• Napsugár

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sms-eztünk mint a szerelmesek, titkos randi, egyeztettünk, minden klappolt.
  • Megközelítés:

    Van BKV is szinte a ház előtt tesz le, de autóval is könnyű, a GPS tökéletesen ismeri a helyet.
  • Helyszín:

    Igazán otthonos, jó ott lenni, érződik a személyes kötődés, nem csak egy munkapont. Van mindenféle tusfürdő, tiszta törülköző, tisztaság, gyertyák, hangulat, diszkréció. Ilyen pozitív kulcsszavakkal lehet értékelni a helyet.
  • Lány külseje:

    Az igényesség aranyszobra, az utolsó porcikáig. Természetesség nyereményjátékán jött ki győztesnek, nem mint mi, pucér halandók. Minőségi stílusos ruhácskakombináció, melltartó, izémizé. Valami női ruha volt, nem értek hozzá. Az arca olyan tinédzseres, a vagány csaj, Jenny from the block. Diáklányos mellek, tökéletes, különleges formás nuni. Azért nuni, mert tényleg ez a legjobb szó rá.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs inkább felvezető és nincsen előre meghatározott korreográfia. Nem is ez a lényeg. Ez egy small talk, egy ismerkedés, egy kis bemelegítő olyanoknak akik még mindig izgulnak és félrebeszélnek, ijedtükben lenyelik a rágógumit. Mint én. Rengeteget beszélgettünk, be nem áll a szája. Nem tudtam elmondani semmit a középkori pénzgyűteményemről és az amatőr csillagászati hobbimról. De majd következőkor.
  • Levezetés:

    Talán az eddigi legigazibb barátnő feeling első randin. Beszélgetés közben, apró lépések. Semmi sem rutinos, minden egy kis pettingen múlik. Meg kell harcolni azért a bugyiért. Közben tettem magam, hogy nem is érdekel annyira, mert első randi, ilyenkor a lányok csak filmet nézni akarnak. De ölelések, apró puszik és simogatások között csak eljutottunk oda, hogy a lábával simogatta már a hátam. Mert oda került. Nagyon finom odalenn. Aztán ő jött, ugyanígy, lassan, kéz, száj, ölelések, mese, repeta.
    Először éreztem úgy, hogy többet is akarok de ahhoz millió randi kellene. Nem hagyja magát, ha lehozod neki a csillagokat az égből megkérdezi nem-e volt más színben. De ez a varázsa.
    Kár ezt ecsetelnem, de aki már átélt pár dolgot az tudja, hogy az igazi randi feeling, az igazi nyitottság és a rutinnak a hiánya pont annyira luxus mostanság mint bármilyen offline öröm. Főleg a fiatalabb generációban. És remélem, hogy ezen beszámolónak ez lesz a leghasznosabb mondata.
  • Elszámolás:

    Ezekről nem tudok sajnos, hogy lennének, az összeg egy nagyon átlagos pesti átlag, egy szavam nem lehet. Ha lennének extrák, valószínűleg kértem volna.
  • Összkép:

    Ez döfi volt. A csaj aki a barátnőd és megmondja a tuti frankót. Akiért meg kell harcolj és reménykedsz, hogy kapsz valamit. De ez nincs kimondva. Nem írja egy menüben, hogy ez extra, az nincs. Csak egy játék az egész, egy oda-vissza kóstólgatás, hogy ki hol húzta meg a határokat. Remélem más se kapott többet mint én, kifejezetten irigykednék. A visszatérést ezt támasztja alá, hogy vajon mit lehet még feszegetni. Mert enélkül élni lehet, de nem érdemes. Minden jót.
Happy Massage