• Zsantill

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tudtam, hogy idén utolsó látogatásom lesz a beszámolók oldalon hirdetőknél így úgy gondoltam, hogy egy olyan hölgyet látogatok, meg akivel már régebben megbeszéltem egy találkozót, de közben vidékre helyezte törzs rendelőjét így elmaradt a találkozónk. Így is történt. Szombaton megbeszéltük (Nitával), hogy megyek és vasárnap még vtr-ben is élek a kedvezménnyel. Délelőtt még volt, de a megbeszélt időpontban már törölte magát, mire hívtam volna a megerősítés végett. Na, ez igazából 55% inkorrektség volt, 45% nem mert még megerősítést beszéltünk meg.
    Ilyen előzmények után már nem is gondoltam arra, hogy idén mégis elmegyek még utoljára egy hölgyhöz. Más programot csináltam, de meglepetésemre három után már végeztem is az eredeti ötórás tervvel szemben. Maradt szabad időm és emlékeztem Zsantilra, hogy nézegettem már az adatlapját már jó pár hónapja is és nem tudom miért nem jutottam el hozzá.
    Telefonon megnyitottam az applikációt és láttam, hogy villog, hogy hívható. Rögtön hívtam és fel is vette. Az egész hét az egész nap nyomott volt így már az első csevej is hihetetlen felüdülés volt a számomra Zsantillal, mert vagy jó tíz percig elviccelődtünk egymással. Persze akkor még nem gondoltam, hogy amivel én poénkódok az egy pár óra múlva valósággá válik (persze árnyaltabb formában).
    Megbeszéltük, hogy van még egy vendége és utána tudok menni. Mivel így volt még pár órám, gondoltam elmegyek egy mekibe és egy távolabbi plázába, majd tankolok és irány Zsantil. Ezen a nap valahogy semmi nem akart össze jönni a mekinél is kisebb korrekció kellet így az idő is csúszott ezért már a mellette lévő benzinkútnál megtankoltam. Éppen útban voltam a városszéli plázába (azért oda mert időm mint a pelyva) amikor hívott Zsantil, hogy vagy majd egy órával korábban jöjjek, vagy ha lehet a megbeszélthez képest később. Ez utóbbi semmiképpen nem volt már jó így a korábbi megadott időponthoz próbáltam igazodni.
    Elindultam és legnagyobb meglepetésemre olyan jól haladtam, hogy hamarabb értem a környékre amikor rájöttem, hogy a cetli amire írtam a címet elhagytam és automatikusan egy régebbi címre jöttem a környéken (tudat alatt úgy emlékeztem, hogy az egyik „barátnővel” együtt rendel akinél már voltam). Újra hívtam és címet elkértem ami mindössze egy párhuzamos utcával volt arrébb mint ahova mentem. Egyirányú utca miatt kellett két tiszteletkört tennem, de oda jutottam, pontosan, de aztán úgy alakult, hogy várnom kellett pár percet, mert közben még készülődött Zsantil, de utána minden flottul ment mint a karika csapás.
    Túl hosszú lenne az egyeztetés rész, de szerettem volna érzékeltetni, hogy ezen a napon szinte semmi sem úgy ment ahogy elterveztem és ez már a találkozónkra vonatkozóan is előre jelezte , hogy én milyen formában leszek, de ezt csak egy bő óra múlva tudtam meg.
  • Megközelítés:

    Helyszín a Reiterről nyíló utca a Virágpiac felé. Nagyon Közel a Károly Róbert körúttól, így sejthető, hogy nagyon könnyen megközelíthető mindenféle BKK eszközzel és gépjárművel is. Parkolás most ingyenes, amúgy fizetős. A parkoló hely nem biztos, hogy közvetlenül a ház előtt lesz, de egy vagy két keresztutcában biztosan található lesz és ezek az utcák itt rövidek, tehát a vissza séta is a lakáshoz mindössze pár percet vesz igénybe.
  • Helyszín:

    Maga a helyszín egy relatíve új építésű ház. Szakaszolt tűzgátló ajtókon keresztül lehet a lifthez elérni, amit nem vettem igénybe mivel alsóbb szintre kellett menni. Tiszta rendes ház, mint maga a lakás is. A lakás maga, amit én láttam belőle tipikus társasházi (mindig bajba vagyok, amikor valaki leírja, hogy luxus, mert nekem ezek a helyiségek mérete mindenhol aprónak tűnik), de korrekt a célnak tökéletesen megfelel a jelenlegi formában. Szoba ahol fogadott tiszta jó állapotban lévő franciaágy található benne több élvezetet fokozó tükörrel a falakon, mint később kiderült van olyan, amelyik nem rögzített csak a falnak döntött. A szobába az egyik tükör körül karácsonyi égősor található jelezve, hogy hamarosan itt a karácsony. Megjegyzem egészen jópofa hangulatot árasztott így a szoba. A fürdő, mint minden helyiség hibátlanul tiszta és száraz. Minden tisztálkodási eszköz fellelhető. Soha eddig nem számoltam meg ezek számát most is csak azért tettem, mert a tusfürdők számossága feltűnő volt. Szóval négyfajta szájvíz, egy fertőtlenítő folyékony szappan, két férfi dezodor, és ami miatt írom, írd és mond 19, azaz egy híján húsz fajta jó minőségű férfi tusfürdő. A törülköző új, mert érezni lehetett használatkor az új törülközők „beavatatlanságát”. Szóval urak akinek ez számít akkor ez a hely az El Dorádó.
  • Lány külseje:

