mindenütt. A fürdő szép tiszta, többféle tusfürdő, törölköző mérete és minősége is teljesen jó.
  • Lány külseje:

    Nem ér csalódás, legfeljebb pozitív. Mint a képének is, egy magas, karcsú, nagyon jó alakú, szép, ápolt, gyönyörű hosszú hajú vénusszal találkozol. A kora nem is igazán megállapítható, valószínűleg örökifjú, szerintem még 60 fölött is így fog kinézni. A feneke nagyon kerek, a széles csípője ellenére is. Rendszeresen edz, ez érződik a hölgy testén. Nem keményen izmos, és nem is puha. Pont jó!
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programra neveztem be, többszöri orális kényeztetéssel, de mivel ez a masszázs rész, így ezeket lejjebb részletezném. Kérdezte, hogy krém vagy olaj, én az olajra szavaztam. A talpammal kezdte, és végig ment az egész ball labamon, egészen a fenekemig, aztan váltott a másik oldalra. Kellően erős a technikája, végre nem simogatásnak éltem meg a dolgot. Lévén álló munkában vagyok, elég sokat fogalaltoskodott a labaimmal, mert szerintem érezte, hogy ott a gond, és szerintem ez elmondja, hogy ért hozzá. Közben végig kedvesen, csevegtünk, sőt néha egymás szavába vágva, attól félve, nem lesz időnk eleget beszélgetni. A hölgy nagyon kommunikatív, és értelmes. Folytatta a hátamon, melyet kértem, hogy ne kíméljen, és hagyjon nyugodtan jajgatni, mondta rendben és először túl óvatos is volt, de mikor mondtam, hogy csak bátran, hát felbátorodott. Nem éppen egy terminátor keménységű csaj, de tud rendesen gyúrni téged, ha kéred.
  • Levezetés:

    Többszöri kényeztetésre neveztem be, valamint a kölcsönös lehetőséget is kihasználtam, így már a masszázs előtt kértem egy kis 69-et. A kelyhe gyönyörű! Órákig tudnám pusztán csak nézegetni. Finoman nyaltam, kóstolgattam, kicsit önző módon, nem igazán hajtottam az ő orgazmusára, amolyan "hadd érezzem az ízed amíg megtöltöm a szád" kaland volt. A szájával nagyon jó. Csókolja, szopja, nyalja, igazi barátnősen. Semmiféle "b...d meg a számat" érzés nincs. Kértem a szájba élvezős opciót, mondta, hogy csak engedjem el, nem kell szólni. Nagyot élveztem, szájjal szépen letisztogatott, majd indult a masszázs. A masszázs utáni akció is hasonlóan zajlott, 69-ben. Ekkor mar kicsit intenzívebben nyaltam, hatha célt erek, volt egy pont ahol kicsit erős voltam, ekkor kérte, hogy kicsit finomabban, de sajnos hamarosan 2:0 lett az en javamra. Legközelebb nem hagyom parlagon, mert öröm nyalni azt a puncit.
  • Elszámolás:

    Korrektül a végén. Abszolút megérte, fantasztikus ár/érték arány, de ne foglajatok be a hölgyet! Én akarok menni hozzá!!! :-)
  • Összkép:

    Nem merek könnyelmű ígéretet tenni, de sztem törzsvendég leszek nála. Nagyon jól éreztem magam az első perctől az utolsóig.
Happy Massage