• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyen elerheto volt, amikor az oldalan jelezte is. Mar egy ideje neztem a hirdeteset. Telefonon hivtam, es pozitiv meglepeteskent ert, hogy milyen kedves, mosolygos mar a telefonban is. Ismertette a lehetosegeket, es azonnal tudtunk idopontot is nezni. Meg egy 15 percet tolnom is kellett rajta (az idoponton...), de semmi problema nem volt, nagyon elozekenyen lereagalta. Biztos, szerencsem is volt, mert napkozben mentem es nem jott utanam senki.
  • Megközelítés:

    En bkv-val mentem, konnyen megkozelitheto a hely. Szerintem parkolohely is szokott lenni a haz elott, de a jelenlegi helyzetben erre a nyakamat nem tennem ra. A lepcsohazon belul azert mar nagyobb kihivas eligazodni, de vendeglatom utasitasait kovetve el lehetett jutni a kis eldugott lakasig.
  • Helyszín:

    Egy jo allapotban levo belvarosi poldari lakas. Semmi extra. De nem is belsoepiteszeti korutra mentem. A lakasban egyszerre ketten dolgoznak, ha jol ertettem, de, mikor en mentem, a masik leanyzo nem volt ott, csak mi voltunk. Ha valaki a tusfurdo valasztekert menne, nem kell aggodnia, talal nehanyat. A masszazs agyon tortenik.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos kiscsaj. Nem magas, ilyen 165 cm korul lehet, de nagyon formas es szexi - ez amugy a kepein is latszik. Egy szexi feher szinu bugyi-combfix-melltarto komboban fogadott, kedvesen mosolyogva. Puszikkal koszontunk aztan elvezetett a szobaba. Itt mar ereztem, hogy jo helyen vagyok. Tenyleg feszes a popsi, es, mint kesobb kiderult kerek a cici is. Szep szilikon, semmi tulzas, de egy alacsonyabb lanyon ez is mar szemetgyonyorkodteto.
  • Erotikus masszázs:

    Felorara mentem, igy nagyivu atmasszirozasokra nem is szamitottam. O is elmondta, hogy ez eleg rovid idoszak. De, amit tapsztaltam belole, az szakszerunek tunt es jol is esett. De nalunk ez inkabb egy kis hangolodas volt, a borunk erintesevel szepen elkezdtuk egymast megszokni. Kozben beszelgettunk kicsit. Nem volt tolakodo, vagy zavaro, inkabb egy kedelyes cseveges zajlott. Aztan melltarto le es kicsit megkarcolgatta a hatamat a cicikkel. Majd kerte, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    Fordulas utan indult egy kis csuszkalas. Tenyleg nagyon szep melle van, csodas kis agaskodo bimbokkal. Mellettem terdelt es igy csuszkalt valtakozva a mellkasomon, majd le a farkamhoz. Ezzel szepen be is inditott, es mar majdnem teljesen be is merevedtem. Akkor kicsit felegyenesedett es csorgatott a fenekere egy kis olajat (vagy kremet?) azzal a kacer mondassal, hogy, “ha esetleg akarnal te is simogatni”. Tetszett nagyon ez a kis szexi jatszadozas. Meg, hat, mivel seggmanias vagyok, nyilvan akartam is. Szepen a mellkasomra is ult es elkezdtem gyurni es simogatni a belso combjat es a feneket, szepen tolva a vert a puncija fele. Nyogott is egy finomat es jelezte, hogy tetszik neki, ahogy hozzaerek. Bugyi meg rajta volt, mert a combfix miatt nehezkes levenni, de keresemre szivesen felrehuzta es egy picit megsimitottam a nedves puncijat is. Brrr. Kozben meg lattam, hogy a tukorben azert o is figyelget, amikor raneztem epp nyalintott is egyet a farkamon. De alapvetoen kezi levezetes van, ami eddigre mar intenzivebbe is valt, es bar, ha csak az elet random modon terelt volna minket ossze, akkor ezt kulonbozo modokon meg fenntartottam volna legalabb egy feloran keresztul, igy, ebben a helyzetben engedtem a kisertesnek es megkertem, hogy hadd elvezzek a mellere, amit teljesitett is. Kellemesen vegigsimogatott meg utana, meg a golyoimat is megdicserte (ezt meg sosem hallottam lanytol :D), aztan torolkoztunk egyet. Mivel eleg gyorsan ratertunk a szexi reszre es eleg gyorsan fel is izgatott es ki is razott magambol, igy meg a felorabol is maradt egy kis ido, ugyh meg a labamon masszirozott kicsit. Cuki.
  • Elszámolás:

    Nem tudom az extrakat, nem is szokott nagyon erdekelni. Ha valaki valamit csak penzert csinal meg, azt igazabol nem akarja. De itt minden korrekt. Az ar is rendben van, a szolgaltatas meg tenyleg jo. Elvezetes volt ez mindket fel szamara.
  • Összkép:

    Evelin, csodasan ereztem magam nalad, nagyon koszonom. Azota is tobbszor eszembe jutott es azonnal mocorogni kezd valami a gatyamban. :) Remelem, meg talalkozunk.
Happy Massage