• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az úgy kezdődött, hogy Kispisti kollégánk írt Hannácskáról egy igazán remek beszit, egy igazán egyedi programról. Már olvasás közben csillogott a szemem, mire a beszi végére értem, akkor már a fejem fogtam, hogy miért nem velem történnek ilyen csodás dolgok, sztriptíz meg stb... A hozzászólás részben nagyon kellet figyelnem nehogy azt írjam amit gondolok, mert az nyilvánosan nem lett volna illendő, nem küldhettem el őt a bűbánatba, meg nem mondhattam neki, hogy kapja be, amiért ilyen vágykeltő besziket írogat. Ehelyett kedvesen gratuláltam a beszijéhez, és szóvá tettem, hogy több álmatlan éjszakám lesz miatta, még ebben a hozzászólásban rákérdeztem Hannára, hogy esetleg más is kérhetne ilyen progit? Hanna nagyon kedvesen közölte, hogy lehet próbálkozni. Na, én rögtön próbálkoztam, kértem kapcsolja be a VTR-t és én azonnal megkérem, a hozzászólásomban említett időpontot. Legnagyobb meglepetésemre tényleg bekapcsolta. Nekem már csak meg kellet jelölnöm az időpontot, ami vissza lett igazolva. Azért küldtem még egy üzenetet, csak a komolyan vehetőségem miatt, mert sokan nem vesznek komolyan. :-) Telefonon csak a ház előtt hívtam. Kispisti pontosan 8 álmatlan éjszakát okozott nekem, de ki számolja azt.
  • Megközelítés:

    Én a 25-ős busszal mentem. Sajnos nyilvános volt a programom ideje és egy nagyon "vicces" kollégánk már a buszmegállóban hívott, hogy "mi újság velem". tudtam, hogy hívni fog , a poén kedvéért, de én a randi elejére saccoltam és úgy terveztem, hogy addigra néma lesz a telefonom. Nagyon alaposan körbejártam a környéket, hogy biztosan kijelenthessem, ingyenes a parkolás, és szabad hely is van a környéken. Amúgy volt rá fél órám, ennyivel előbb érkeztem a címre és a nagy nézelődésben még azt is észrevettem, hogy a páratlan oldal egy idő után átkerül a másik oldalra, helyet cserélve a páros házszámokkal. Most még a kedvetekért sem próbáltam ki a GPS lehetőséget, így magatoknak kell bepötyögni a címet és rájönni hogy ismeri a címet, vagy sem. :-)
  • Helyszín:

    Egy több szobás lakásba érkeztem, ami a hétköznapok eltöltéséhez és egy remek massz programnak teljesen megfelelő elrendezésű. A masszra egy matracon van lehetőség, vagy a sarokba rakott masszpad is idénybe vehető. A fürdőben nagyot kell bénázni, ha meg szeretnénk csúszni, hiszen ki van rakva csúszásgátlóval. Van száraz kilépő, meg zuhanyfüggöny, szájvíz meg tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Nem szeretnék árulkodni, de a külső fotóknak nagy az ereje, nagyon közel állnak a valósághoz. Már az elején kalapban fogadott és lenge fekete köntös takarta a vörös alsórészt. Itt volt még a combfix is amivel a későbbiekben izgatóan végig törölte a számat. Az ő szája szépen ki volt húzva egy piros rúzzsal, későbiekben az én ajkaim is piriosban pompáztak.
  • Erotikus masszázs:

    Ez egy sztriptízzel megspékelt program volt, az erotikusan vetkőzős rész rögtön az elején történt, miután le lettem ültetve a kanapéra és meg lettem kérve egy kényelmes helyzet felvételére. Kedvesünk magamra hagyott és kivonult a nappaliból 1-2 perc türelmet kérve. Közben én nézelődtem a szobában és mivel itthon is gyakran nézek TV-t, a szemem rögtön meg is akadt az éppen nem beüzemelt készüléken, amit mereven bámultam, miközben a kellemes zenét hallgattam. Pár perc után véletlenül az ajtó felé pillantottam és azt látom, hogy egy harisnyás szexi női láb ott kéjesen kelleti magát. Te jó ég, már el is kezdődött a műsor és ki tudja mióta tart, miközben én a nem működő TV-t bámultam. Kis idő múlva már Hanna is belibbent a látómezőbe és kecses erotikus mozgásában gyönyörködhettem. Ahogyan a központba helyezett székre tud ülni, azt olyan szexisen nem tudja senki, és senkinek nem ál fel olyan gyorsan a cerka egy erotikus leüléstől mint nekem. :-) A combfixben díszelgő formás lábaival igazán szépen tud játszadozni, miközben kacéran, néha szégyenlősen a szemembe nézett. Mikor felált a székről, akkor felém közelített és kicsit átcirógatott, de mikor simizni akartam egy szigorúan meglengetett mutatóújjal jelezte, hogy ezt nem szabad. Ismét eltávolodott és vetkőzni kezdett, szépen lassan kicsomagolva magát. A köntöskéje öve volt az első ami az arcomba "vágódott", aztán jött a köntös és a kalap, azt direkt mellém dobta. A cipőtől nagyon tartottam mert egy előző beszijében vitatott dolog volt, hogy az is repült vagy sem. Itt nem repült, szintén kecsesen lett a fal mellé helyezve. Ismét a közelembe jött, itt már lehetett simogatni, már a csók sem volt elérhetetlen opció. Na ekkor kellett elmennem tusolni, mert ezt ruhában néztem végig. Olyan gyors voltam mint egy atomvillanás, vagy mint egy időutazó, akinek ez a rész nem telik időbe, és rögtön ott áll a kedvese előtt, csurom vizesen, törölközővel a kezében és várja a kényeztetést.
    Drágaságunk ismét javasolta a kényelembe való helyezkedést, mire én rutinos harcos rögtön a hátamra vetettem magam, erre Hanna egy szigorú kézmozdulattal, szintén a mutatóújját használva jelezte, hogy fordulás van most. A leg bájosabb mosolyommal próbálkoztam, de az a szigorú újjacska ismét fordulást mutatott. Nincs mit tenni, itt nem tudom elmismásolni a massz részt, itt engem meg massznak! Szépen át lettem gyúrva, volt a hátam cirógatva újjacskákkal, cicivel és binbócskákkal is.
    Mikor hosszában rám feküdve a tarkóm puszilgatta, többször a fülembe lehelt és mikor a fülcimpámat a szájába vette, kecmeke olyan gyors merevedésbe kezdett, hogy a hirtelen emelkedő fenekem miatt és az olajjal bőséggel megkent testünk miatt, Hanna telesen a nyakamba csúszott. :-) Én is masszíroztam őt a programunk végén, erről csak ő nyilatkozhat hogyan sikerült, de leteszem a nagy esküt, hogy nagyon igyekeztem.
  • Levezetés:

    Mikor meg lett engedve a fordulás, addigra az egyszer használatos lepedőn már csúnya rojtok keletkeztek a farkam folyamatos odadörzsölése miatt. Kaptam egy igazi szaftos csókot, nem sokkal később a cerkám is hasonlóban részesült. A nyelvét végig húzta a makkon, én meg nem bírtam magammal, felkönyököltem, végig néztem a következő nyelvhúzást, megfogtam az arcát felültem ahogyan csak tudtam., magamhoz húztam a száját és élveztem a nedves ajka csókjait, néha még a nyelveink is találkoztak. Ezt többször megismételtük, kicsit érdekes volt de izgató is, ahogyan a farkam húzgálta és beszélgettünk, miközben néha a makkra nyalintott. A szemkontaktust gyakran kerestem, gyakran megkaptam. Nem volt egyeztetve a NFVSZ-ba lehetősége, de én behalok érte és hangos lihegéssel jó előre jeleztem jöttömet. Szerencsémre megtörténhetett és elégedetten vágtam magam hanyatt, élveztem a pillanatot.
  • Elszámolás:

    Gyakran nem tisztelitek meg az olvasókat a viszonytással, én sem teszem, jó volt és nagyon megérte. Persze az esetemben tényleg megérte, hiszen a számok nyilvánosak!
  • Összkép:

    Ő a vissza fogottabb lányokhoz tartozik, nem fog lerohanni, nem hagyja, hogy te rohand le őt, itt meg van tervezve minden lépés és pontos iránymutatást kapunk a jó és a nem jó dolgok felől. Ezt a szexi táncos vetkőzést soha nem fogom elfelejteni! Külön kiemelném, hogy a cipő nem repült. :-)
Happy Massage