• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon érdeklődtem először néhány dologról majd telefonon is megbeszéltem vele néhány dolgot majd vtr segítségével jelentkeztem be hozzá ahol minden információt megkaptam a bejutáshoz is.
  • Megközelítés:

    Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.
  • Helyszín:

    A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egyből felismerhető a 3 számú fotón szereplő testruhában fogadott a fenekében egy nagy méretű tágítóval. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.
  • Action:

    Érkezésem után ajándékozás majd irány a fürdőszoba ahová kis idő múltán követtet majd a kádban elém térdelve várta ,hogy a szájába vizeljek amit le is nyelt miközben a punciját simogatta.Majd szopni kezdett erősen vadul a faszom tövig nyelve erre nekem se kellet több így kényszeresen torkába nyomva ,fejét teljesen ráhúzva szopattam dugtam a száját mígnem a szájába torkába arcára nem élveztem.Fürdést befejezve az ágyra kerültünk ahol a punciját nyaltam vadul ami nagyon tetszett neki ,majd a tágítót a fenekéből kihúzva ekkor láttam meg milyen vastag kis ékszeres volt benne.Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem amit jutalomként kapott a nagyszerű szopás után majd megfordítottam és a puniját is megcsapkodtam ami szintén tetszett neki. Ismét punciját nyaltam majd rá tértünk a fausztra ami könnyen ment mivel elég tágulékóny a puncija így elég hamar be csúszott az öklöm amit aztán kedvemre mozgathattam benne ki be mindenféle pozícióba forgatva így aztán elég rendesen meg lett dugva ököllel a pinája ami rendesen kitágult.Majd a popsiját kezdtem tágítani amit szintén élvezett hamar kitágult így volt ,hogy 5 ujjam is a seggében járt egyszerre ezt már valószínűleg a szomszédok is hallották mert igencsak megjött a hangja.Ezután a tágító újra vissza a popsiba majd újra fenekelés ,gumi húzás majd szemből irány a punci amit nagy élvezett volt dugni úgyhogy a fenekében volt a nagyméretű tágító.Eztán anál tágító ki farkam be és keményen adtam neki szemből majd fordultunk és most hátúról kúrtam a seggét miközben magasra kinyomta a fenekét.Ha nem én mozogtam akkor ó nyomta rá magát a farkamra majd hasra feküdt és így dugtunk tovább ebből fordultam rajta farkammal a seggében 180 fokot majd így mozogtam benne tovább.Innen felálltunk és hátulról keféltem tovább a popsit miközben az ágyon megtámaszkodott a kezeivel így lehetett nagyokat lökni rajta majd egy kis punci popsi oda vissza járatás után újra csak seggbe dugtam de most állva majd előre nyúlva a lábainál fogva megemelve basztunk tovább.Ezt azért sokáig nem lehetett bírni így újra letettem és most a cölöp verő pózba forgatva dugtam tovább az immár annyira kitágult popsiját hogy az már egyáltalán nem zárult vissza hanem szépen nyitva maradva tátongva várta az újabb behatolást végül így is élveztem el benne hangosan élvezve.Ezután még megbeszéltük ki hogy érezte magát ,majd egy gyors tus . Öltözés közben még azért bekapta és hagyta ,hogy keményen szopassam egy kicsit de sajna az idő már jócskán lejárt így végül ezt már nem fejeztük be.De így is nagyszerű élménnyel távoztam tőle.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük a telefonon megbeszéltek szerint ,extrák nincsenek csak csomag ár ami szerintem nagyon kedvező.
  • Összkép:

    Az írásom sajnos nem tudja vissza adni teljesen a kapott és átélt élményt de itt biztos lehetsz benne ,hogy a szürke mind az ötven árnyéka meg elevenedik. Szolga lány is nagyon élvezte az alá rendelt szerepet de azt mindenki vegye figyelembe ,hogy itt is van egy bizonyos határ amit nem szabad átlépni és ha így teszel akkor hatalmas élményben lehet részed.
Happy Massage