• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Na az megint nem volt egyszerű. Hívtam Hogy rá ér e egy kicsit de pont akkorra valaki bejelentkezett. Úgyhogy másképp terveztem a napom. De egyszer szak írt hogy korábban megy el aki jött így beférek ha szeretnék. Én meg nagyon ba akartam férni.
  • Megközelítés:

    Nem először voltam nála. Nekem egyszerű volt a megközelítés.
  • Helyszín:

    Kicsi lakás de a célnak megfelelő. Kanapé és egy ki nyitható ágy van a szobában.
  • Lány külseje:

    alapvetően nem az ideálom a testalkata, kivéve persze a hatalmas ciciket. Ugyanakkor olyan szikra van közöttünk, legalábbis szerintem, hogy mióta a nagy kedvencem eltűnt egy szó nélkül, vele találom meg a legkönnyebben az összhangot.
  • Action:

    Szóval nem volt sok időm most sem de azért Egy két dolgot beterveztema kis találkozónkba. Megérkeztem puszi puszi aztán gyors zuhany és uzsgyi a szobába. Az ágyon várt és én mellé hevertem majd kis beszélgetés után kértem Hogy masztizzon nekem. Zavarba jött de azért nem annyira hogy ne ment volna neki. Aztán pedig egy kis vibrátoros játékra invitáltam. Fél ajánlottam neki hogy majd én csinálom ezt a részét a eddig ő simogatja a pinciját. Lassan, kicsit csavargó mozdulatokkal toltam be az egyébként meglepően szűk punciába a rezgő segédeszközt. Nem sokáig játszottam vele mert irígy. Lettem a mű cuccra így óvatosan kihúztam belőle és gondoltam nemsokára én leszek ott. De előtte még megkértem vagy talán nem is kértem egyszerűen csak elkezdte szinte megenni a farkam egy szó nélkül persze tövig. Nagyon szeretem ahogy csinálja, mert néha abbahagyja és fél jön smárolni amit eszetlenül jól csinál. Kis idő múlva megkértem hogy dobja hanyatt magát hogy úgy tudjam dugni hogy közben lássam a melleit és tudjunk smárolni ami csak belefér. Fú imádtam. Majd fordulás és hátulról kaptam el. Ez is olyan sexy volt hogy inkább visszakéreckedtem a szájába mielőtt elér e vég. Gumi le és irány a torka. Na eztnem sokáig bírtam és egy perc múlva már tele is lőttem azt a cuki kis száját.
  • Elszámolás:

    Annyira barátnős volt az egész hogy majdnem elfelejtettem a csokrot.. Úgy kellett szólnia.. Ez is bizonyítja hogy nagyon jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Nekem nagy favoritom lett mindenképp megyek még.
Happy Massage