• Viviana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viviana nemrég került a kedvencek közé, egyből megakadt a szemem alkatán, és az eddig született kis számú beszámoló is egyértelműen jelezte, hogy itt bizony kincset lehet találni. Az utóbbi időszakban többször próbálkoztam felkerülni a táncrendjére, sikertelenül (nagyon szűk időintervallumban tudok csak lehetőséget találni, és az is kb utolsó pillanatban szokott kiderülni). Végre sikerrel jártam. Délután már látszott, hogy hamarabb elszabadulok, javasoltam egy 30 perccel hamarabbi időpontot, amit elfogadott, rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Zuglói cím, könnyen megtalálható, BKV-vel sem lehet nagy kihívás. A belvárosból érkeztem, és komoly dugóba kerültem, ráadásul még egy ATM-et is útba kellett ejteni, tehát hiába indultam el időben, a vége izgulós lett. Szerencsére nem túl távol találtam egy parkolót (pont nap vége volt, a közeli iskola miatt szerintem a szokottnál ebben az időszakban kevesebb a parkolóhely), így a megbeszélt időpontban már tudtam is hívni.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérház egyik lakása, amiben Viviana egyedül fogadott, ami nálam komoly pozitívum. A lakás, a szoba, a fürdő teljesen rendben volt, minden téren. Higiénia, tisztaság semmi kívánnivalót nem hagyott maga után. Törölköző friss, zuhanyzóban minden, amire szükség lehet, a szoba berendezése is teljesen kényelmes, megfelelő volt. Hibátlan.
  • Lány külseje:

    Bár az arc nélküli hirdetés nekem nagyon rizikós (az arc nálam az átlagosnál sokkal többet nyom a latban), ebben az esetben már az ajtónyitáskor megcsapott a varázs. Egy nagyon csinos, természetes jelenség (számomra ez is nagyon fontos) fogadott, zavaromban nem is tudtam, puszival vagy kézfogással köszöntsük egymást. A képeknek mindenben megfelelő, nagyon jó alakú, kellemes kisugárzású, kedves arcú hölgy fogadott. Kis hajhosszabbításon kívül semmi mesterséges külső nem tűnt fel, elsőre minden klappolt. Egy nagyon csinos ruhában fogadott és vezetett be a szobába, természetesen a cipő levétele után.
  • Erotikus masszázs:

    Valahogy úgy alakult, hogy a masszázs a kényeztetés után következett. Alapvetően ezzel nem is lett volna semmi probléma, hiszen egy, a későbbiekben részletezett nagyon magával ragadó és minden igényt kielégítő kényeztetésben volt részem. Valamiért (vajon miért?) mégis eljött a pillanat, amikor ismét elkezdett mocorogni "odalent" a kishaver. De ne szaladjunk ennyire előre.
    Hasra feküdtem, és olajat csorgatott Viviana a hátamra, majd nekiállt módszeresen átmasszírozni megfáradt izmaimat. A sok "egerészéstől" mindkét vállam nagyon be volt állva már hetek óta, hamar kitapintotta a csomókat, és kimasszírozta őket. Nagyon jól esett, érezni lehetett a tudatosságot és a szakszerűséget. Minden izomcsoportot megmozgatott, átgyúrt, a vádliknak különösen jól esett a törődés. Közben nagyon jót beszélgettünk, ezen a téren is nagyon kellemes volt az együtt töltött idő.
    Aztán eljött az a bizonyos pont, amikor a látvány (a tatami körül elhelyezkedő tükrökben lehet mozizni) és az érintések hatására, a nem sokkal korábban történt kifacsarásom ellenére nem bántam volna, ha fokozódik a hangulat, esetleg kezdetét veszi egy kis csúszka, simogatás, bármi. Azonban ezen a délutánon a masszázs nem fel-, hanem levezetés volt, amivel a tudatom ugyan tisztában volt, és nagyon jól is esett, azonban ezt a kisugárzást az ember nehezen viseli hosszú időn keresztül hason fekve. :)
  • Levezetés:

    Zuhanyzás után bementem a szobába, és hirtelen a karjaiban találtam magamat. Átöleltük egymást, és finom csókokat váltottunk. Nem nyelves csókok voltak ezek, inkább nagyon finom, szemérmes szájrapuszik, de nagyon kellemes volt. Megkérdezte, hogy milyen menetrendet gondoltam, masszázzsal kezdjünk, vagy "huncutkodjunk"? Mivel jövetelem célja inkább ez utóbbi volt, bele is kezdtünk. Lekerült a ruha, és szép, megfelelő méretű, minimális mértékben gravitáló, de nagyon jó tapintású cicik kerültek közénk. Nem is bírtam sokáig, hogy ne pusziljam meg őket.
    A tatamin folytattuk ismerkedésünket, aminek keretében Viviana kezdett el csókolgatni, a számtól a nyakamon keresztül haladt lefelé. Hamar eljutott az alsóbb régiókhoz, és némi puszilgatás - simogatás után elkezdett közelebbi ismeretségbe kerülni a farkammal és környékével. Először finoman kapta be, majd egyre mélyebben, és közben valami hihetetlen kellemes érzéseket generált a technikája. Néhány percig bírtam, de éreztem, ha így folytatjuk, akkor hamar végem lesz, és bár nem egylövetű vagyok, de gondoltam, hogy az egy órában (még a VTR-es plusz 15 perc ellenére is) csak egy lehetőség van, azt pedig nem akartam ilyen gyorsan ellőni.
    Így megkértem, hogy egy kicsit hagyjuk függőben a dolgot, hadd ismerkedjek én is. Látszólag örömmel tett kérésemnek eleget, és hátára feküdt. Így én kezdhettem ismerkedni nemesebb részeivel (is), én is fentről lefelé haladtam, a gyönyörű mellekhez időről-időre vissza-visszatérve. Lent is tisztaság és szépség fogadott, így finom nyalakodásba kezdtem, melyet fokozatosan céltudatosabb mozdulatokra váltottam. Közben hol a kezét, hol a melleit fogtam, közben úgy tűnt, Neki is tetszik ténykedésem, mert nemsokára lihegés, majd remegés következett, a végén elégedett mosollyal köszönte meg "áldozatkészségemet".
    Innen viszont nem volt menekvés. Ismét nekiállt a szerszámomat szeretni, és olyan kitartóan, jó technikával és olyan odaadással művelte, hogy kétség nem fért hozzá, hogy ennek jó vége lesz. Személyes problémám, hogy ha nincs illúzió, nehezen megy a mutatvány, itt is eljött az az idő, amikor a kétkedés megjelent az agyamban, azonban a látvány és a technika hamar átlendített ezen a ponton. A tükrökben lehet mozizni, sűrűn meg is tettem, de enélkül sem lett volna semmi gond: egy nagyon magas szintű orális játékot kaptam Vivianától. Talán ezt úgy lehetett volna még fokozni, ha 69-be fordulunk, vagy nem szemből támad, hanem oldalról, de talán majd legközelebb.
    Már menet közben éreztem, hogy itt életem egyik legjobb orális élményében lesz részem, a végkifejlet el is hozta ezt: bár nem voltam kiéhezve, de hosszan és megfelelő intenzitással élveztem Viviana ajkai közé. És itt jött a következő csoda, amiről legtöbbször csak álmodozik az ember: végig a szájában tartott, és ott is hagyott lenyugodni, csak ezt követően ment tisztálkodni. Én még percekig nem tértem magamhoz...
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, minden, ami történt, az "alapcsomag" része. Nekem nagyon megérte, olyan élményt kaptam, amire már vágytam egy ideje.
  • Összkép:

    Nagyon nehezen talál az ember olyan lányt, akihez akármikor szívesen visszamenne. Nekem kevés ilyen van, főleg, aki aktív, de Viviana ilyennek bizonyult. A masszázs végeztével, amikor zuhanyozni küldött, magamban egy kicsit bosszús voltam, hogy biztosan elfeledkezett a VTR miatti plusz 15 percről, de amikor felöltöztem, rájöttem, hogy nem erről van szó: az én időérzékem hagyott cserben. Olyan gyorsan eltelt az idő, mégis annyira tartalmas volt ez a randi, hogy ebből, ha rajtam múlik, kérek még, és remélem, meglesz a fogadókészség.
    Nagyon jó érzésekkel, hiányérzet nélkül távoztam. Nagyon jól sikerült alkalom volt, minden téren. Viviana egy korrekt, kedves, és szép hölgy, nem utolsó sorban magas szintű szexuális kisugárzással és kulturáltsággal megáldva.
Happy Massage