• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyből felvette, azaz visszahívást kért, teljesen kedves, nyitott már telefonban is, nagyon gyorsan egyeztettünk, én választottam megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Tényleg nem lehet eltéveszteni, Kelenföld déli részén található modern építmény. Tökéletesen visz a GPS, de a BKV is egy lépésre van.
  • Helyszín:

    A lakás elég nagy, hárman is rendelnek ott. A logisztika a klasszikus, ami nem is lenne gond, viszont lépések és pár nyőgés azért behallszott. De csak ritkán, tényleg. A fürdőszoba tiszta, talán pár plusz törülköző jó lenne a kagyló mellett, de ez csak ilyen részlet, a tisztaság megvan. A szoba egyszerű, nincsenek benne igazán személyes holmik, bérlemény.
  • Lány külseje:

    Tényleg egy fizikai hihetetlenség. Olyan vékony lány, kidudorodó tökéletes mellekkel, formás fenékkel és puncival, gyönyörű lábakkal, hogy kiguvvadt a szemem és nem mertem pislogni. Arcra inkább különlegesebb, nem egy szimmetrikus modell arc, hanem egy más típusú kombináció, de szépecske. Szép szemei vannak és különleges formájú ajkak. Egy harisnya pánt melltartó combfix szettben fogadott, valahogy osszátok be kérlek, nem értek a női ruhákhoz, de ami az első fotón is látható.
  • Action:

    Leültem az ágyra dadogni, ő meg megkérdezte, hogy tetszik-e nekem. Mondtam, hogy i-i-i-i-i-igen. Aztán felálltam, lehámoztam róla a melltartót, majd a bugyit is. Végigcsókoltam a száját, a melleit és a nagyon szép domború puncit is, mely enyhén borostás de nagyon finom volt. Finoman csókol, nagyon rááll a csücsörítő ajka, viszont nem az a nyelves csókolózás, hogy a fülemen is kijön.
    Leült az ágyra, a szájába vett és újabb meglepetés, milyen természetes mélytorok trükkök következtek egy ilyen vékony lánytól. Szinte alig emlékszem erre a részre, annyira lefoglalt a látvány, még mindig a testét kémleltem.
    Közben félig pornós nyögéseket kapcsol be, hogy fokozza a hatást.

    A mocskos beszéd is megy nála, simán benne volt a játékban, ingerli az ember fiát, pár percig én voltam Rocco. Félig.
    Nagyszerűen lovagol, klasszikus póz, térdek fenn lovaglás is, fogózik mindenben, tudja, hogy a látvány kivégzi az embert és bírja is a tempót. Néha elcsattan egy csók közben is, és nagyon jó markolászni a fenekét.
    Közben helycsere mert az ágy vertikálisan nem mozog, én kerültem felülre és a lábak a nyakamban című Cirque de Soleis mutatványt próbáltuk amit azért AJÁNLOK kifejezetten, mert egész életemben sosem láttam ebben a pózban puncit ennyire kidudorodni. Egyszerűen hihetetetlen volt a látvány. Lehetetlen volt nem elélvezni így szinte instans.

    Feedbacket kér, elmondja, hogy neki jó volt, majd felajánl egy masszázst. Ami jól esik, olyan szeretős, bíbelődik vele teljesen lazán, beken krémmel, kicsit simogat és közben pasikról és csajokról beszélünk Bravó magazin stílusban.
    A vége fele felajánlotta még, hogy elém térdelne, amit nagy duzzogva elfogadtam, úgy ahogy azt is, hogy próbáljuk kutya pózban, hiszen az még nem volt.
    Mondanom sem kell micsoda látvány volt ez is. Közben nyög és néha hátranéz, megfogja a kezem, szorít magához. Femme fatale. Mivel egylövetű vagyok, ezzel a próbálkozással zártuk is az estét, elmondása szerint értékeli is, hogy nem erőltettem ha nem megy, hisz így egészséges. Szerintem is.

    Mindvégig velem maradt, vizet kaptam, beszélgettünk, nem éreztem azt, hogy siettetne vagy unna, tényleg nagyon profi hozzáállás, a vérében van.
    Bucsúcsók, elmondta, hogy még visszavár, én meg könnyes ígéretet tettem, hogy még jövök, hisz többet kell kihozzak egy ilyen randiból, mint amit elsőre össze szerencsétlenkedtem.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam oda, meg is lepődtem mennyire nagyon jutányos ár és csupán egyetlen extra van. Ez az az ajánlat amit kihagyni tényleg kár.
  • Összkép:

    Hát a fiatalság szele. Ezt kár magyarázni. időről időre át kell élni ezt az időutazást. Nem a tapasztalt kurtizán, hanem a csacsogó szerető fiatalítja a lelkem mint Drakulát a friss vér. Remélem ezzel a nyers írással sikerült átadni az érzést. I'll be back.
Happy Massage