• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy ideje a kedvencek közt volt és mikor láttam, hogy "Most hívható" telefont ragadtam és hívtam, amit pár csörgés után fel is vett majd tájékoztatott a lehetőségekről. Javasoltam egy másnapi időpontot, amit elfogadott. Szándékomat megerősítettem egy VTR-el, amire szinte azonnal jött az elfogadás. A címet SMS-ben és VTR-en is megkaptam.
  • Megközelítés:

    Lurdy-tól nem messze található az új építésű ház, amit az adatlapon található térkép szinte pontosan megmutat. Tömegközlekedési eszközök sokaságával lehet eljutni. Buszok, villamosok járnak a környéken, de, aki a Lurdy-nál száll le kényelmes sétával 5-10 perc alatt odaér. Autóval sem gond megközelíteni a cím pontos GPS odavisz és bár mindenhol ingyenes a parkolás, ami nehézzé teszi, de néhány szabad helyet most is láttam a bejárati kaputól nem messze.
  • Helyszín:

    A kapuban telefonon megkapott kód segítségével jutunk be majd a lifttel a megadott szintre érve balra induljunk el, ahol vendéglátónk már nyitja is az ajtót mosolyogva. Belépve a lakásba egy kis előtérbe találjuk magunkat, ahonnan egy kis amerikai konyhás szoba nyílik nagy kényelmes franciaággyal. A bejárattól jobbra található az elhúzható ajtajú zuhanykabinos fürdőszoba száraz kilépővel és több tusfürdővel. A fürdéshez nagy puha törölközőt kaptam, ami a vizet jól szívja. Ruhánkat a szoba bejárati ajtóhoz közel található székek egyikére tehetjük vagy az ágy melletti ülőalkalmatosságra. Mindenhol rend és tisztaság, ami vendéglátónkat dicséri.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő gyönyörű szép arcú nő nyit ajtót formás alakkal szexi egybe részes ezüstös kék topban, ami kiemeli popsija kerekségét feszességét. Mellei szilikonosak szépen megalkotva és nagyon jó érzés kézbe fogni. Bimbói érzékenyek kényeztetésre jól reagálnak.
  • Erotikus masszázs:

    Letudva a tisztasági kört beléptem a nappaliba, ahol szép vendéglátóm az ágyon ülve várt a top felső részéből kiszabadított melleivel, kedves mosollyal az arcán. Megért feküdjek le hassal az ágyra, amit meg is tettem majd kezdetét vette masszírozásom, ami közben kellemesen és jókedvűen elbeszélgettünk. Lábaktól felfelé haladva kezdte finom, de határozott mozdulatokkal kényeztetésem egészen popsiig. Ezt elég sokáig élvezhettem mikor áttért derekamra hátamra vállaimra. Nem erősen masszírozott inkább frissítő relaxálónak mondanám, ami nagyon jól esett. A masszázs, ha jól éreztem olajjal történt, de megvallom néha inkább krémes hatásúnak tűnt legalábbis a lábaknál, de ez csak egy érzés volt nem von le semmit a tökéletes masszázs értékéből. Mikor végzett megkért forduljak meg és elkezdődött egy másfajta kényeztetés.
  • Levezetés:

    Olajos kezével kezdte simogatni férfiasságom, ami éledezni kezdett finom érintésétől majd egy idő után megkérdezte mehet e a natúr francia, amire természetesen igent mondtam. Miközben makkomat gyengéden körülölelte ajkaival, kezemmel fedeztem fel teste minden szépségét, domborulatát, melleit, popsiját. Simogathattam punciját, de megkért a simogatáson túl ne menjek mert az ujjazást nem szereti, de megnyugtattam nem volt szándékomban ezt megtenni vele, így folytattam édes kelyhének simogatását csiklója izgatását. Természetesen nem álltam meg ennél a pontnál mert keblei kényeztetése sem maradhatott ki, amit finoman markoltam, bimbóit ujjaim közé vettem, ami egyre jobban kicsúcsosodott élvezve érintésem Eközben vendéglátóm egy pillanatra sem hagyta abba kényeztetésem. Szája nyálasan cuppogott farkamon, kezét is használva kicsit, ami nagyon jól esett.

    Most már kicsit többet szerettem volna érezni testéből ezért elérkezettnek láttuk a pillanatot, hogy 69-ben folytassuk.

    Felém fordította formás popsiját, amit megmarkoltam széthúztam kicsit és nyelvemmel nyaltam végig a nagyobb pillangókkal megáldott kelyhe mélyét egészen ánuszának rózsájáig. Nyelvcsapásaim felváltva gyorsultak, lassítottak majd ezután mélyen elmerültem puncijának mélységében, érezve édes nedve ízét, amitől egyre jobban nedvesedett, kéjes sóhajai felerősödtek, miközben ő nyálcsorgatósan szopta tovább farkam. Ez a kettősség annyira felizgatott, hogy szóltam kedvesemnek, mivel nincs szájba élvezés, hogy kitörő örömöm közeleg mire kiengedte ajkai közül férfiasságom és kézzel folytatta a gyönyöröm felé vezető utat miközben én kelyhe mélyét nyaltam egyre intenzívebben, de a csúcsra nem tudtam eljuttatni majd megfeszült testem és forró lávaként tört ki örömcseppjeim sokasága hasamat terítve be,

    Hagyott lenyugodni majd nedves törlővel gondosan megtisztogatott. Jól esett ez a figyelmesség. Ezután egy ideig még beszélgettünk az ágyon majd elmentem még egy gyors zuhanyra, aminek végeztével felöltöztem és két puszi kíséretében távoztam mosollyal az arcomon.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás szót nem szeretem én inkább hívnám egy szolgáltatás elismerésének, aminek rózsaszálait a végén tettem az asztalra. A csokor mérete átlagosnak mondható, de ennek pontossága a bővebb infóban és az adatlapon is megtalálható. Extrák nincsenek, de nincs is szükség rá mert az extra maga vendéglátónk figyelmével odaadásával.
  • Összkép:

    Egy nagyon vendégcentrikus gyönyörű nőt ismertem meg, akivel nagyon jól el lehet beszélgetni. Mindenre nyitott, odafigyel rád és abban az órában, amíg ott, vagy csak te létezel senki más. Nem óranézős, ami jól esett, de azért javasolt nem visszaélni ezzel. Az elején talán kicsit komolyabb, de ez annak tudható be, hogy most voltam nála először, ami hamar átváltott egy mosolygós kedves beszélgetős könnyed együttlétre. Köszönöm kedvesemnek ezt feledhetetlen órát, nagyon jól éreztem magam, amit mutatott az idő gyors múlása is. Azt, hogy mikor megyek legközelebb a jövő titka, de ha tehetem és időm engedi ez hamar be fog következni. :)
Happy Massage