• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam ahogy lattam hogy hivhato, nehany csenges utan felvette reszletesen elondott mindent rugalmasan megbeszeltunk egy mindkettonknek jo idopontott azanmar indultam is. 1 oras programra mentem.
  • Megközelítés:

    Alle vagy a moricztol 5 perc setara van a helyszin. Parkolas bem lehet egyszeru talan az alle parkolojaban. Bkv val mentem minden a kozelben.
  • Helyszín:

    Regi epetesu haz a kapun belepve egybol itt is a lakas bejarata. Nagy belmagas lakas nagyon jol felujitva. Szobaban nagy franciaagy, kis felhomaly, tukor a falon, szobainas es kanape a sarokban a ruhanak. A furdo nagyon igenyes, zuhanyzo modern tusfurdo az osszes felvasarolva a dm bol.
  • Lány külseje:

    Nagyon szep, vekony leanyzo. Szep cickok, szerintem festett szoke haj, de csinos. formasak fehernemuben fogadott. Kepeken o van.
  • Action:

    Lakasba beerve puszi puszi kabat,cipo le szobaban mit hogyan mennyiert aztan irany a zuhany. Siettem vissza ahogy tudtam visszaervecegy pohar vizzel vart nagyon kedves volt. Irany az agy es bujtvis oda, olelkedes puszilkodas probaltam csokot csalni, de ez fel siker volt, mert eleg hamar elkapta az ajkat. Van ez igy igazvhogy alapnak van irva, de percekig tart csokcsata szerintem felejtos, lehet csak nalam masnsk talan tobb sikere lesz. Azert a hangulat meg igy is megmaradt. Kemenyedes eleg hamar bekovetkezet. Lejebb csuszottces nagyon finom franciaba kezdett, szep latvany, keves kezezes. Ifo elott gyorsan gumit kertem fel is helyezte es ult is ram szo nelkul :) ment a vagta hol o fokozta a tempot azan en gyositottam, lihegtunk egymas nyakaba mire teleeresztettem a gumedlit. Szuszanatnyi idore gyors tisztalkodas es felajanlotta hogy megmasziroz. Finoman bekent, jol betorzsolte , ugyesen csinalja. Itt beszelgettunk kicsit belemenoleg a szakmajaba hogy regeben a Marina parton rendelt, erre jobban tetszik neki, normaliabbak a vendegek is, sok orult sztori ami kb vigjatekokban latunk. Itt mar megpihentem es kertem hogy jojjon a masodik menet. Kezsegesen mar lejjebb is csuszott es franciaora kemenyedes elerese erdekeben elkezdodott eredmenyesen. Missziben keztuk, itt nagyon jo tempot diktaltunk, itt is beprobaljozam hatha hosszabb lesz a csok resz, de csak szaj es nyakpusz lett belole. Aztan kerdtem hogy egy kis doggyra valtsunk. Itt lepett be a tukor szerepe hogy lasd az esemenyeket reszletesen. Nagyon lehet neki adni, hangok fokozodtak, popsit tolta kijjebb agy csak recseget mintha a veget jarna aztan vegul csak meg telt a gumedli. Kis pihi es elmentem zuhanyozni, ruha fel es irany a ksracsonyi vasarlas mert az mindkettonknek elmaradt. Jokivansagok es irany a vadon.
  • Elszámolás:

    A telefonba megbeszeltnel maradunk, extra nem volt. Uj pesti atlag. 1 orara mentek, de csak tavozasnal vettem eszre hogy eleg elszaladunk volt meg 15 percem. Elofordul.
  • Összkép:

    Osszesegeben jo volt, amiert mentem az teljesult, aranyos lany kicsit feszengve erezte magat szerintem, de lehrt csak meg ido kell es profi lesz majd.
Happy Massage