    Zsantil kinézetét könnyű is leírni meg nem is. Könnyű, mert egyszerűen ő egy jó nő, akinek van rendesen kisugárzása nem is kicsi főleg a szexuális. Nehéz is mert ő az a „kategória” aki úgy jó, ahogy van. Miért is nehéz ez? Mert igazából minden egyes rész egység rajta szép arányos és az egész is az, de mégis, ha nap, mint nap médiából sulykolt idolt vesszük, figyelembe akkor mégis eltér attól. Ő egy igazi klasszikus valós hús vér nő, aki asszonyos idomai mellett egy csepp felesleggel sem rendelkezik, de mégis erősebb mindenhol megjelenésében, mint egy „Barbi baba”. Nagyon, de nagyon kívánatos nő. Talán egy helyen azonos a kor elvárásaival ezek pedig nem más, mint a szilikon mellei, amik már igen jelentős plusz köbcentis hozzáadást tartalmaznak. Nekem ez az egyetlen rész, ami nem igazán érte el azt a szándékot, ami miatt ezt a nem fájdalom mentes beavatkozást Zsantil felvállalta. (Érthetőbb legyen ez a forma nekem nem természetes már annyira „önálló életet él”.) Azt hiszem, nekem ő az eredeti kebleivel még jobban tetszene, függetlenül attól, hogy az élet milyet adott neki, milyen változásokat eszközölt rajta. Ellenben ha neki ez így okozott örömöt, akkor így van jól, ahogy most van. Ez a szép az életben, hogy végtelen a számossága, hogy kinek mi tetszik és, hogy az is miért. Azonkívül, hogy összességében egy nagyon csinos harmincas éveinek vége felé járó nőnek láttam Zsantilt az arca nekem különösen tetszett, mert úgy volt fiatalos, hogy mégis lehetett látni, hogy nem húszon éves és mindemellett egy eleganciát sugallt, ami ritka kincs, ritka adottság. Míg írtam ezeket a sorokat az ugrott be, hogy ő az a nő itt, akinek szépsége inkább a hatvanas évek női ideáljához hasonlít, mint a mostanihoz.
  • Action:

