• Fanni

  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Szia kedves Sparrow!!
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolód!
    Nagyon kedves dolgokat írtál,emlékszem a randira és szeretném megvèdeni magam, nem játszom el az orgazmusom, így az általad említett elsőt sem. És fura volt olvasni, meg is kèrdezhetted volna akár személyesen.
    VTR bejelentkezès: csak akkor látom ha belépek az oldalra , online történik így a telefonhívás élvez elsőbbséget, mivel az előbb történik...így tudtam csak megoldani bármelyik másik időpontban is össze hozhattuk volna de ezt választottad!
    A randi helyszíne egy olyan utcában történik ahol az átlagnál jóval több autó tud megállni, általában mindig van is hely ezzel sosem volt gond.
    A lakás 3 éve épült. Vadonatúj.
    Köszi még 1x!
    Sok puszi neked és az olvasóknak!

  • Egyeztetés:

    Dolgom volt a munkahelyemen, de rövidebbnek bizonyult; így a városban járva nem kellett a lakóhelyem környékére szűrnöm a kutatást.
    Fannit nem ismertem korábbról, a Beszámolók keresőjében szűrtem masszőrlányt publikus virágszálakra és VTR kedvezményre, és a találatok közül a beszámolói alapján Fanni lett a befutó.
    Telefonon egyeztettünk. Könnyen elérhető, a beszélgetés során megosztott részletek konzisztensek az adatlapon írottakkal.

    Az egyetlen kifogásom, hogy telefonban azt az infót kaptam, hogy egész nap szabad, így a 14:30 + 90 perc + 20 perc ajándék modellt foglaltam VTR-en, de időközben egy 16 órai korlátozó tényező megjelent (nem biztos, hogy vendég), így kénytelen voltam egy 60+20 perces programmal beérni.
  • Megközelítés:

    A Béke tér környékén dolgozik, a cím könnyen megtalálható, de a GPS is segít.
    Nem illik panaszkodnom a parkolásra, mert épp a házzal szemben állt ki egy autó, de ha nem lettem volna ilyen szerencsés, bajban lettem volna a parkolással. Szóval ne vegyétek ígéretnek a csillagokat, de én dupla hatost dobtam. Amúgy a környék BKV vonalon is jól el van eresztve.
  • Helyszín:

    Nem vadi új, de az elmúlt évtizedekben épült társasház. Hibátlan állapotban, és a lakás is kiváló.
    A fürdőszoba hatalmas, a kádon kívül mosó- és szárítógép is van benne, de még így is keringőzni lehetne közöttük.
    Ránézésre 2 masszázshelység található - szintén nem félszoba méretben - de aznap rajtunk kívül senki nem volt a lakásban.
    Mindenütt tisztaság, maximális higiénia, kellemes illatok. (Nem füstölő, inkább aromalámpa vagy kifejezett levegőillatosító).
    A masszázs tatamin történik, 3 oldalról tükrökkel körülvéve.
  • Lány külseje:

    Ha idáig eljutottatok, nyilván láttátok Fanni adatlapját is. Ő olyan alkatú lány, akin a 168/65 ellenére egy gramm felesleg sincs, míg másnak 168/56 mellett is lehet úszógumija. Szóval Fanni nem az eufemizált "nőiesen telt szépség", combja és feneke pedig nem vaskos, hanem hibátlan, pusztán egy Kim Kardashian típusú alkatot örökölt. Nagyon fejlett testtudata van, szuperül használja mindenét. Mindehhez csinos arc és huncut mosoly társul - senki sem fog az ajtóból visszafordulni.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor egyeztettük, hogy dupla erotikát keresek kölcsönös kényeztetéssel és sok csókolózással, így tudomásul veszem, ha a masszázs látja ennek a kárát. Mindazonáltal Fanni ki akart tenni magáért, így nem engedett a teljes testmasszázsból, inkább kicsit felgyorsította a mozdulatait. Nem tudom, neki mennyire volt fárasztó, de én igazán élveztem. És a mozdulatok nyilvánvalóvá tették, hogy a hölgy tapasztalt, képzett masszőr. Használta az ujjait, kézélét, könyökét, ahol kellett a testsúlyával is rám nehezedett, szóval a talpmasszázson kívül semmi jóból nem maradtam ki. A tenyérre és az ujjakra is kiterjedt a masszázs; nem is tudtam, hogy ilyen kellemes tud lenni.
    Értelemszerűen a masszázs rész erotikamentes volt, abban a 25 percben nem is lettem volna fogékony huncut érintésekre. Sok hölgynél átvezetés helyett szólnak, hogy "megfordulhatok"; Fanninál már a masszázs vége is háton fekve történik, így a harmadik felvonás kezdetét a medence-táji olajozás jelzi.
  • Levezetés:

    Kivételesen most nem azért telt 2 napba, hogy megírjam az élménybeszámolót, mert elfoglalt voltam, hanem mert tanakodtam, mit és hogyan is írjak. De végül az tűnt legegyszerűbbnek és legcélravezetőbbnek, ha őszinték közreadom saját percepciómat a történtekről.
    Ha nem is biztos, hogy mindent szó szerint átbeszéltünk, az egyeztetésből (és esetleg a VTR bejelentkezés alapján visszakereshető korábbi beszámolóimból) kiderülhetett, hogy a szememben az erotikus masszázs nem megvásárolt szexuális szolgáltatás, hanem inkább egy olyan együttlét, ahol (értelemszerűen megfizetve a hölgy idejét) a masszázson kívül egy olyan barátnő feelinget keresek, amelynek a kedves mosoly és a szájrapuszi csak az előszobája, de igazából a gátlástalan csókolózás és a hölgy orgazmusa az igazi kiteljesedése. Persze lehet, hogy túldimenzionálom, mindenesetre 80 perc két nem-kapkodós zuhanyzással és középen egy értékelhető teljes testmasszázzsal érthetően némi nyomást gyakorol a kényeztető fejezetekre. Fanninak pedig fontos, hogy a vendég ne pusztán kielégülten, de elégedetten távozzon, és próbált mindenben a kedvemre tenni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy (első) orgazmusa nem volt valódi. Mondjuk én ezt inkább pozitívan értékelem, mert a kedvesség jele, hogy nem beszélt le a próbálkozásról, szóval szó sincs rossz-néven vételről, mindenesetre szokatlan élmény volt.

    Mindegy, nem is akarlak Titeket a saját hülyeségeimmel traktálni (nem mintha a pszichológusnak el lehetne ezeket mondani), hiszen a Fannival töltött erotikának van egy rakás megosztandó csúcspontja is. Például ahogy bevon engem a saját testének beolajozásába. Vagy ahogy az olajos testével olajoz be engem. Ez a lány nagyon ura a testének és izmainak, profin használja minden porcikáját. Az egyik legintimebb, legizgatóbb élményem volt (nem Fanninál, hanem az egész masszírozós pályafutásom alatt), amikor Fanni merőlegesen rám feküdt, mellei között dédelgetve a farkamat, közben pedig jobb kezem hüvelykujját az ajkai között kényeztette, és a bal kezem hüvelykujja is ... hogyismondjam ... az ajkai között matatott, bár azon a végen én voltam a kényeztető fél. Fanni nagyon jól tudja szinkronizálni a gyönyör nyújtását és fogadását; szinte dorombol, de a kényeztetést nem függeszti fel. A franciája kellemes, változatos; az izgatási szakaszon tökéletes, az orgazmus során picit gyors, intenzív. A ciciszex is nagy élmény, főleg, hogy kinyújtott nyelvvel huncutkodik közben.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, amiket Fanni vállal, mind részei az alapprogramnak. Az árak átlagosak, VTR akcióval pedig kifejezetten kedvezményesek.
    Elszámolás a végén, teljes összhangban az adatlapon írtakkal, illetve a telefonon egyeztetett információkkal.
    A csókok kicsit szolidabbak, de igazán kellemesek.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Fanninál, de hiányzott az a 30 perc, amivel mindhárom részt ki lehetett volna teljesíteni.
    Kommunikált időnyomás alatt tulajdonképpen így sem voltunk (lifttől liftig 79 perc telt el), de az együttlét terjedelmét picit szűkebbnek éreztem a tökéletesnél.
    Aki olyan hölgyet keres, aki nem csupán a testmasszázst űzi professzionálisan, de akinél az erotikus rész is csupa energia és szenvedély, az Fanninál megtalálja a számítását.
Happy Massage