• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága donita :)

    Először is nagyon szépen Köszönöm a beszámolót, de fogalmam sincs, hogy mikor került ki, mert eddig nem láttam, különben biztosan reagáltam volna rá.
    Kb akkoriban utaztam a családomhoz, szüleimhez (férj, gyerek nincs).. Valószínűleg így történhetett vagy passz :))) .. eddig csak 13 aktív értékelést láttam, és amikor elutazom (szabira megyek, azaz nem aktív a hirdetés) gondolom akkor írtad. Ezért nem láttam eddig, vagy elkeveredett nem Tudom de nem láttam, hogy kint lett volna aktívan :) Most éjfél múlt már, rá sem Tudok kérdezni az oldalra mi történt, hogy csak most láttam meg.. azaz hol volt eddig :))) De Neked írni fogok mindjárt privi levelet is, mert emlékszem Rád, pláne a sztoriból egyből beugrottál :) Hajmosás, olajoztál :) stb :) Aranyos Voltál, és igen válogattuk a ruháimat, hogy mit Vegyek fel :)
    Örülök, hogy ilyen jól Érezted Magad Nálam/Velem :) remélem még talizunk :) Én Szeretettel Várlak mindig.. ;)

    Addig is millió Csókjaim,

    .. és mindjárt írok priviben is Neked :)

    LauraCicaBabaN01 ;)

  • Egyeztetés:

    Második próbálkozásomra sikerült elérjem, pár perces telefon beszélgetés alatt sikerült sikerült megbeszélni, hogy másnap délben hívom és jöhetek 1 óra múlva. Szegényt majdnemhogy én keltettem másnap mikor hívtam.. de szerencsére végül indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, bármivel könnyen megközelíthető része. Én autóval érkeztem, fél utcával arrébb le is tudtam parkolni. Gondoltam kis séta úgy is belefér, legalább kisétálom az izgalmat, tudva azt, hogy mi következik pár perc múlva.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, címet már korábban elmondta, könnyen megtalálható a helyszín. Lentről hívtam, mondta, volna a kapukódot, de bejutottam valakivel így csak a lift, emelet. Ajtó kicsit kifogott rajtam mivel rossz irányba indultam a liftől, de végül meglett a kis kéjbarlang bejárata. Ajtón bejutás után balra fürdő, szembe a tetthely, kellemes fény volt, mindent láthattam. Nekem tökéletesen megfelelt a kis lakása.
  • Lány külseje:

    Diszkrét kopogásomra ajtót nyitott. Gyors hajmosásból jött épp, meztelenül, úgyhogy rögtön megcsodálhattam testét.. Nagyon is tetszett a látvány főleg mell, száj tájon.. Akinek tettszenek a Lau típusú lányok, nem fognak csalódni, de szerintem senki sem aki hozzá megy :) Formás mindenhol, hatalmas cicik és száj.. Igazából alig vártam, hogy a szájába kerüljek. Mivel meztelenül várt, én választhattam ruhát, együtt túrtuk a 2 doboznyi szexi ruháit. Egy vörös miniszoknyára hozzá illő melltartóval és a legmagasabb piros platform szandáljára esett a választásom.
  • Action:

    SzexiRuha választás után megbeszéltük a menetrendet, az asztalra letettem a letenni valót és irány a fürdő. Normál méretű kád, több féle tusfürdővel. Nem igazán válogattam, gyors tusi és irány vissza, minél előbb láthassam Lau testét közelebbről is. Másfél órát maradtam, ne kelljen sietni semmivel mivel tudom, hogy az egy óra két menet néha nehezebben megy nekem. Extrának popót kértem. Visszaérve a fürdőből a kanapén várt, lerántotta rólam a törölközőt és kicsit kényeztetett a szájával, torkával.. Mondtam is neki, hogy nem szeretnék hamar elsülni így elsőre (meg is jegyezte, hogy senki se húzza sokáig :D ) Úgyhgy inkább én kényeztettem volna, lekerült a melltartó és elő a babaolaj.. Bőven beolajoztam a melleit.. És egy jó ideig elvoltam a cicikkel, majd lejebb csúsztam, szerettem volna kis örömet szerezni neki ilyen korán reggel 1kor :D Szerintem élvezte és tetszett neki ahogy csináltam, de a végére nem jutottunk, átvette az irányítást és szájjal folytatta, imádom a mélytorkos franciát, Lau pedig mestere ennek. Ezen kívül a vörös rúzsos szájának látványa a farkamon hatalmas élmény volt, főleg mikor hosszú másodpercekig tövig lent tartotta. Ezt követően gumit húzott majd bebújtam a popijába, sajnos itt már olyan sokáig nem bírtam ilyen előjátékot követően, így a popijában durrantam egy hatalmasat. Gyors fürdés maj vissza a kanapéra, ahol kaptam egy kellemes hát masszázst beszélgetésssel egybekötve. Jól éreztem magam vele igazából, egy fél órát biztos elvoltunk mindenféle témával kapcsolatban. Majd jelezte, hogy folytassuk. Az ágy széléhez álltam, ő négykézláb az ágyon szopott le. Kicsit megküzdött vele, de végül hatalmasat élveztem a melleire. Ezt követően sajnos már sietnem kellett, így rány a fürdő, öltöztem és indulás.
  • Elszámolás:

    Még az elején rendeztük, nem néztem, hogy elvette e. Annyit adtam amennyit megbeszéltünk. Nekem bőven megérte.
  • Összkép:

    Évekkel ezelőtt már szerettem volna meglátogatni, de tartott egy pár év szünetet mire lehetőségem lett volna rá, így igencsak örültem, hogy visszatért. Találkozunk még a jövőben, jól éreztem magam nagyon is.
Happy Massage