    Érkezésemkor rögtön próbáltam az egyeztetéskor spontán jött viccelődős oldott hangulatot visszahozni azzal, hogy rögtön felelevenítettem köztünk lezajlott beszélgetés kétértelmű mondatait. Hamar újra mosolygós hangulatba kerültünk. Annyira, hogy csakhamar ráeszméltem, hogy kissé hangosabban beszélek így rákérdeztem Zsantilra, hogy van e rajta kívül más is a lakásba, mire ő igennel válaszolt. Mondtam is, hogy akkor lecsendesedek, mert még kikapunk, hogy zajongunk. Közben beértünk a szobába ahol Zsantil a diszkó-világítást megszégyenítő karácsonyfa égősor villogó módját pár próbálkozás után fix világítási módba varázsolta. Itallal kínált. Nálam ez egy evidencia mégis nagyon kevés helyen élnek ezzel a lehetőséggel. Széles kínálatból most a cola mellett döntöttem. Hozta is kis idő múlva és közben, míg beszélgettünk kezembe adta a törülközőt és megmutatta a már az előzőekben bemutatott igen csak jól ellátott fürdőt. Mivel kb három órája fürödtem így csak egy gyors, de alapos zuhanyt vettem és gyorsan vissza is értem a szobába. Még nem volt ott, de míg vártam élveztem a hölgyek oldott hangulatát, mert az egyikre rájött a hangos kacaghatnék és érződött, hogy nehezen hagyja abba. Biztos voltatok már ti is úgy, hogy fogalmatok sem volt arról, hogy egy másik ember miért nevet, de rátok is átment a vigyorgós hangulat. Na, én ott akkor pont így jártam.
    Kis idő múlva jött Zsantil is, beszélgettünk közben átöleltük egymást. Adatlapján rajta van a csók alapként, de nem emlékeztem erre így nem kezdeményeztem. (A fene egye meg a memóriámat. Egész idő alatt kihagytam, mert úgy emlékeztem, hogy nincs. Én hagytam ki, aki imádok csókolózni enélkül nem is együttlét az együttlét.) Közben eszembe jutott, hogy azon poénkodtam, amikor egyeztettük a randinkat, hogy amikor megérkezem, megadja Zsantil a kódot, hogy behatoljak és mivel már ezzel behatoltam végül is teljesült a jövetelem célja. Leteszem a rózsákat és mehetek. Persze akkor még nem tudtam, hogy ha a saját megfejthetetlen indiszponáltságom okán ez is történt volna ha Zsantil nem nyújt némi túlzással emberfeletti teljesítményt irányomban. Innentől megfejthetetlenné vált számomra, hogy saját magammal mi történt, mert semmi nem akart úgy összejönni nálam, mint normál esetben, miközben bármily meglepő minden másodpercét élveztem együttlétünknek. Imádtam, ahogyan kényeztetett Zsantil.
    Valahogy az ágyra heveredtünk, közben melltartója lekerült majd egy kis idő múlva a bugyija is. Itt már direktebben átvette a kezdeményezést Zsantil és ő kezdett kényeztetni. Alapvetően bő nyállal kéz nélkül, de volt, amikor a kezével is megtámogatta a velem egykorút. Minden nagyon szuper volt (de tényleg) mégis ő feneséges önálló tudatú velem egykorú sztrájk üzemmódba helyezte magát és úgy döntött, hogy ma bármi is fog történni bizony nem fogja kihúzni magát daliásra, elégedjek meg részleges ébredéssel. Jól „megdolgoztattam” Zsantilt és amikor megjegyezte, hogy kezd alakulni akkor eszembe jutott az egyik Fábri shown elhangzott intelem, hogy aki „X” kor felett nem tud félig álló cerkával szexelni az ássa el magát. Az elhangzott kort már sajnos réges régen elhagytam és mivel még ilyen állapotban nem próbáltam gondoltam egy életem egy halálom én ezt most kipróbálom. Azt gondoltam, hogy ez így nem létezik, hogy menjen, de le a kalappal Zsantil előtt, mert megoldotta ezt a problémát is és így misszionáriusban tudtam vele együtt lenni elég hosszan egészen addig, amíg egy kisebb légszomj el nem fogott (nyugi nem a most csapból is folyó vírus okozta, mert mentes vagyok attól) így áttértem az ő kényeztetésére. Igazán szép és nagyon tiszta illatú az illatos kertje. Asszonyos, de színe miatt mégis fiatal lányos szépséggel áldotta meg a sors az alsóbb régiókban. Nyaltam gyorsan lassan erősen lágyan punciját csiklótól hüvelyig, közben meg ujjaztam. (Az élet ilyen saját butaságom miatt buktam a csókot és saját rossz emlékezetem miatt nyertem az ujjazást köszönhetően ideiglenes partnerem nagyszerűségének. ) Miközben tevékenykedtem a lakás leírásban megemlített csak falnak döntött tükröt sikerült lábammal megrúgni ami megindult dőlve a padló felé, hogy megérkezvén feladatát immáron ne egy darabban, hanem megszámlálhatatlan darabba lássa el. Nem tudom hogyan, de fejemmel befúródva Zsantil combjai közé háttal a tükörnek mégis sikerült a lábammal mint egy kézzel megfognom a tükör keretét és egy eldőlt szögben megtartanom, hogy az ne dőljön le. Zsantil észrevette a tükör megindulását és annak elkapását és szólt, hogy dől, mire én válaszoltam, hogy tudom és fogom. Zsantil felkelt alólam és elrendezte a tükröt. Azt hiszem ezen a napon részemről ez a reflexszerű mozdulatsor volt a nap csúcsteljesítménye. A kis közjáték után folytattam ténykedésemet, de nem éreztem egy negyed óra után sem, hogy célt érhetnék így újra átadtam a terepet partnernőmnek. Megint csak élveztem minden másodpercét a kényeztetésemnek, de a sztrájkhangulata a velem egykorúnak nem múlt ezért gondoltam, hogy egy kis direkt vizuális hatás is jól esne egy közös maszti formájában. Így is tettünk és így is fejeztük be kettőnk aznapi közös programját.
    Beszélgettünk, közben elmentem tisztálkodni, ami után még folytattuk a csevejt, de jó társaságban bármennyire is közhelyes rohan az idő így az enyém is elfogyott és mint jól nevelt úri ember érzékeny búcsút vettem ettől a nagyszerű nőtől.
  • Elszámolás:

    Annyi mint ami az adatlapján szerepel. Mint mindig az érkezésemkor azonnal átadom. Egy kis asztalkára tettem, végig ott maradt. Korrekt.
  • Összkép:

    Összességében nem tudok mást mondani csak azt, hogy nagyon megérte. Nagyszerű nagybetűs nő, hiszen egy alapjaiban vendég okán bukott helyzetből egy egészen szuper együttlétet varázsolt. Nem hisztizett tette a dolgát alázattal, sőt már szinte szeretettel, ami jelen esetben nem kis „munkát” jelentett. El is gondolkodtam, hogy ha a magánéletben nehézségek idején így viszonyulna az egyik ember a másikhoz sokkal több kapcsolat maradna meg és konfliktus mentesebb lenne. Végezetül minden furcsasága ellenére nagyon jól éreztem magam Zsantillal, de ez az együttlét most szinte lenyomata lett ennek a félig elcseszett 2020-as évnek. Fura , de idei év hölgylátogatásait egy ilyen élménnyel lezárni tökéletes szimmetriát képzett az év ellentmondásaival. Magam részéről Zsantilt maximálisan ajánlom olyan makktársaknak akik tudják tisztelni a nőt és élvezik egy elegáns igazi milf hölgy által adható együttlét meghitt perceit.
Happy Massage